Retetar produse patiserie/cofetarie

Retetar produse patiserie/cofetarie | Autor: Anda Panda

Link direct la acest mesaj

Salut
Stie cineva in RO despre o carte foarte buna cu retete produse cofetarie/patiserie?
Sau : este cineva care lucreaza/a lucrat intr-o patiserie/cofetarie si este dornic sa isi impartaseasca experienta?
planuiesc ca intr-un an/doi sa deschid o cofetarie/patiserie insa momentan in afara de vointa... nu prea am altceva.
va foarte multumesc
anda

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

exista pe forumul culinar.ro un thread exact cu astfel de retete, dar sunt cam "din saracie" unele, adica reteta de sarlota e cu muuulta apa, amidon si un atom de frisca... Pentru noi, copii fiind, sarlota aceea era "mama prajiturilor", acum insa m-ar dezamagi o prajitura cu acel gust.

Daca tu vrei sa vinzi prajituri in CA, cred ca cel mai bine ar fi sa-ti creezi tu un retatar, adaptat locului, mai fusion asa...



Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

mersi boticelina
intentionez sa poftesc in magazinul meu pe toata lumea, prajiturile vor fi de "inspiratie internationala".
incerc sa gasesc retetele perfecte ale celor mai renumite prajituri din cofetariile din RO. din cauza asta as fi vrut o carte mai "profesionista".


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

exista un astfel de retetar - carte publicata, am vazut is pe la librariile online. nu stiu cat de ok sunt insa.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anda Panda daca vreisi te ajuta iti caut eu ceva site-uri frantuzesti si daca ai pb cu traducerea ma ofer sa te ajut la retetele care iti fac cu ochiul. Mai gasesti retete frumoase si pe site-urile romanesti care aduna mai multe bloguri gen bucatars.ro, culinar.ro, ardeiiute.ro
Imi dai de stire cum te pot ajuta ca o fac cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

silvi mersi, insa ce caut eu e o carte mai "profesionista"
metoda de preparare e diferita intr-un laborator de cofetarie vs. in bucataria noastra.
am gasit o scoala in sensul asta, cu un curs de 4 luni, insa nu e in orasul unde locuiesc si nu stiu cums a fac cu copiii. deh... ma descurc eu.

mersi de oferta cu traducerea

Mergi la inceput