La Dovlecelu' Vesel •14• La multi ani Selen !!
Raspunsuri - Pagina 23
iuliapapusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Luto Hai mai, cu un etaj mai jos iese orgie...ce ganduri dom'le , ce ganduri! Mai Dana e super relaxata dar abia asteapta sa mearga acasa, in Franta...detalii mai multe miercuri cind trece prin Cluj. Dar eu acum chiar plec...rad de una singura in fata calcului...ma duc sa vad si eu un film cu sotul din dotare de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
Uite asa reies fanteziile
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iuliapapusa
Uite asa reies fanteziile de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
eu credeam ca le aduce barza
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
aricelul spune:
gu gu ggguuugu
pai am facut ochii asa cand am vazut cat ati scris ... m-am uitat si eu la un CSI si voi tot la berici ...
_
Maria (28.08.2009)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Uka...cu riscul de a te supara nu ma pot duce la somn pina nu iti impartasesc experienta noastra cu celebra olita cantatoare . Si Isabela are una super meseriasa cu vreo 10 melodii. Of course ca o pun pe ea si nimic...stam si ne zicem povesti iar dupa citeva minute de asteptare se plicisteste fata...asa ca dupa ce zile in sir isi scotea "oala" si o purta pe post de palarie s-a prins ca daca pune manunta in ea canta! Asa ca mai avem o chestie cantatoare si atit. Cred ca tot olita clasica va trimfa...acolo pe la 2-3 ani. de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
...multumesc
oricum si-a meritat toti banii in seara asta, cat am ras!
cred ca are puteri paranormale
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo