Chefir
Raspunsuri - Pagina 5
loredaa spune:
in seara aceasta incepem terapia cu ceapa. multam fain!
am inceput sa ne simtim mai bine, am terminat cu picaturile si mai avem 3 zile de augmentin (mai ies si caninii acum )
suplimentar dam biotics si iaurt; deci ne-am inscrie si noi la rand pentru chefir. sper sa nu ne mai chinuim in viitor asa...ufff
loredaa spune:
Am tot incercat pm si n-am reusit (cred ca trebuie activat din profil) pt FlyLady74 si pufescu (stam si noi la rand pt chefir)
FlyLady74 spune:
La mine vad ca merge PM, ca am mai primit mesaje, vedeti daca aveti activat la voi in profil optiunea. Si va trimit cu drag.
adita spune:
si eu mai am de dat ciuperca, dar intru rar pe forum, cel mai bine e sa-mi scrieti mesaj privat, ca ajunge notificarea pe mail si vad mai repede
mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Ioanna81 spune:
multumesc adita pentru ciuperca
am pus acum la facut. sa vedem daca reusesc.
am retinut bine? am spalat sub jet de apa folosind o sita de plastic, am pus intr-un borcan de sticla vreo 300 ml de lapte dulce crud si am pus o farfuriuta deasupra. e corect?
adita spune:
e foarte bine.
mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Darling_ spune:
am comandat si eu ciupercuta minune pe e-bay si am primit-o azi, arata putin obosita dar am pus-o imediat in lapte, in loc caldut si umbros, si se pare ca si-a revenit, s-au format buchetelele si se vede clar ca-s mult mai viguroase, iar laptele a inceput sa miroasa a chefir
uite aici un link cu ceva mai multe retete, se poate face si branza .
http://users.sa.chariot.net.au/~dna/kefir_cheese.html
eu mai am pana ajung acolo ca am putine granule, dar cine are prea mult chefir merita sa incerce.