La Dovlecelu' Vesel •15•
Raspunsuri - Pagina 22
NelaM spune:
pentru Epi, draga Epi...
Stii ca ma gandesc la tine cand ascult "noha-tu cafe", da?
si la Elle, de altfel!
sunt pe-aproape, cu o berica!
m-am enervat ca a sunat telefonul lu' Buni, dat la maxim!!!! ana doarme, of course! nu s-a trezit, da; tot sunt nervoasa! rau de tot!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
NelaM spune:
Bine, ma duc sa ma culc!
M-am mai calmat, va multumesc tare!
Hai, va pup!
Va zic maine ce-am facut azi!
Seeya!
alex25 spune:
Nela noapte buna mami, si caaaalmmmmmm...zeeeeennnnn!!!!!!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Nela noapte buna mami, si caaaalmmmmmm...zeeeeennnnn!!!!!! ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Te pup, Alex! Esti prea draguta!
raluk16 spune:
Nela ma bucur ca te-am ajutat! Te pup, noapte buna! Esti bestiala!!! noroc cu Ana ca nu te-a dus vantul in Oz!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
Uka cand ai zis de Carinush ca are cu cine semana m-ai facut sa-mi pun semne de intrebare daca nu cumva e un Alex in oras care doarme mult si mi l-or fi schimbat la maternitate . Pai eu as dormi cel putin pana la 9, iar Relu pana la 11 .
Moni_iulia multumesc de idee. Ai dreptate, dupa ce se trezeste merg si-i dau tzitzi si uneori mai adoarme vreo 10 minute (30+10=40 ) si stau langa el in patul mare. Dar daca stau de la inceput langa el, si chiar vreau sa dorm, Murphy spune ca se va trezi dupa 1-2 minute. Si Murphy la noi tot timpul are dreptate. Uitasem si eu sa spun cat ma bucur ca e totul bine. M-ai emotionat tare cand ai zis atunci ca se implineste un an de cand vi s-a dat vestea. O veste pe care nici o mama nu trebuie sa o primeasca, nici nu-mi pot imagina ce a fost atunci in sufletul tau.
Ralu esti bestiala cu inotul
Maria ce tare ai fost cu dansul . Ai dreptate, nasa mare trebuia sa-l danseze pe nashicul junior
Bia n-am temeri legate de alaptat . Ai fost tare ca m-ai anuntat ca am PM. Sa inteleg ca tu nu ai veleitati de detectiv ca altii? L-am deschis ieri, dar m-am luat cu altceva (a se citi "Alex"). Ei ei, eram sigura ca ai vazut ca l-am citit . M-ai dat gata cu Mosorelul si frunza . Ce fain e sa fii mama de baiat . Si acum mi-am facut si eu timp sa intru pe mail (care apropo eu credeam ca e secret ). Am apucat sa vad doar pozele tale, ai niste copii minunati! O familie asa frumoasa!
Trebuie sa fug ca mi-am luat-o in cap, sta Relu cu Alex
happy_uka spune:
a deraiat titanicu si m-a izbit intre sprancene!!
vai de viata mea, am o durere de cap crancena..
am dormit 2 ore, numa' bine ca s-a intensificat, draga de ea
acum incerc sa schimb capitolu, ca nah..se impune
da-s curioasa, a zis nela cine o sunase pe buni?
vreau s-o pup pe frumoasa sabyna, cum isi declara ea lovul si nu era nimeni sa-l impartaseasca!
m-a durut un pic, cum adica sa ne ia vantul taverna? e facuta din caramida maaaa... poa' sa vina si lupu sa sufle ca nu se
dupa cum vedeti, imi place cu emoticoane!
ah..ce n-as face pentru un saridon!!!!
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka a deraiat titanicu si m-a izbit intre sprancene!! vai de viata mea, am o durere de cap crancena.. am dormit 2 ore, numa' bine ca s-a intensificat, draga de ea acum incerc sa schimb capitolu, ca nah..se impune da-s curioasa, a zis nela cine o sunase pe buni? vreau s-o pup pe frumoasa sabyna, cum isi declara ea lovul si nu era nimeni sa-l impartaseasca! m-a durut un pic, cum adica sa ne ia vantul taverna? e facuta din caramida maaaa... poa' sa vina si lupu sa sufle ca nu se dupa cum vedeti, imi place cu emoticoane! ah..ce n-as face pentru un saridon!!!! she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
Cand ma doare capul si dupa ce ma trezesc la mine e tensiunea prea mica. Asa ca ai de ales: cafea, cola, ceai verde, vin rosu sau cioco