Aspirante (598) Bun venit Elisa de Ramona_bm!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Andra din cate stiu eu iti poate spune doar daca ai ovulat, la endovag. Cel mai devreme se vede bebe la 6 s. adica un punctulet negru.
Gaby multumim de sustinere!
Fetele lamuriti-ma si pe mine cum e cu mail-ul si cu parola
Anca Alina a avut 3 teste de sarcina slab poz. si CM trecut scurt de 3 zile parca, noi i-am spus ca s-ar putea sa fie . Se pare ca luna asta a eliminat sarcina. dar un doctor o va lamuri cel mai bine. Oricum sangerarile de la inceput de sarcina nu erau semn bun.

Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

E de luat in calcul si extrauterina, ceea ce inseamna ca trebuie sa mergi totusi la dr.
Acum ne dam si noi cu parerea dar cel mai bine e sa mergi la un control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Nu stiu de ce, dar eu nu reusesc sa vad nici o poza

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

bibitica bine,pe acasuka cu MIssy,
Nu mai avem probleme cu ea cu caldurile pt ca am strerilizat-o,e solutia ideala si pe pisicutza si pt stapani
Eu sunt azi cam dezamagita ca am facut 4 luni de "tratament"cu AC degeaba
M-am intors de unde am plecat
O sa merg luna viitoare la un dr din Ungaria
Sper sa ne ajute sa avem si noi un bebe ca deja ma enerveaza dr astia

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bibitica20

katy eu inca sunt pe ac. ca tratament pt chisturile si anexita ce mi le-am descoperit. e putin probabil sa fie bebe acum, desi nu total imposibil,nu? 0,01 sanse?
multumesc, bebelu. poate dau la boboci dar cred ca pun o fiola din aia in putin apa, nu?

cat se poate de curand
poze

Tratament cu ac pt anexita? Chiar ieri era o emisiune pe antena 2 si spunea ca se face tratament injectabil cu antibiotic timp de 14 zile si apoi laparoscopie. Asa stiam si eu. Si plus ca eu problemele de coagulare le-am capatat de la anticonceptionale, ca nu am genetic. Si hematologul primul lucru te intreaba de anticonceptionale. Eu nu mai iau in viata mea. Ca sa nu mai spun ca scapi de chisturi doar cat timp le iei. La laparo iti face si o decorticare ovariana si scapi si de chisturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

scuza-ma, sigur ai mai spus de ce ai facut tratament, dar eu nu stiu...mai poti sa spui o data?
eu am facut 6 luni tratament..mai complex. luam vreo 7 treburi pe zi.
am ramas cu ac. si am scapat de probleme total abia dupa 2 ani. mi se pare atat de mult! acum mi-e si teama sa mai aflu ce se intampla

poze

Mergi la inceput

de asta imi era si mie teama, mamutz, sa nu mi se intoarca atunci cand intrerup tratamentul...
despre anexita ce sa zic...dr spune, eu execut
ma duc luna viitoare sigur la un dr de prin cluj, poate are alte variante

poze

Mergi la inceput

eu am avut trompele infundate si am facut laparo, acum sunt ok, am si ramas imediat dupa. Fac tratament pt proteina S. Alte probleme nu am, dar sunt suficiente.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bibitica20

de asta imi era si mie teama, mamutz, sa nu mi se intoarca atunci cand intrerup tratamentul...
despre anexita ce sa zic...dr spune, eu execut
ma duc luna viitoare sigur la un dr de prin cluj, poate are alte variante

cat se poate de curand
poze

Daca incerci de mult timp nu mai pierde timpul, fa laparo. Pe mine m-au plimbat 4 ani, pana am hotarat sa merg pe mana mea. Si m-a ajutat Dumnezeu sa dau si peste un dr care s-a implicat f mult si m-a ajutat si in continuare ma bazez pe el. Dar pe la multi am mai fost pana sa-l gasesc! De acum numai Dumezeu hotaraste daca o sa am sau nu copii.

Mergi la inceput

multumesc mamutz...probabil asta va fi ultima cutiuta de ac., iar in noiembrie ma duc la un nou dr. de care o sa ma interesez pe la forumurile de cluj

poze

Mergi la inceput

eu ma duc sa-mi finalizez referatul ala...la cineva. ca al meu calculator e bolnav
o seara frumoasa va doresc!

poze

Mergi la inceput