Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (65)
Raspunsuri - Pagina 7
pogonici1977 spune:
pinuta..promit ca vom striga in cor.
.cat ne tine gura..ca vom fi cele mai fericite mamici din lume...atunci cand vei fi la fel ca mine..
eu acuum strig cu glas incet..dar in curand voi spune si tare..si cand vom termina procesul adoptie..voi strigaaaaaaaaaaaaa cat pot de tare

dar ai grija ca treb sa ma urmezi.....curand
nu uita ca DD ne asculta rugaciunile dar ni le indeplineste atunci cand stie el ca treb sa le primimchiar ma gandeam zilele astea..cum a randuit DD la noi totul...am term casa..apoi mam operat..am term cu dct..ri...am term cu stresul de la munca....noi suntem calmi...linistiti...am fost in concediu..acum la mine au mai adus oameni..deci am cui preda atunci cand intru in CC....toate lucrurile sunt ok..si normale..fara stres..
deci atentie pinuta...stii tu la ce ma refer...
mie imi zicea o buna prietena..cand eram suparatat..agitata..stres..etc..TU CREzi ca vine bebe in stresul asta??????????nici vb....calmeazate si ai sa vezi..
ieri iam spus ..ai avut mare dreptate.....
o mamica fericita de IOANA NECTARIA
http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
danuk spune:
pogonici
, mare dreptate!
Dumnezeu le aseaza pe toate...
eu intru mereu sa iti citesc postarile...o sa vezi ca Sfantul Nectarie lucreaza...sigur fetita va fi a ta!!! Si vei putea sa strigi in gura maaareeeee....si noi dupa tine!
Doamne ajuta, fetelor! Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Ma simt mult m bine
.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a 'vindecat', pt ca, cu ajutorul Lui exista medicamente (Ultracod, e medicamentul care nu-l gasisem si cu el mi-a trecut) si toate cate sunt in lume.
Asa ca azi am fost "in priza' : facut ordine prin casa, salata boeuf, peste prajit cu cartofi nature..astea pt maine, ca e ziua mea.![]()
Va servesc si pe voi
, virtual!
Nu fac petrecere, ci doar prietenii de familie cu copii si parintii daca vor veni.
Azi, am vaccinat-o si pe Justina, si am si cantarit-o: are 8,200..mult pt bratele mele.![]()
Asa, si sa revin la subiect:
pogonici abia astept sa treaca timpul si sa ne povestesti cum e cu fetita acasa..cu treziri noaptea..
O sa treaca timpul, incet incet..
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Livsy spune:
Buna seara 
Ioanact, ma bucur ca esti bine! 

LA MULTI ANI fericiti pentru maine!!!!!

Multumiri pt tort!!!! ![]()
Pogonici, Doamne ajuta! 
Pinuta, sa te ajute Bunul Dumnezeu sa fii mamica in curand! 
Danuk, ma bucur ca esti aproape si ne scrii! 
Va imbratisez cu mult drag pe toate, absolut toate si bineinteles, multumesc, Caciantoni, pentru ceeace faci petnru noi, Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca! 

TUTUROR!
Doamne Ajuta!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Livsy Buna seara ![]() Ioanact, ma bucur ca esti bine! ![]() ![]() LA MULTI ANI fericiti pentru maine!!!!!![]() ![]() ![]() Multumiri pt tort!!!! |
Multumesc mult!

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
cami_antonia spune:
pogonici eu zic sa incepi sa te si aprovizionezi pe acasa cu cele ce sunt ncesare unui bebe
ca sunt destule
cat despre mama care e copil si are un copil E TOT MAMA SI SIMTE ACELASI LUCRU
VA SIMTI MEREU UN GHIMPE IN INIMA PT COPILUL PARASIT
SI VA PLANGE MULT
CRED CA E CRUNT PT EA
dar ma bucur ca exista
oameni ca voi
care iubesc acesti bebelusi enorm
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
16+
happymum spune:
buna dimineata
livsy Doamne ajuta in ceea ce ai nevoie!
ioanact sanatate. ai grija ca nu e de gluma.
fetelor, multumesc mult pentru ajutor.
noce, poti te rog sa imi dai detalii pe pm despre nepotica ta? mersi.
week-end placut fetelor. eu ilpetrec la munca, azi toata ziua cel putin.
pogonici1977 spune:
sa stii ca eu in gandul meu ma rog si ptr mama Nectariie..sa o ajute DD sasi aleaga un drum..o soarta..ca e vai de ea...
in ceea ce priveste deja aprovizionarea..nu incep acum..ci abia dupa ziua sf nectarie..caci atunci ptr noi si fetita va fi ziua cea mare...se va decide inn acele zile soarta ei si a noastra.....
eu am mare credinta ca sfantul NECTARIE nu ne lasa si va face din nou o minune....ca stim noi ca o iubeste fetita noastra
dupa aia avem tot timpul sa cumparam tot ce trebuie..bani saa avem..ca restul se rezolva..in 2 zile cumpar totul..
moi avem deja o camera a copiuluklui....amenajata...ptr sufletuil meu imi spunea atuci cand mamm mutat..spunea ca trebuie
IOANA la multi ani..si sai parte de tot ce e mai frumos in lume

printesa mea are 2.9 kg ieri....stiti ce am facut ieri..iam
o mamica fericita de IOANA NECTARIA
http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
danuk spune:
Doamne ajuta, fetelor!
livsy
Ioana, la multi ani!!! Cu sanatate, dorinte implinite si multa bucurie! Acum, ca te-ai facut bine, este cazul sa petreci!!!!!!

Pogonici, mai ai un pic si ...gata!!! De abia astept sa ne spui vestea cea mare, iar camera pe care ati aranjat-o sa isi primeasca proprietara asa cum se cuvine!

Filip, 1 august 2009