Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (65)
Raspunsuri - Pagina 14
pinuta spune:
pogonici la multi ani printesei! Cat despre tinutul in brate nu cred ca vreo mamica rezista tentatiei
.Cand ii vezi asa mici si neajutorati, nu se poate sa nu simti nevoia sa-i protejezi, sa-i alinti si inevitabil sa-i iei in brate
(cu atat mai mult cu cat ai asteptat-o si ai dorit-o atat de mult).Cred ca nu-ti vine s-o mai lasi din brate in patut
!
tuturor si haideti la o
si o
, ca mi-a scazut energia
.
pogonici1977 spune:
pinuta..iti multumesc
astazi printesuca mea a implinit 3 saptamaniiiiiii
sunt atat de fericita sufleteste..abia astept sa vad ca visurile mele devin si realittae..
o mamica fericita de IOANA NECTARIA
http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
caciantoni spune:
Sot si sotie deveniti monahi - Sf. Galaction si Epistimi (praznuiti astazi)
Sotii Galaction si Epistimi au vietuit in timpul imparatului Deciu (249-253). S-au nascut in cetatea Emesiei, din Fenicia. Levchipia, mama lui Galaction, stearpa din fire, a ramas insarcinata dupa ce a primit Sfantul Botez. Ea a trecut la cele vesnice cand Galaction a implinit varsta pentru casatorie. Dupa nasterea lui Galaction, a primit botezul si tatal sau.
Acesta l-a logodit cu Epistimi, o fata pagana. Desi Galaction nu a dorit casatoria, a reusit sa o convinga pe Epistimi ca trebuie sa se boteze si impreuna, au ales calea calugariei.
Nu au mai iesit din manastirile lor si nu s-au mai vazut unul cu celalalt decat inaintea mortii lor mucenicesti.
In timpul persecutiei impotriva crestinilor, Galaction a fost adus inaintea tribunalului si biciuit pentru credinta sa in Hristos. Cand Epistimi a aflat ca logodnicul ei, Galaction, este in chinuri, a alergat la el si l-a implorat sa o primeasca si pe ea in impartasirea de chinurile pentru Domnul. Plangand pentru biciuirea lui Galaction, tortionarii au biciuit-o si pe ea salbatic. Dupa alte chinuri, acestia le-au taiat mainile, picioarele si apoi capetele.
vvvvv spune:
o imbratisare mare de la noi pentru toate.
am intrat pe acest capitol, si tare m-am bucurat pentru tine pogonici, pentru familia voastra, bunul Dumnezeu are grija de toate, se vede cat esti de fericita, si stai putin sa ajungi cu ea acasa....ai sa multumumesti in fiecare clipa pentru darul primit! Sa va fie ocrotita familia, sanatate multa, caci restul vin de la sine! 

Parerea mea ca si a altor fete este sa o tii in brate si sa o alinti, Nectarie Cosmin al meu de la doua luni si trei saptamani nu a mai vrut el sa fie hranit in brate decat pe pernuta lui, iar dupa ce mananca, il tin in brate un pic pana da gazele afara si sta in patut ( fara pernuta)
ma bucur pentru toate, cami, ioana ct, caciantoni,lili_g, livsy sanda, ana domnica, pentru absolut toate, intru mai greu pe net, la servici trebuie sa imi fac treaba, apoi plec repede acasa sa imi scot buburuza afara la aer si sa ne plimbam, de facut mancare am devenit experta in gatitul rapid
, calcat, bagat la masina, slalom nu alta, curatenie cu scos covoare afara la 2 saptamani caci copilul meu este un pic cam alergic si nu trebuie sa fac praf( aspiratorul a devenit piesa de muzeu.Pe data de 7 octombrie facem 5 luni!
Ii multumim Bunului Dumnezeu, Maicutei, Sf Nectarie si la toti Sfintii!Doamne ajuta!
va imbratisam cu mare drag pe toate, nu stiu cand, poate imi voi face timp un pic si voi posta cateva fotografii cu mandretea mea Cosmin Nectarie!
MaraAnisia spune:
Buna dupa-amiaza,dragele mele
victorita, ma bucur mult ca ai mai intrat sa ne povesteti de minunea ta. sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. si tie felicitari pt ca reusesti sa faci tot ce trebuie prin casa, esti grozava

Maria08,
, mergi inainte cu nadejde si speranta, Dumnezeu nu ne lasa si ne arata calea cea buna. si sarcina usoara surorii tale.
Livsy, sa-ti ajute Dumnezeu in planurile tale si ale familiei 

Danuk, cum te simti?
Caciantoni, multumim de informatiile postate. ce mai face Pr. Gheorghe? te puup tare
Pogonici, ma bucur sa te citesc atat de fericita 
Ioanact, LA MULTI ANI din tot sufletul, desi e intarziat. sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia minunata.
Deeva, te-ai suparat pe noi? te asteptam cu drag sa ne spui noutati despre tine 

Georgia_c, ce mai faci, draguta? ma gandesc de o saptamana sa te intreb ce mai face Alexia, fetita prietenei tale. 

Cami_antonia, anaomaria, anadomnica, lili_g, noce, bebelu, pinuta, si tuturor cele care scrieti va ofer un buchet de crizanteme
Fluturasul meu a luat varicela de la gradinita asa ca sta acasa 2 sapt. una a trecut. imi pare rau ca nu pot sta langa ea dar ma bucur ca mama ma ajuta si o ingrijeste f bine, iar seara suntem noi langa Irinuca, ne jucam, ne uitam la desene, coloram, ne iubim
, Doamne, iti multumesc pentru oceanul infinit de iubire cu care ne inconjoara minunea noastra, ma copleseste pur si simplu cat este de expresiva, de bogata sufleteste si de receptiva cu tot ce este in jur. e incredibil de frumos sa privesti lumea prin ochii unui copil,sa o redescoperi.
va doresc un weekend placut!
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
pinuta spune:
MaraAnisia
!Imi pare rau ca ai fluturasul bolnavior, dar, asa sunt bolile copilariei.O sa treaca!
pogonici1977 spune:
buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaa
pinuta spune:
Neata!Haide-ti la
si
!Eu am o zi plina
si ceva mancare. Am vrut sa
, dar e pomenirea mortilor si e pacat.Spre seara
si
, ca nu ne-am intalnit de vreo doua zile
. 

tuturor si o zi excelenta!
pogonici1977 spune:
pinuta vezi sa nu rupi patullllllllllllll.
.ca sunt scumpe acuma..si e criza...![]()
vvvvv spune:
maraanisia 

, multa sanatate printesei si intregii familii, si pe mine mama ma ajuta enorm de mult, ea sta ziua cu printul meu, si stau linistita ca este pe maini bune, sa le dea Bunul Dumnezeu la toate mamele multa sanatate si sa traiasca multi ani sa ne ajute cu copilasii nostrii.
de cate ori intru pe calculator pe net, de atea ori intru sa vedem ce faceti, aici am gasit linistea si suportul moral de a invinge si a merge mai departe, aici am gasit un sfat, o vorba buna si sa nu imi pierd speranta si credinta!
Sa va fie ocrotite familiile si copilasii!
Doamne ajuta!
deeva, noce, Karla, monimo ce faceti, maria08?
ioana ct mereu ma gandesc la tine cum te poti descurca cu cele doua printese care amandoua sunt mici si necesita atentie!