Aspirante (598) Bun venit Elisa de Ramona_bm!!!
Raspunsuri - Pagina 16
pisi_mitzi spune:
mi-e cam greu sa tin pasul cu voi de aici de la servici
si nici nu imi apar mesajele in timp real
dar mie drag sa va citesc si sunt alaturi de voi orcum
poate ma mai redresez![]()
e buna ideea cu contul eu astept sa va hotarati si astept si eu contul si [parola
cris_09 spune:
Buna fetele!
Va era dor?![]()
Am fost ieri la spital la Lia,din pacate nu cred ca va pleca acasa prea curand
.S-a instalat acolo,i-a dus sotul televizor,catel si purcel
.Spera sa faca rost si de un laptop si o sa va scrie mai multe
Ea este optimista cum o stiti,insa tot mai sangereaza din cand in cand,cica nu ar fi de la hematom,organismul ei respinge sarcina ca si cum ar fi un intrus,dar cu multe,injectii,perfuzii,pastile,e binisor.
Va multumeste mult de urari si sustinere si va pupa pe toate
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
bebelu86 spune:
offf nu si-a revenit nici acu ?![]()
sa speram k in curand o sa fie totu bine si ajunge aksa
in cate sapt e acu?
multumim k ne ti la curent cu detalii 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
30+ cu
Natalia Maria
mikado spune:
acestia sunt pasii pentru adaugare album
1.intrati pe site http://www.webshots.com/
2.va logati cu userul si parola in sectiunea Log in
3.in sectiune My shots - Albums aveti Upload more unde aveti 3 pasi de urmat:
pasul 1: Select Photos/Videos aici folositi butonul Choose file, pentru a selecta poza dorita din calculatorul vostru
pasul 2: Select an Album - Create New Album- denumiti albumul si bifati private
pasul3: Select Category and Subcategoryaici la prima am bifat family si la subcategorie kids
si apasati upload dupa ce s-a incarcat dati wiev album
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
poze
bebelu86 spune:
mikado mersi mult 

hai fetele intrati si vedeti dc va descurcati..
astept raspunsuri si dupa vdm ce facem..
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
30+ cu
Natalia Maria
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 offf nu si-a revenit nici acu ? sa speram k in curand o sa fie totu bine si ajunge aksa in cate sapt e acu? multumim k ne ti la curent cu detalii ![]() ![]() ![]() ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria |
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
bebelu86 spune:
Doamne ajuta sa ajunga cu bine pana la termen. 
transmite-i din partea noastra toate cele bune, multa sanatate, rabdare si putere k vor trece toate 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
30+ cu
Natalia Maria
luiza77 spune:
Buna ziua dragele mele
In primul rand ii doresc multa sanatate Liei, sa fie optimista asa cum o stim noi, totul va fi bine, Dumnezeu este alaturi de noi in fiecare clipa.
Eu luni mi-am faciut programare la medic, la ora 18...abia astept ...atunci voi avea 7 saptamani si 4 zile de sarcina...abia astept sa imi spuna ca totul este bine si ca bebe se dezvolta si mai ales sa ii ascult inimioara...eu sunt bine...fara varsaturi...doar usoare greturi uneori...somnolenta, foame si sanii umflati si durerosi mai ales seara.....abia astept ziua de luni...nu mai am aproape deloc rabdare...nici nu stiu cum sa fac sa treaca mai repede timpul....ma voi duce la ecografie cu mama mea...din pacate sotul lucreaza la o firma straina in Germania si abia pe 20 decembrie va venii acasa...acum sa fie totul bine...ne rugam la Doamne Doamne sa aiba grija si de noi si de voi toate.
Va pupacesc si revin luni cu vesti proaspete...

6+
nerama spune:
mika
multumim frumos
o sa incerc de acasa ca la lucru nu pot
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama