Praline belgiene 48
Raspunsuri - Pagina 4
Mihaela1171 spune:
Salut praline
Noi am fost pe valea Loarei de vineri pana luni, vreme superba, castele care mai de care, am stat intr-un apartament foarte dragutz - ce mai mi-am incarcat bateriile! Cred ca prea mult...caci sunt inca in nori...or castele .
De vineri mergem la Cochem (DE) la festivalul vinului nou - localitatea noastra preferata de pe Valea Moselei; si cu Noricic , sa vezi ce dezmat; noi avem sauna in apartament iar ei pat cu apa ki ki ki ....
Deci,
Ardeiash - MULTUMIM de oferta si pentru ca te-ai interesat; eu zic DA!
Fetelor hai si mobilizati-va si voi macar cu un raspuns, fie da sau ba.....; macar cele care nu sunteti plecate saptamana asta...
Pup
ardeiash spune:
deci avem asa:
da
Robertina, carmenstefi, Luci, Mihaela, Virginia
?
Carmita, Tania, Nora, Diana
nu
Dragos ,. Miri (totusi nu ai nevoie de baysitter ca stam noi cu copkiii), Ingrid, Ana
sper ca nu am uitat pe nimeni , daca nu, sorry..
sunt dezamagita, ce mai?!
prixi spune:
Carmen, La Multi Ani!!! Sa fii fericita si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
MadyG spune:
La multi ani,Stefi!La multi ani,Carmen!
Nora draga,sanatate multa tatalui tau,dea Domnul sa fie totul bine!
Miha si Nora ,sa va simtiti ca-n povesti in De,sejur fain si distractie placuta !
Ardeiash,draga de tine,multumim mult pt efort si pt cat suflet pui!Am veni si noi,insa nu stim daca vom putea.Inca nu pot sa dau un rapuns,din pacate...mi-e teama ca atunci cand voi putea va fi prea tarziu.
ror spune:
Ardeiash, le-ai uitat pe Carmita si Daniela. Si ele au confirmat pe FB. Suntem in total 13 persoane adulte, daca am numarat bine. Si daca prelungim data inscrierilor pana pe 10 noiembrie, poate se mai hotaraste careva. Tu doreai sa inchiriem tot localul sau doar rezervam mese ptr nr de persoane?
Carmen, LA MULTI ANI, sa fii fericita si implinita!
Nora draga, sanatate tatalui!
fetele
Ror
dia_tm spune:
Noi in principiu venim.
Insa mi-e greu sa spun cu siguranta acum daca da sau nu;
mai avem ceva planuri de pleat un week-end; in principiu va fi primul week-end din decembrie, si nu are treaba cu 11 decembrie...dar inca nu stiu sigur si nu depinde numai de noi.
Sper ca pana saptamana viitoare sa ne clarificam programul; n-as rea nici sa zic ca venim sigur, si-apoi sa ne retragem...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
anamana123 spune:
la multi ani, carmenstefi!!!!!!!
arde-i, de ce esti dezamagita??? chiar nu se poate sa ne intalnim toate de fiecare data. tu de cate ori n-ai venit la karaoke???? nu suntem tocmai o mana de oameni sa ne putem coordona programele in asa masura...
eu nu vin pt ca de masa de craciun nu-mi surade mancarea belgiana... nu va suparati pe mine dar prefer sa merg la cosmapolitan si sa halesc acolo o sarmaluta. si , dc ne ajuta DD sa terminam cat de cat casuta, sper sa va invit cat mai curand pe toti la noi la o masa de craciun( sau macar in apropiere).
sunt lipsita de diplomatie, ma iertati!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
miri_mik spune:
ardeiash, iti laud initiativa, dar de data asta chiar nus e potriveste. acu zi si tu... platesc meniu de 25 de euro pt mine ca sa ma uit la voi cum mancati... nu mis e pare tocmai ok. nu sunt in stare si gata. plus ca vrei nu vrei, jeremy nu e de dus in vacarm de restaurant la discutii prelungite. tin la noptile lui linistite cand nu are ce descarca peste zi. va fi o alta ocazie, cu siguranta. pup ca s anu te superi.
miha si nora, dezmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat! asa carelevasazica! sa va simtiti bine, asta e ideea:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
[url=http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/][/url]
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii