Praline belgiene 48
Raspunsuri - Pagina 11
misssexy spune:
Am intrat si eu sa va salut fetelor.Ce mai faceti? Pregatiri de sarbatori?? Eu deja am cumparat bradutul si ceva ornamente....NINA,multa sanatate lui Alex .Sa va ajute D-zeu cu operatia .
missy 29+ cu
ror spune:
Nina, sanatate multa lui Alex si sa treaca cu bine peste operatie.
Si ieri am aflat, in burtica am o bebelina micuta (1014g)si nu baietel, asa cum credeam.
Pupici la pralinute ,
Ror
Antoanela23 spune:
Nina, bafta cu operatia si sper sa reuseasca o data pentru totdeauna. Dar eu nu mai stiu, cand a mai fost operat?
Mihaela, chiar ma gandeam ca va fi ziua ta in curand. Iti zic de acum La Multi Ani!, sa fii sanatoasa si fericita. Distractie placuta in excursie.
Tania, bafta la portile deschis si vacanta placuta in Romania.
Diana, si noi mergem la Disney On Ice, sambata 12 feb de la 11.
Mady, ce mai faceti voi?
Pupaturi la toate pralinele,
prixi spune:
Ror, felicitari pentru bebelina! Sarcina usoara in continuare si fie ca bebika sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Nina, sanatate multa lui Alex si sa ne dai numai vesti bune dupa operatie!
Tania, vacanta placuta in Ro! Sper sa ai niste Sarbatori minunate acasa, ca sa iti incarci bateriile la maximum!
Mihaela, La Multi Ani pentru duminica si distractie placuta la Londra! Si pe mama o aniversam tot duminica, ce coincidenta...
Noi suntem bine, Christian are deja 10 lunite, merge toata casa in patru labe, i-au iesit 4 dinti sus...ce sa mai, e baiat mare de acum! Timpul tot limitat imi este, dar nu ma plang, ca tare frumos mai este sa fii mama!
Ema, dai de baut ca Dariusica face 1 an si 3 luni astazi!
Va pup pe toate si va doresc sa aveti un we frumos!!!!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
misssexy spune:
Buna fetelor.Iaca am terminat si eu munk pe ziua de azi,si acum ma rasfat cu o .Mai stau putin cu voi,si fug la bucatarie,trebuie sa prepar ceva de mancare inainte sa vina barbatii de pe santier (tata si fratele)
ALINA 30+ cu ALESSIA
emanouela spune:
roxana betivanca mica ce esti....dau in ianuarie, cand dai si tu
Nina sanatate lui Alex
ror sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea
prettysunshine spune:
Ror,in sfarsit ai aflat ce ascunde burticuta!Felicitari si sarcina usoara in continuare!
Si noi am aflat ce e in burtica,noi mai devreme din cauza testului genetic,care din pacate nu a iesit foarte bine,asa ca trebuie sa fac si amniocenteza.O sa avem un baietel,daca toate decurg bine.S-a dus visul meu cu fetita,rochii roz si papusi.Ei,asta e,sanatos sa fie,ca asta e cel mai important.
Nina,multa sanatate lui Alex!
13+
My baby
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.