Aspirante (598) Bun venit Elisa de Ramona_bm!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

cate sapt de sarcina?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Andra din cate stiu eu iti poate spune doar daca ai ovulat, la endovag. Cel mai devreme se vede bebe la 6 s. adica un punctulet negru.
Gaby multumim de sustinere!
Fetele lamuriti-ma si pe mine cum e cu mail-ul si cu parola
Anca Alina a avut 3 teste de sarcina slab poz. si CM trecut scurt de 3 zile parca, noi i-am spus ca s-ar putea sa fie . Se pare ca luna asta a eliminat sarcina. dar un doctor o va lamuri cel mai bine. Oricum sangerarile de la inceput de sarcina nu erau semn bun.

Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

din cate imi aduc aminte, a avut test pozitiv in z14-16 parca...dupa au inceput sangerari usoare... iar acu a inceput sa sangereze cu cheaguri si are dureri.

la o val asa mica, nu iesea testu pozitiv la urina.
deci a fost sarcina, care s-a eliminat si acu de aia e val asa mica.

inainte sa aiba testu pozitiv a luat duphaston, vrand sa declanseze menstruatia, iar dupa ce a intrerupt a avut sangerile usoare
din cate stiu, duphastonu nu da teste pozitive

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Ce mai faceti fetelor? Eu trebuie sa ma apuc sa gatesc si imi e o sila...., n-am nici un chef, vreau sa fac o ciorbita de fasole cu costita si ceva felul 2 dar nu prea stiu ce.... Am o lene in mine de cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

buna pt toata lumea

Lorena, imi pare foarte rau, am ramas fara cuvinte. nu pot decat sa-ti spun ca noi vom fi alaturi de tine intotdeauna

eu am iar o migrena din aia rea. mi-a spus o colega de fiolele de algocalmin, dar n-am inteles cum sa le iau. sa fac injectie?nu am cum, nu cunosc pe nimeni. oare se pot administra si altfel??

poze

Mergi la inceput

bibitica...bea-o
imi pare rau k doare capu..cu algocalminu trece imediat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

nu imi da si mie nimeni parola si contul comun

Mergi la inceput

BIBITICA in a cata yi de CM esti? Eu stiam ca si durerea de cap poate fi semn de sarcina, daca esti dupa ovulatie nu lua decat no-spa. Zic si eu...

Mergi la inceput

mamutz ai pm

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

katy eu inca sunt pe ac. ca tratament pt chisturile si anexita ce mi le-am descoperit. e putin probabil sa fie bebe acum, desi nu total imposibil,nu? 0,01 sanse?
multumesc, bebelu. poate dau la boboci dar cred ca pun o fiola din aia in putin apa, nu?

poze

Mergi la inceput