La Dovlecelu' Vesel •15•
Raspunsuri - Pagina 16
mamideandrei spune:
dupa cat sunt de activa, va dati seama ca sotz inca n-a intrat pe mess imi bag picioarele in semnalul ma-sii !!!
ANDREI
mamideandrei spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui suede Ce zici de un Unicum?
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
scuza-mi ignoranta, nu cunosc, la cat beau eu!!!!! dar merg pe mana ta! da incoace un pahar! acum am si motiv sa beau!!!
ANDREI
suede spune:
Hai ca poate intra...optimismul ne caracterizeaza....
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei dupa cat sunt de activa, va dati seama ca sotz inca n-a intrat pe mess imi bag picioarele in semnalul ma-sii !!! ANDREI |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
suede spune:
EEE...ma dau si io mare,ca am lucrat cu ele,bauturile,ca nici io nu-s mare bautoare,dar asta chiar ajuta la digestie.
E facut din 40 plante,dar proprietarii unguri nu spun secretul...
Hai noroc!
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mamideandrei
scuza-mi ignoranta, nu cunosc, la cat beau eu!!!!! dar merg pe mana ta! da incoace un pahar! acum am si motiv sa beau!!! ANDREI |
biaz29 spune:
Am cules de prin biblioteca o reteta de conopida cu dedicatie pentru Fragutza. Sper ca mai esti prin preajma si nu o scriu in eter.
Conopida Delicioasa
1cana ciuperci fierte
1 ardei verde taiat marunt
1 lingura ulei
1/4 cana faina de grau
2 cani lapte de soia (sau lapte de vaca)
1 lingurita condiment Vito (Vegeta din legume uscate)
1/2 cana tofu (sau telemea sau branza de vaci)
1 conopida mijlocie desfacuta in buchetele, fiarta
sare
Se caleste ardeiul cu putina apa, lingura de ulei si condimentul. Se adauga ciupercile si se fierb impreuna 5 min. Se dizolva faina in lapte, se adauga ciupercilor si se dau cateva clocote. Se ia vasul de pe foc si se adauga branza. Se drege de sare. Intr-un vas Jena uns cu putin ulei se asaza conopida, peste care se pune sosul de ciuperci. Se poate presara pe deasupra putin pesmet. Se da la cuptor la foc moderat pentru 15 min.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
mamideandrei spune:
Laura, hai sa traim!
Bia asta fac maine, ca si asa am terminat ciorbita! te pup!
gata, eu m-am hotarat! ma duc la culcare! va doresc o noapte buna cu cat mai putine treziri!!!
ANDREI
suede spune:
Nu e in eter,ca in week-end am fost la mama si mi-a dat o conopida frumoasa si ma gandeam cum sa o prepar.
Asa ca pana vine Fragutza,o bag si eu la cap,multumesc!
citat din mesajul lui biaz29 Am cules de prin biblioteca o reteta de conopida cu dedicatie pentru Fragutza. Sper ca mai esti prin preajma si nu o scriu in eter. Conopida Delicioasa 1cana ciuperci fierte 1 ardei verde taiat marunt 1 lingura ulei 1/4 cana faina de grau 2 cani lapte de soia (sau lapte de vaca) 1 lingurita condiment Vito (Vegeta din legume uscate) 1/2 cana tofu (sau telemea sau branza de vaci) 1 conopida mijlocie desfacuta in buchetele, fiarta sare Se caleste ardeiul cu putina apa, lingura de ulei si condimentul. Se adauga ciupercile si se fierb impreuna 5 min. Se dizolva faina in lapte, se adauga ciupercilor si se dau cateva clocote. Se ia vasul de pe foc si se adauga branza. Se drege de sare. Intr-un vas Jena uns cu putin ulei se asaza conopida, peste care se pune sosul de ciuperci. Se poate presara pe deasupra putin pesmet. Se da la cuptor la foc moderat pentru 15 min. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
suede spune:
Gata?Te-ai hotarat?
O sa raman singura ...
Noapte buna!
citat din mesajul lui mamideandrei Laura, hai sa traim! Bia asta fac maine, ca si asa am terminat ciorbita! te pup! gata, eu m-am hotarat! ma duc la culcare! va doresc o noapte buna cu cat mai putine treziri!!! ANDREI |
lutoniana spune:
Va salut fetelor, mor de somn
Voi vad ca va tot cinstiti. Eu raman la berica mea
Mama noastra Monica si sefa noastra Uka pregatim marea mutarea sau cum facem ? Trecem la scutece ? Am si eu cateva neclaritati
Selenica ce bine ca ai revenit. Te pup si asteptam poze cu minunea ta.
Noapte buna
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
vik-cj spune:
Laura nu esti singura..sunt in zona...hai mai Irina..vin si eu cu paharul sa te servesc si tu fugi...ntz ntz ntz.
Bia..super. Abia astept sa te cunosc si personal.
Monica..tu de unde stii ca mine e vreme buna? Ca mie imi spune calcul ca vine iarna de miine, max de 7 grade si ploaie pina sambata vreau si eu vreme buna!
Am avut o zi lunga si aglomerata, cu chestii care trebuiau rezolvate ieri...abia la 4.30 am ajuns acasa...am luat mamarutza si am iesit in parc...m-a frecat de am venit transpirata (hai pe leagan, hai pe tobogan, hai ca alergam acum, tine-te dupa mine, iar am picat da'merg in patru labe , mai mergem un pic biped ...si tot asa). Terminata am venit...si are doar 1 an si 1 luna.
De fapt ziua a inceput bine: cu bancul sefului (misogin of course, bancul, nu seful). Cica la experineta lui poate clasifica femeile in 3 categorii: 1. frumoase, 2. destepte, 3 si...restul!
NU comentati ca nu e cazul, am facut-o eu pe un ton nu foarte politicos.
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela