INSEMINARE 71
Raspunsuri - Pagina 19
roxa-m spune:
Sensiblila- ai o dulceata de fetita...te admir mult pt tot ce ai facut.
Dado- am scris mail la Debrecen. Astept sa vii cu detalii si sa ne povestesti cum a fost. Ma rog sa fie bine
sa prind si eu curaj, ca dupa 3 IA, nu prea mai sper.
aruam spune:
Buna dimineata fetele,
De joi trebuie sa incep si eu stimularea cu Gonal F 300 UI cate 37,5 ui /zi pt cea de-a 3 IA (si ultima pt ca o sa se lase cu burtica
).
Am niste emotii... nu am facut pana acum stimulare cu gonal ,doar co ovamit si asta acum 2-3 ani .
Vroiam sa stiu daca a facut careva Gonasi in loc de Pregnyl sau Ovitrelle . Poate sa-mi faca cineva rost de Gonasi de 5000 UI,dar nu stiu daca este la fel de bun ca celalalte.
Sensibila sa-mi modifici datele de pe prima pagina cu 2 IA nereusite pe ciclu natural si in pregatire pt a 3-a cu stimulare cu Gonal.
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
nerama spune:
ceaud dragele mele

aruan 
sa te ajute DD sa se prinda bebe, imi place ca esti optimista, ajuta foarte mult

eu am fost aseara la dentist si mi-a scos o masea de minte... si acum ma doare de numa
am luat si un ketonal dar m-a luat durerea de stomac pentru ca nu suprt sa iau medicamente... bleah
m-a tinut aproape o ora pana mi-a scos-o
va pupacesc pe toate cu drag 
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
sensibila spune:
Modificat pe prima pagina !
Multumesc pe cvintele frumoase la adresa Giei !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
roxa-m spune:
Sensibila, cand ai timp - si io vreau pe prima pagina, am 3 IA nereusite cu stimulare, s-ar putea sa urmeze a IV-a, vedem luni cum sunt (fara stimulare) si poate ultima.
Aruam au am luat ovitrelle pt spargerea foliculilor, inainte de IA, in burtica, nu e dureros deloc. Pregnylul se face la fel. Bafta sa fie intr-un ceas bun.
Nerama tu ce ne mai spui nou?
Dado - ai facut inseminarea? Astept detalii, te rog.... 
nerama spune:
roxa
eu nu mai zic nimic... doar astept sa vina ''monstruatia'' sa incep tratamentul de stimulare
sper sa fie bine
roxa-m spune:
nerama- sa dea Doamne Doamne sa fie cat mai multi si cat mai mari foliculii. Unde faci inseminarea? In Timisoara, la Bega?
nerama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxa-m nerama- sa dea Doamne Doamne sa fie cat mai multi si cat mai mari foliculii. Unde faci inseminarea? In Timisoara, la Bega? ![]() |
roxa
esti o scumpa 
da, in Timisoara fac IA dar nu la bega, fac la o climica particulara, defapt e un cabinet particular
Dado spune:
Roxa-m: Am ajuns acasa, mi-au facut inseminare si a fost ok. Cand am ajuns mi-au facut o ecografie si au constatat ca se sparsesera 3 din cei 5 foliculi pe care ii aveam si au hotarat sa nu mai asteptam si sa facem inseminarea. Spuneau ca asta e momentul ideal pentru inseminare. Dupa procedura a trebuit sa stau nemiscata o jumatate de ora. Acum sunt ok, doar ca ma doare putin burta. Doamne ajuta!
Nerama, aruam: Sper sa fie ultima inseminare pe care o faceti! Bafta!
roxa-m spune:
Dado 

bravo, o sa se lase cu bebei, o sa vezi 
Ma bucur mult ca a fost bine, Doamne ajuta!
Cu cate ore inainte ti-a facut injectia? aproximativ
Eco intern ti-a facut? Ca mie dr nu vrea sa-mi faca inainte eco, deci habar n-am daca ovulez.