Prietene la bine si la greu - 67

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimineata!

Lume lume....a trecut 7.25 deci am implinit si noi un an!!!!!

Daca ar fi sa fac o retrospectiva a acestor 12 luni, as incepe cu primul moment, atunci cand i-am auzit primul geamat, si cu faptul ca anestezistul imi tinea capul sa nu ma misc si nu l-am putut vedea - imi venea sa plang si sa rad in acelasi timp. Apoi, as continua cu clipa primei noastre intalniri, l-au pus langa mine, dormea si mirosea divin... un miros a curat, a pur, a nou...Clipele ce au urmat au fost presarate cu multa, multa fericire, ici-colo condimentate cu mici obstacole, pe care am invatat din mers sa le depasesc...pentru micutul meu si pentru linistea caminului nostru...Privind in urma, nu regret nimic, poate doar faptul ca uneori eram pe punctul de a claca, din varii motive, la care azi, nu vreau sa ma gandesc pentru a nu umbri fericirea ce imi inunda sufletul.De-a lungul acestor 12 lunite, v-am avut alaturi pe voi, alaturi de care am plans, am ras, am invatat...m-am panicat...stiti voi...ca ma cunoasteti deja, si azi ridic o cupa de fresh(pentru mine) si de sampanie pentru voi in cinstea copilului meu, si va doresc sa va simtiti la fel de implinite pe cat ma simt eu si sa imi iertati greselile pe care le-am facut in decursul acestei perioade de cand ma plang pe la voi...pe aici. Nu as schimba cu nimic bucuria de a fi mama, pentru ca desi unele femei la varsta mea copilaresc...si se gandesc ca mai au timp pentru copii, desi as fi putut sa fiu si eu una din aceste femei, am ales sa aduc pe lume aceasta mogaldeata care reprezinta acum motivul meu de a ma trezi in fiecare dimineata...iar acum, grauntele ce imi incolteste in pantec imi inmieste fericirea. Probabil ca aberz, imi cer scuze, dar sunt extrem de fericita, si ma grabesc sa scriu ceea ce simt, pana nu se desteapta de tot feciorasul meu...si nu ma mai lasa sa scriu(by the way, ieri am bifat primul scris pe perete...a mazgalit cu marker negru). Va las o si revin mai tarziu cu cinstea!

Sa nu uit!

LMA Ramonik draga noastra si tati de Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

suplimentez ua! am avut inca o noapte de groaza!

Shtephy, nu te-a ascultat Alex si s-a trezit inainte sa ajung la el

Lavi, frumos ai scris
sa va traiasca feciorul!

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Netaza,

Fulgusor grabit, la multi ani alaturi de tanara proaspat casatorita familie Blaga, sa fii sanatos, fericit si anul viitor, prin decembrie, sa astepti alaturi de fratiorul nazdravan un Mos Craciun cu zapada-n barba si cadouri in spinare.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Hello,

Eu ma incumet spre H, cred ca Kiselefful este inchis si plin de autocare de la meeting, nu stiu ce se intampla pe la Arcul de triumf.

HAi, ma vad cu cineva acolo? Sa ma plang si eu pe umarul cuiva ca Matei iar ma scuipa cu mancare. Ieri cu supa, legume cu smantana, azi dupa fructele refuzate i-am facut un soi de omleta, scuipata si aia.
Incerc sa rezist tentatiei de a cumpara iar cereale cu LP, p-alea le cam mananca, si nu prea-mi place.

Io cred ca el este in topul nemancaciosilor. Mi-e teama ca se hraneste numai cu paine, uneori si lactate.Altfel, am un cra-cra luung cat un pomelnic, ma uimeste ziln ic.

Hai, cine vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

NEATAAA

LA MULTI ANI RARES, uite ce frumos vorbeste mama ta despre tine, asa sa fiti toata viata, sa va iubiti mult

La Multi Ani tati de Dana
Many subscriu mama zice "este arhisuficient pana la 1 an" dar zice si stie ce o asteapta asa ca iese repede din incapere, asa cum ele au crezut ca e mai bine sa ne dea pufuleti decat lapte uite asa zicem noi acum ca e mai bine invers

pupam fata cu botox

LA MULTI ANI FERICITI RAMONIK

treziri dese si la noi, sper ca a spart dintele, deocamdata nu ma lasa sa ma uit

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza

eu as veni spre H dar nu chiar acum. mai peste 1 ora cca.
pe aleea Mibhael Jackson

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Za giiirl iz miiine,oh, za girl iz miiine! Au!

Citat:
citat din mesajul lui monis5

neatza

eu as veni spre H dar nu chiar acum. mai peste 1 ora cca.
pe aleea Mibhael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Rares

Lavinia sa-ti traiasca voinicul, sa creasca mare si fericit, si sa aveti o viata fericita alaturi de el si bebelusul ce va sa vie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Neata!

La multi ani, Rares, sa cresti voinicel si sanatos!

La multi ani, Ramonika, multa, multa sanatate!

Vin si eu in H, dar peste o ora doar plec de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Rares-Cristian, nostru grabit

Ramonikatati de Dana

Many, chiar ieri am patit-o si noi cu soacra, cand a vazut ca mananca Rares cu lingurita:"dar san ii mai dai?!"
Bineinteles ca ma inscriu si eu in clubul celor care alapteaza pana la 3 ani!!

Dozz si noi am asteptat primele 4 luni cu pompa pana a avut Rares voie sa suga. Ramasese foarte putin lapte. Adesea ii dadeam biberonul si el intorcea capul spre san. Acum insa cand nu vrea sa suga, plange si protesteaza daca il pun in pozitie de alaptat. Poate o convingi pe Ana cand e linistita si are chef de alintat.

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput