Aspirante (598) Bun venit Elisa de Ramona_bm!!!
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
cate sapt de sarcina?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Katy82 spune:
Andra din cate stiu eu iti poate spune doar daca ai ovulat, la endovag. Cel mai devreme se vede bebe la 6 s. adica un punctulet negru.
Gaby multumim de sustinere!
Fetele lamuriti-ma si pe mine cum e cu mail-ul si cu parola

Anca Alina a avut 3 teste de sarcina slab poz. si CM trecut scurt de 3 zile parca, noi i-am spus ca s-ar putea sa fie
. Se pare ca luna asta a eliminat sarcina. dar un doctor o va lamuri cel mai bine. Oricum sangerarile de la inceput de sarcina nu erau semn bun.
Doamne te rugam da-ne si noua un
sanatos!
bebelu86 spune:
din cate imi aduc aminte, a avut test pozitiv in z14-16 parca...dupa au inceput sangerari usoare... iar acu a inceput sa sangereze cu cheaguri si are dureri.
la o val asa mica, nu iesea testu pozitiv la urina.
deci a fost sarcina, care s-a eliminat si acu de aia e val asa mica.
inainte sa aiba testu pozitiv a luat duphaston, vrand sa declanseze menstruatia, iar dupa ce a intrerupt a avut sangerile usoare
din cate stiu, duphastonu nu da teste pozitive
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
30+ cu
Natalia Maria
Katy82 spune:
Ce mai faceti fetelor? Eu trebuie sa ma apuc sa gatesc si imi e o sila....
, n-am nici un chef, vreau sa fac o ciorbita de fasole cu costita si ceva felul 2 dar nu prea stiu ce...
. Am o lene in mine de cateva zile...
sanatos!
bibitica20 spune:
buna
pt toata lumea
Lorena, imi pare foarte rau, am ramas fara cuvinte. nu pot decat sa-ti spun ca noi vom fi alaturi de tine intotdeauna
eu am iar o migrena din aia rea. mi-a spus o colega de fiolele de algocalmin, dar n-am inteles cum sa le iau. sa fac injectie?nu am cum, nu cunosc pe nimeni. oare se pot administra si altfel??
poze
bebelu86 spune:
bibitica...bea-o
imi pare rau k doare capu..cu algocalminu trece imediat 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
30+ cu
Natalia Maria
Katy82 spune:
BIBITICA in a cata yi de CM esti? Eu stiam ca si durerea de cap poate fi semn de sarcina, daca esti dupa ovulatie nu lua decat no-spa. Zic si eu...
sanatos!
bebelu86 spune:
mamutz ai pm 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
30+ cu
Natalia Maria
bibitica20 spune:
katy
eu inca sunt pe ac. ca tratament pt chisturile si anexita ce mi le-am descoperit. e putin probabil
sa fie bebe acum, desi nu total imposibil,nu? 0,01 sanse?
multumesc, bebelu. poate dau la boboci
dar cred ca pun o fiola din aia in putin apa, nu?
poze