La Dovlecelu' Vesel •16•

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut la Medlife, sau merg acolo la dr gineco: Imi puteti recomanda si mie o dna. dr. gico buna, adica cat de cat ok ca persoana si toate ele? Sar'mana.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut la Medlife, sau merg acolo la dr gineco: Imi puteti recomanda si mie o dna. dr. gico buna, adica cat de cat ok ca persoana si toate ele? Sar'mana.

Alex, vrei sa ne spui ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Alex, vrei sa ne spui ceva?

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Esti o dragutza, dar nu, eu deocamdata nu imi mai doresc bebe, unul si bun, in minea mea. Dar nu am ajuns la control de la 3 luni dupa nastere, si la dr mea se sta cu orele pe holul spitalului, si nu imi permit sa fac asta, doar pentru un control de rutina...si cum mai nou am abonament la Medlife, as vrea sa gasesc acolo o dr. buna, atata tot. Oricum, m-ai distrat, ca nici nu m-am gandi ca se poate deduce asta din intrebarea mea. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Alex vrei neaparat Medlife? Eu o recomand cu caldura pe doctora mea camelia constantinescu mai ales ca are cabinet particular pe langa Tineretului aproape de tine. Pentru un control faci programare si mergi acolo astepti, ea e foarte delicata. Acum nu stiu cum mai sta cu programul ca are plecari sau avea dat fiind situatia din tara. Adresa este centrul medical vital bd. dimitrie cantemir nr. 23, bloc 3,, ap. 3 si uite si nr. de telefon 330.31.91, 0788.372.645, au si site. Pentru programari da telefon dupa 10.30 si o sa vorbesti cu jeni trandafir asistenta ei.
Am trimis poze cu fimiu pe mail am admirat si pozele, filmuletele celelalte. Va doresc o zi usoara.
Uka
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

daca va plictisiti, ceva de citit..eu inca n-am apucat, imi ziceti si mie cum este?

she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata, mamici dragi!
Eu sunt tare ametita de nesomn si incep sa devin un pic ingrijorata cand tot aud ca dovleceii vostri incep sa doarma toata noaptea iar noi inca ne trezim la 12-1 pentru prima data sa papam si apoi tot din 2 in 3 ore. Nu vreau sa spun ca nu mai pot, dar ma simt epuizata rau.

Uka, felicitari pentru colajul frumos! E prima data cand Mosorelul meu apare intr-un colaj. Multumesc!

Fragutza, eu folosesc Muesli de la Sanovita si muesli instant de la aceeasi firma (au fulgi de cereale si fructe uscate). Muesli simplu de la Sanovita trebuie inmuiat sau fiert (are fulgi neprelucrati si neindulciti din tot felul de cereale - secara, orz, ovaz, grau) in timp ce acela instant e .... instant. (are doar fulgi de ovaz si fructe uscate).

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Neata girls,

Uka foarte frumos!Ai muncit ceva la asa frumushata

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Neata fetelor,

Uka multumim tare mult pt minunata idee pe care ai avut-o . Super dragut !

...nu n-am patit nimic ...doar ma bucur ca merg la teatru dupa mai bine de un an si ceva ...de abia astept
Apropo, acum mi-a luat o prietena bilete, dar data viitoare poate ne facem timp sa iesim in grup, ce ziceti?

Va doresc o zi usoara, ma duc sa invat

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

bia, merci!
nu vreau sa va alimentez nelinistea, nu a fost frumos din partea mea .. sunt convinsa ca, mai devreme sau mai tarziu, vor dormi toata noaptea cu totii! imi pare rau
va zic un lucru observat de mine, logic de altfel: daca papa bine seara doarme toata noaptea

Va las niste poze noi

pupici mici

she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Buna dimineata, mamici dragi!
Eu sunt tare ametita de nesomn si incep sa devin un pic ingrijorata cand tot aud ca dovleceii vostri incep sa doarma toata noaptea iar noi inca ne trezim la 12-1 pentru prima data sa papam si apoi tot din 2 in 3 ore. Nu vreau sa spun ca nu mai pot, dar ma simt epuizata rau.

Uka, felicitari pentru colajul frumos! E prima data cand Mosorelul meu apare intr-un colaj. Multumesc!

Fragutza, eu folosesc Muesli de la Sanovita si muesli instant de la aceeasi firma (au fulgi de cereale si fructe uscate). Muesli simplu de la Sanovita trebuie inmuiat sau fiert (are fulgi neprelucrati si neindulciti din tot felul de cereale - secara, orz, ovaz, grau) in timp ce acela instant e .... instant. (are doar fulgi de ovaz si fructe uscate).

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Bia, la mine abia acu e programul de care spui tu. Prima trezire la 1, dupa aia pe la 4 si 7-8. Pana acu era din ora in ora. Asa ca zic mersi, pentru mine e super sa leg 2-3 ore de somn. La Rares am observat ca daca nu ii dau sa manance de pe la 4, si la 8 ii dau cerealele, mananca mai multe si doarme mai rau, se framanta de dureri de burtica, cred. Daca ii dau un iaurtel pe la un 5 asa, cerealele pe la 7 jumate maxim, mananca mai putintel (cam 150 gr), tzitzi pe la 9-9 si ceva si doarme binisor pana la 1. Neintors. Foiala incepe spre dimineata, dupa ora 4. Hai ca trece. La anul pe vremea asta o sa dormim toata noaptea si nu o sa ni se mai para ceva atat de grozav.

Mergi la inceput