La Dovlecelu' Vesel •15•

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Si eu sunt free de pe la 9 si un pic, dar vad ca nu e rost de dans, doar de beutura, si eu nu prea ma dau in vant dupa asta....poate se arunca cineva macar cu o tigare.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

CE ziceti fetili, facem maine o ntalneala prin IOR ca maine mai e frumos afara.
SI Zdrelica are un program cam aiurea cu somnul si vreau sa i-l schimb, nu de alta dar acum imi doarme de pe la 2-3 pana la 5-6 si se duce naibii orice posibilitate de a iesi afara. Azi a dormit de la 4-6.
EU as vrea sa nu mai doarma somnul de la 10-11 si sa doarma doar de pranz pe la 12-1 ca pe la 3 asa sa putem iesi afara ca vine iarna si o sa se intunece la 4 jumate/5

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

De ce nu iesi inainte de somnul ala de la 3? Eu asa am iesit azi, de la 11.30 la 14.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Monica
Eu ma bag la dans...ce muzica avem?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Si eu sunt free de pe la 9 si un pic, dar vad ca nu e rost de dans, doar de beutura, si eu nu prea ma dau in vant dupa asta....poate se arunca cineva macar cu o tigare.

vreti o pipa, doamna? si mie imi mai vine cateodata, dar imi trece!
am fumat multiii ani, dar m-am lasat inainte de a ramane insarcinata, inca nu m-am apucat, dar parca nici nu vreau mereu....oricum acum sunt la mama si ei nu au stiut niciodata de activitatile mele extrascolare, asa ca nu vor afla nici acum

Andrei de cand suntem la Braila se trezeste intre 8 si 9 si incerc sa-l tin treaz prin joaca/ iesit afara pana pe la 12:30 cand ii dau pranzul, apoi face nani pana pe la 3-4-5 depinde de zi! apoi mai iesim o tura pe afara pana pe la 7 apoi joaca si aproape de ora 9 intram la baita/papa/somn! nu inainte de a trece pe la toti membrii familiei sa ii pupam de noapte buna! e asa dulce cum intinde el gurita sa ne pupe ; apropo, azi ii zic, ii dai un pup lu mami pe obraz si el vine, ma pupa, apoi ma musca, dar tare ca imi ramasese urme

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

PRoblema nu e de somn, problema este cu masa de pranz. Imi e cam greu sa ma car cu mancarea de pranz dupa mine in parc ca eu de obicei ii dau supa/ciorba si fel doi. Bine, la o adica as putea sa-i dau un borcanel, ceva sa nu se sleiasca la pachet. Dar daca vrei facem si asa. HAi, stabilim pt maine? Ziceti o ora. Laura, te bagi?

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

mamideandrei a mea rezista fara nici o problema de la 8 la 12-13, dar eu nu sunt asa de fericita ca tine, si a mea nu doarme mai mult de 1 ora, maxim 1 ora jumate...deci...nu o pot tine de la 2 la 9 seara fara somn, aia e problema.

monica a mea papa pranzul la 2 de aia nu e problema. Stabiliti cum e mai bine pentru toata lumea, si vad si eu cum fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:

mamideandrei a mea rezista fara nici o problema de la 8 la 12-13, dar eu nu sunt asa de fericita ca tine, si a mea nu doarme mai mult de 1 ora, maxim 1 ora jumate...deci...nu o pot tine de la 2 la 9 seara fara somn, aia e problema.

am inteles acum; atunci nu stiu ce sa-ti zic! noi am mai avut o perioada cand stateam inGalati, si se trezea la 6 jum 7 max, pe la 9 max 9 jum tragea un pui de somn, pana la 10 jum 11, apoi somnul de pranz dupa papica pe la 2 pana cand vroia el!!!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara, dragi mamici!
Am reusit sa adorm jumatate din trupa si Babi se ocupa de cealalta jumatate, asa ca ma rasfat un pic inainte de a treia tura de serviciu.

Selen, bine ai revenit! Mi-a fost dor de tine. De ziua ta mi-am amintit de primele postari, de prima ta fotografie cu burtica la serviciu. Cand ma gandesc la tine inca am in minte imaginea aceea.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:

am inteles acum; atunci nu stiu ce sa-ti zic! noi am mai avut o perioada cand stateam inGalati, si se trezea la 6 jum 7 max, pe la 9 max 9 jum tragea un pui de somn, pana la 10 jum 11, apoi somnul de pranz dupa papica pe la 2 pana cand vroia el!!!

ANDREI

Cam asta incerc eu acum sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fete dragi!

Sa va spun ce zi am avut azi? Mai bine nu...ca va stric cheful...si e de abia luni.

Dar o bauta nu strica...no..cu ce sariti? Acum la mine ar merge un Campari orange. Mai vrea cineva?

Ma duc sa culc mamarutza si ma intorc cu paharul

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput