La Dovlecelu' Vesel •15•
Raspunsuri - Pagina 8
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Va salut si eu mamici dragi. Nu am prea mult timp pentru mesaje astazi dar am trimis cateva fotografii la Dovlecelul Vesel cu dedicatie speciala pentru Uka. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
sunt adorabili & deliciosi..multam
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
liliac1 spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui NelaM
Nu, ma, ca tu te vezi pe jos cu Guri! La al meu si asa... in general... Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
Hai ca esti invidioasa pe sarmana fata.
Zi mai degraba ca de-asta te-apuci de alergat dimineata. Ca sa fii apta de a prezenta programul la sol
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
citat din mesajul lui NelaM Maria, e grav, mai! Nici eu nu stiu, dar uite ce frumos exemplifica Iulia! Uka, eu nu pot sa vad plug-inurile cu Opra asta...asa imi zice. Lasa ca vad eu cum o dau de capat! Aricel, pupici, mii de pupici! Uka, or merge inimioarele astea cu copy paste in oprah asta? Ia sa incerc... Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
tools/preferences/advanced/content/enable plugins
nuu, nici oprah nu vrea cu inimioare
aricel, dar nu aveti pm?
liliac1 spune:
Gata, sorelor, l-am vazut si io pe gummy asta.
E simpatic, ce sa zic. Eu l-am vazut la o reclama la noi...nu stiu la ce produs. Nu mi-am dat seama daca i-a trezit vreo fantezie flacaului. Nici fata nu parea f entuziasmata. Nu suntem deloc trendy, stim.
Dar cand ma duc acasa ma apuc sa-i intoxic ca muzica pare funny in inglish.
Bia
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
Neata, fetelor! Va pup cu drag! Sunteti minunate si mi-e drag de voi de numa
Catalina te imbratisez cu drag! Si cand te simti in stare, te asteptam, cum ai zis, sa ne spui mai multe.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
happy_uka spune:
citat din mesajul lui aricelul Vroiam sa va intreb daca voi ati facut Prevenar-ul? si in acest caz daca la ultimul rapel acum in toamna vi s-a spus ca a aparut Prevenar-ul pt 13 tulpini, ca pana acum era pt 7. Problema este ca cel pt 13 se face in doua doze ...si eu speram sa terminam odata cu vaccinurile ...n-am avut probleme deloc pana acum, dar vreau sa scapam odata ...offf ... _ Maria (28.08.2009) |
noua nu l-a recomandat pediatra
dar am inteles ca pana la 2 ani se face, in 2 doze, da
inca nu m-am hotarat
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui happy_uka aricel, dar nu aveti pm? |
ma poti lovi si pe mine cu un PM din asat? asta daca se poate!!!
ANDREI
Fragutza spune:
Bun gasit tuturor!
Uka dear, te vad mai priceputa imi dai te rog o idee cum sa gatesc conopida?
Va pup, girls!
Pentru puiul tau
Fragutza spune:
Maria, imi mai spui pls care era filmul ala in care aratau puii cu 4 aripi? Eram sambata la KFC si ma gandeam la el in timp ce mancam niste aripioare cu usturoi
Pentru puiul tau