Praline belgiene 48
Raspunsuri - Pagina 19
Bepii spune:
Ninush, cum se mai simte Alex? Sper ca deja e refacut si profita si el un pic de zapada de afara impreuna cu surioara lui. Multa sanatate tuturor si pupici multi.
Prixi, ce frumos cadou! Bradutul tau e super! Multumim si pupam apasat mama si baietelu Christian! Presupun ca acum tatal tau e prieten la catarama cu nepotelul lui.Nici ca se putea cadou mai frumos pt ei!
Mirik, un pupici apasat si pt tine ca asa mi-a venit mie nu neaparat pt ceva anume ;-))
Dar si tuturor pralinelor care sigur nu mai prididesc cu treburile acum cand a inceput numaratoarea inversa.
Eu cel putin n-am timp sa respir, sunt ocupata tot timpul, a venit si baiatu meu din Downunder deci sunt o fericita.
Dar inca mai am cadouri de cumparat, comenzi pt seara de Craciun de dat, casa pt oaspeti de pregatit, impachetat, apoi la servici.... in fine alerg dar e bine atata timp cat pot sa le fac si mai ales imi place mah!
Carmenstefi, la Antwerp e mereu ceva organizat in zilele astea, depinde cam ce vrei.... Oricum iti admir elanul si energia si mai ales faptul ca vrei sa vizitezi, sa cunosti imprejurimile, lumea, intr-un cuvant sa te integrezi in noua tara. Bravo, imi place de voi!
Ce fac gravidutele noastre Ror si Pretty? Pupici pe burtici la amandoua.
Gata, mi-a expirat timpul, ma duc la treaba.
Va pup si va doresc o saptamana excelenta xxx
ardeiash spune:
ninuc: sper ca alex e ok.. va trimit , ca intotdeauna unde pozitive
prixi: ce frumoooos multumesc frumos . asemenea si tie
tania; super fericita cu feciorul langa tine..
oana; Nu mai stiu cand am citit despre reset-ul tau si ma bucur mult pt tine banuiesc despre ce e vorba , despre ce mi-ai povestit he he de mult de mult .. e super ... bravo.. te incurajez si sustin .. daca ma intrebi .. drum bun in tarile mai calde si fara de peripetii
burtici: voi ce mai faceti? mari ? dati din picioruse? pupici multi si pt voi ..
morgane: nu ne-ai pove cum e pe piata muncii. eram tare curioasa.. sunt convinsa ca totul e ok ... dar sper din toata inima sa ai niste colegi cool
virginica , scumpilici, mirica si carmen: sunt o mare admiratoare a pozelor voastre.. mereu
pupici artistilor
de restul lumilor tare mi-ar placea sa mai stiu noutati .. sau le-am sarit eu .. imi cer scuze .. o sa reiau discutiile ca am fost si sunt super ocupata... stresata..
boli de batranete: ba am ramas anchilozata din cauza spatelui de nu mai ma puteam ridica din pat.. ba migrene , habar n-am .. sezoniere.. ba am cazut de m-am lovit la un picior si-acum plang cand mi-aduc minte .. etc
am teminat scoala.. priectul si prezentarea finala.. greu, stresat da le trecui hi hi
in rest.. sunt feeeeeericitaaaaa ... imi voi petrece sarbatorile in germania. vin ai meeeeeeei din romania ... sper ca totusi vremea nu ne va face probleme. sunt ingrijorata tare...vor veni tocmai la frankfurt unde s-au anulat 300 de zboruri dar sunt optimista..
am gramada de bagaje de facut ..si eu cu cadouri etc... deci va urez de pe -acum un Craciun super fericit.. fie ca bunul Dumnezeu sa va indeplineasca toate dorintele , sa va dea multe bucurii, fericire si mai ales sanatate ... un an super ultra mai bun decat toti cei anteriori si sa ne auzim de bine
va puuuup si va imbratisez pe toate .. cu mic .. cu mare... in parte
aaa sa nu uit.. poate e cineva care deschide un nou capitolas? va rooog.. eu nu cred sa mai am tim psa intru .. saru manusitele
prettysunshine spune:
Buna seara,pralinute!Am intrat sa va urez un Craciun fericit alaturi de cei dragi si un An Nou cat mai bun!Noi maine plecam spre Romania,am ceva emotii,avand in vedere vremea,dar sper sa reusim sa ajungem cu bine.M-am gandit sa va fac urarile inainte de a pleca fiindca nu stiu daca voi reusi in Romania sa mai intru pe forum.
Prixi,multumim pentru bradut!
Prixi si Bepii,multumesc ca v-ati gandit la mine,nu prea am fost bine in ultimele saptamani,am ajuns si la spital cu dureri saptamana trecuta.Acum pare sa fie ceva mai bine si sper sa ramana asa,vreau sa ajung cu bine in Romania.Mai avem de asteptat inca vreo zece zile rezultatele la amniocenteza,poate macar dupa o sa ne putem bucura si noi pe deplin de sarcina asta.
Va pup pe toate si va urez o saptamana cat mai buna!
17+
My baby
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
ardeiash spune:
sttiam eu ca am uitat ceva.. pretty drum bun in ro si Doamne ajuta sa fie bine
o uitasem si pe Mariuca in lista de poze preferate.. ma .. super frumoase pozele cu minipralinele .. toate
ardeiash spune:
ninucule : sa-ti triasca flacaul sanatos si fericit.. sa i se-ndeplineasca toate dorintele si sa fie iubit de toate fetele ... tie grase felciitari pt asa mandrete de baiat... te pup cu drag
savarina spune:
Buna, ma primiti si pe mine in randul vostru?
Sper ca in septembrie 2011 sa vin si eu la intalnirea voastra!
Vreau sa urmez un master in limba engleza la Universitatea din Anvers.Sper sa fiu admisa.Este cineva care locuieste in Anvers sau pe aproape?
Va doresc Sarbatori Fericite si un Mos Craciun imbelsugat!
Bepii spune:
Ninush, un din inima LA MULTI ANI lui Alex, sa-ti traiasca baiatu, sa fie sanatos, sa aiba noroc cu caru, sa fie fericit si toate dorintele sa-i devina realitate.
Pup baiatu frumos si bun.
Savarina, bine ai venit printre praline! Iti doresc multa bafta cu masteru si sa fi admisa.
Fete, va pup si va doresc numai bine. Muwwah!
prixi spune:
Alex de Nina, La Multi Ani, sa cresti mare si voinic si sa le faci cat mai multe bucurii parintilor!!!
Fetelor care pleaca in Ro de Sarbatori, le urez drum bun si sper sa ajunga cu bine acasa, ca din cauza zapezii am vazut ca sunt multe probleme!
Ingrid, sper sa primesti numai vesti bune, ca stiu cum e sa iti faci griji in timpul sarcinii si stiu ca nu face bine la moralul viitoarei mamici! Sanatate multa si tie si lui bebe!!!
Bepii, ce fericita cred ca esti acum, ca Denis e cu tine de Sarbatori! Pupici si eu si sper sa aveti niste Sarbatori minunate!!!
Ardeiash, Sarbatori Fericite si tie, alaturi de familia ta, in Germania! Sper ca vor ajunge cu bine, ca nimic sa nu va umbreasca sarbatorile!
Carmen,in Bruxelles e un targ de Craciun si e tare frumos! Cred ca si in Anvers se organizeaza asa ceva si e intotdeauna o placere si pentru cei mari si pentru cei mici!
Multumesc tuturor pentru gandurile bune referitoare la tatal meu si la Christian...Sunt si eu in concediu si impreuna cu mama, iesim zilnic la plimbare prin zapada...Si numai tata impinge carutul! Si e tare mandru de nepotelul lui!
Savarina, bine ai venit! Eu stau in Bruxelles, dar sunt fete care locuiesc in/ pe langa Anvers si poate te vor ajuta ele!
Cum nu stiu cand voi mai putea intra, ca vineri vine si fratele meu cu sotia , va voi ura de pe acum sa aveti un Craciun imbelsugat si fie ca Mosul sa va aduca tot ce va doriti!!!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
Antoanela23 spune:
Dragi Praline,
Maine seara zburam si noi spre Romania.
Asa ca va urez de acum Sarbatori Fericite si imbelsugate alaturi de cei dragi, un An Nou cu multa sanatate si multe bucurii.
Nina, La Multi Ani lui Alex! Sa-ti traiasca baiatul si sa fiti sanatosi cu totii.
Pup toata cutia, fara exceptii, distractie placuta , pe curand,
ninia spune:
Buna fetele
Nu am mai trecut de ceva vreme pe aici..se pare ca nu sunt singura. Imi vine mai usor sa intru pe fb.
Am avut si copilasii bolnaviori , bine ca a trecut si ca sunt bine.Si m-am cam saturat de atata zapada.La noi in strada s-a facut un ghetus, aoleu! As fi vrut sa mergem in Achen sau Koln la piata de Craciun, am mers in fiecare an pana acuma, insa cu atata zapada nu ma indur..
La Zaventem am vazut ca e jale cu zborurile din cauza zapezii. Fetele care vor sa plece in Rom. sper sa aveti noroc si sa ajungeti cu bine!
Fug la treburi ca nu mai e mult pana in Ajun si eu chiar vreu sa fac si cozonac (picii sunt innebuniti dupa el).
SARBATORI FERICITEEEEE!
Va pup pe toate!