Aspirante optimiste > 20 ani (599)
Raspunsuri - Pagina 13
nerama spune:
alina ![]()
noi suntem alaturi de tine, incearca sa fii tare... daca ai ramas o sa mai ramai, incearca sa te recuperezi repede sa o poti lua de la capat si sa duci o sarcina pana la 40 de sapt si sa ai bebe sanatos

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
bellasamoyed spune:
Alina 
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
cixinica spune:
bella
tinem pumnii sa vii cu o beta mare.ma bucur ca esti multumita de dr.
alina
imi pare rau ca treci prin asta, important este ca stii ca poti sa ramai insarcinata, data viitoare va fi bine. 
AlinaBu spune:

m-am chinuit aproape 1 an sa raman iar si acum am pierdut sarcina 

mama cum ma simt 

The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic
RaluCris spune:
alina, imi pare foarte rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, fi tare, stii ca noi suntem alaturi de tine 
raluci_b spune:
Alina- este tare dureros, dar daca ai ramas ai sa mai ramai 

by Raluca, full time mother for Remus Andrei
(8 nov '09)
hai cu bb2
bellasamoyed spune:
apropos fetelor cand mi-a recoltata sange pt beta a curs super inchis la culoare aproape negru ca m-am si speriat si am intrebat-o pe asistenta de ce e asa inchis ca niciodata nu l-am avut asa si slava domnului ca daca nici eu nu mi-am mai facut analize de sange. si tipa mi-a zis ca e posibil sa fie un semn bun.
voi ce stiti de lucrul asta?
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
cos_minutza spune:
Alina imi pare rau
Cixi,Tzuki capul sus,daca cadeti in butoi va faceti rau singure,fiti optimiste si faceti tot ce va sta in putinta sa va indepliniti visul!!
Bella la multi ani fericiti impreuna,sa de DD sa fie cu okisori
Didi,Pisi,Nerama,Mikado si tuturor multi 
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Raluci ce mai face Bubu?Se lasa asteptat bb2 vad.ii fac si eu un pic de galerie poate,poate 

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin