Poiana
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina spune:
sa ma laud un pic cu ce-am facut zilele astea:
Am fost si-am vazut Klimturile la Belvedere, in afara de alea celebre, m-a impresionat teribil unul din tinerete, f f intunecat, cu o doamna desenata f vag, Lil, poate il tii minte.
Am fost in fiecare seara la concert , ca e Wien Modern si vin niste ansambluri de ramai cu gura cascata...ieri au fost 6 percutionisti care au cantat fara dirijor! o lucrare extrem de grea si f buna, si jur cu mana pe inima ca nu cred sa fie in toto Bucurestiul si in imprejurimi atatea instrumente cate aveau aia acolo....
pai eu am scris acum in mai o lucrare , si la percutie am pus niste tobe de se numecs Rototoms, insa am fost aeriana, Conservatorul nu lea avea...exista doar pe la Filarmonica si radio cred. jale, ce sa mai vorbim.
Nu toate muzicile sunt geniale, e normal, in orice epoca sunt varfuri si mai putin varfuri:), dar e o experienta grozava.
F tare faza cu taxiurile....si cavalerismul danez :-))
Scuze ca imi scapa, da unde o sa lucrezi acuma?
Dorulet, voi unde vreti maica sa faceti Anu nou? e nebunie de sarbatori in Romania, E adevarat, unde nu e...:)))
Noi acu ca stam in varfu dealului suntem mai putin atinsi de turism la Busteni, dar in schimb suntem sechestrati la domiciliu, daca vrem sa iesim in sosea e jale.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
lilanda spune:
Bonsoir...nu mai gaseam subiectul :))
Io azi, incheiai socotelile cu primaria si-mi luai liber, luni si marti, cu de la mine putere, nu ca sa ma destind, ci ca sa ma pun cu burta pe carte, fiindca pe 2 dec. dau examen pentru naturalizare E un test grila cu intrebari din istorie, geografie, politica bla bla bla si pe care Niels, la o incercare pe net, il pica cu succes
Sabina, de la cultura si arte fine, ma mut inapoi la proiecte industriale...creative, ma rog (product development) :)) Tu ce faci, esti bine???
Altminteri, pe-aci incepu sa ninga...nu consistent, da' suficient ca sa pierzi vremea la dezapezit masina. Partea buna e ca de saptamina viitoare, reiau mersul la trap, fiindca am biroul la 3 minute cu masina (asta cind prind stopurile la intersectie). Pe vreme uscata o sa fie si mai bine cu bicileta :)) Da' pin'atunci e Craciunul, Anul nou?? Voi pe unde?
doru, voi ce-at hotarit?? Rayuuuu...venim incolo???
Pupaturi tul'monde.
Sabina spune:
si la Busteni ninge si astia mici au facut oameni de zapada si e frumos si bine si ma duc sa doooooooooorm!
(si ma mai duc odata la viena la control, pe 13 dec, stau insa putin, pana pe 16)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
lilanda spune:
Pe-aci e gheata! Mi-am amintit azi ca-ntro-iarna, pe la Iasi, intrara 3 masini intr-o casa, de pe Copou la vale (fusei intr-una din masini). Da' azi noapte recordu' fu stabilit in Danemarca, cind 4 (patru) masini stopara in acelasi zid . Cica la primu' stop, soferul in cauza suna politicos la usa omului cu zidul, cum ca sa-l informeze ca i-a accidentat fatada. Propritarul, la fel de politicos, il invita pe agresor la o cafea, in asteptarea falck-ului (prim ajutor), timp in care se mai aratara alti doi vizitatori, stopati si ei, evident, in acelasi zid . Al patrulea se ivi abia noaptea, tirziu :)) Si uite-asa, se facu omu' cu casa/zid nou ca ii tot anunta pe aia de la primarie sa puie sare pe drumuri, si ei...nimic
Sabina, tin pumnii la control. Sa iasa bine!
doruletz spune:
si aci ajunse zapada si e friiig, ne mutaram cu totul in scandinavia!
sabina, bine ai revenit acasa:)
lilanda, deci o sa ai pasaport danez? felicitari! iti "danenizezi" si numele? cum suna lilanda pe daneza?
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doruletz lilanda, deci o sa ai pasaport danez? felicitari! iti "danenizezi" si numele? cum suna lilanda pe daneza? |
Ahhh, e de lucru!! mai intii tre' sa iau examenul asta, dupa aia sa aplic, dup-aia sa renunt la cetatenia romana...si aici, ma ia mama naibii, cred. Mai simplu ar fi, sa ma mai nasc odata
doruletz spune:
aha, asta da politica de imigrare nu ca acilea unde numai cine nu vrea nu devine francez (si inca nici asta nu-i sigur ca e de ajuns, au fost cazuri in trecut cand unii s-au culcat italieni sau spanioli si s-au trezit francezi:))
Si nu spusesi daca trebe sa iti "danenizezi" numele?
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doruletz Si nu spusesi daca trebe sa iti "danenizezi" numele? |
Nu danenizez nimic :)) Si desi fusei la testul asta (fu usor, da' rezultatul vine-n-tr-o saptamina), inca ma gindesc daca sa aplic pentru cetatenie sau doar pentru viza permanenta. S-au imputit de tot regulilie de imigrare aici: sint dezirabili si indezirabili, astia din urma fiind cei din afara EU sau Elvetia, iar aia de-s dezirabili, sint doar asa ca semna Danemarca tratate cu UE sau Consiliul Europei. Dadura azi exemplului unui tip venit din Australia, cu Phd, casatorit cu o daneza, care plateste top skat (impozit pe venit mare) de vreo 7 ani si caruia i se refuza viza permanenta pe motiv ca...nu vrea sa participe in actiuni de voluntariat . Faza e ca omul are nume cu rezonanta sud-balcanica....deci nu tu EU, nu tu lume civilizata..grrr. Ca nazistii!!
In alta ordine de idei, mi se hackui si contu' din banca de vreo 600 de euroi, in doo rinduri, taman din Norvegia..puhhhaaa.
Rayuela spune:
Buna seara poiana.Io vreau numa sa zic ca daca aveti in plan vreun concediu la Paris,aveti grija ce va doriti,ca s-ar putea sa vi se implineasca.
Ia uitati ce am "patit" eu:
Noua semnatura
cu
lexi spune:
Wow wow, felicitari felicitari!
Vad eu dublu la semnatura sau chiar sunt 2 perechi de ochisori? Si cam care e sezonul fertil la Paris?