Poiana
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela_s spune:
Hehe Rayu, asa par ca am rabdare? Io berbeaca? Nah, cand si cand mai fac si eu pe rabdatoarea, ca de cati ani traiesc langa barbatu-meu am invatat cate ceva LOL. Desi am zis si eu ca nu mai dau pe la ZZ ca nu ma rabd sa nu scriu cand vad ca ccc curge cerneala aiurea pe acolo. Dar e clar pierdere de timp, m-am lamurit a n-spea oara...
Si mie imi place semnatura de dagis . Vazui aseara stirea ca www.examiner.com/celebrity-headlines-in-national/crown-denmark-princess-mary-prince-frederik-welcome-twins-on-elvis-birthday" target="_blank">gemenii danezi se nascura si ma gandii la tine Rayu!
Doruletz cum scoti tu din istorie postarile acelea!
istme, multzam! Inca nu plecaram, acu' fac lista sa ma apuc de bagaje, ca nu-i chiar usor .
La noi de trei zile se topeste zapada, avem 2-3 grade si te asigur ca era muuuuult mai frumos cand era zapada si nu flescaraia asta de acum...acu' as mai vrea zapada din aceea pufoasa, frumoasa...:)).
Marti plecam. Si pana atunci mai avem de umblat ca cica avem nevoie de fotografii de un format special pentru viza(se pune mai nou la sosire in Thailanda) si nu ne-am trezit mai devreme...adica atunci cand ne-am trezit astia deja luasera vacanta prelungita de boboteaza .
Nu cred ca mai apuc sa intru asa ca va doresc la toti o iarna frumoasa!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Rayuela spune:
my god,hosen,o uitasem dorule!Cit de narancea...era inconfundabil,haha,ce sa mai zic,ca mi-e dor de el!
Si mai erau,era una Adriatica,si mai era subiectul ala cu laptele de capra,il mai stiti?bre,au fost subiecte tari,dar erau si participanti beton,Papadie era de groaza la subiectul cu laptili,rideam cu lacrimi!
pai itsmiule,daca nu va impacati la destinatii de vacanta,faceti un compromis,haideti in Scandinavia.Nici nu ati fost p'aci si e si un pic mai aproape de Romania:))
mihaela,drum bun!
lilutza cum sarbatoresc danezii venirea gemenilor pe lume?E cu tam tam?
Ce domnule,ca nu numa printeza Mary,dar sint o gramada de doamne bine care sint mamici sau viitoare de gemeni,iaca o Angelina,o Jennifer Lopez,Celine Dion,ba am auzit ca si diva de Mariah Carey tot gemeni.Asa e cu noi vedetele:))Economisim timp,doua sarcini in una ,ca e mai rapid rezultatul si mai eficient:)
No...ma duc sa ma mai rid pe la alte sujete,am uitat ca in afara de a ma enerva,pot sa ma si distrez pe cinste:)
Mami de Amelie si cu
lilanda spune:
Bonsoir
Dragilor va vazui mai pe toti prin cartea meclei. Iar Niels, de la atitea prietenii, m-a amenintat ca-mi face EL cont Anyway, va saluta calduros: personaje deja vus, altele care trebe musai vazute. Deci itsme, pe cind un drum in Scandinavia: ne vezi pe toti odata!?? Poti sa-l iei si pe Iggy, am io grija de el (la babysitting sa nu va bazati :))
Cit despre gemenii regali, lumea pe bloguri se plingea ca, o data cu aparitia lor, le-a fost stricat programul de stiri din weekend!! Pe noi, cum nu prea ne uitam la Tv, nu ne-a afectat!! Vestea ne-a dat-o oricum soacra-mea, cind si-a sunat feciorul sa-i zica la multi ani!! Cre' ca atunci si-a amintit Ea oricum e ocupata cu perechea de gemeni a lui cumnata-miu...va mai spuneam io!! Si tot cu ocazia nasterii royale de ieri, aflai dintr-un articol pe net ca cica femeile mai ..hmhmhm...asa, in floarea virstei, au sanse mai mari de a face gemeni LOL. Deci, pas på!!
Mai, io am o intrebare; personajul de zz nu se autoeliminase de pe forum, asa in semn de protest?? noh
Sa va zic cu trenu'!! Ceea ce vedeti voi in poza aia e o iluzie. Trenul, vagon de clasa I, ar fi fost el, e drept, mai nout decit Florin Piersic, da' era o asa o mizeeeerie ingrozitoare; usa de la compartiment sarea de pe sine (bine ca numai ea), iar aerul conditionat functiona independent de maneta atasata. Adica ori veneau valuri de caldura uscata, de trebuia sa deschidem geamurile, ori se taia de tot, de unde trebuia sa mai punem o haina pe noi. Si uite-asa, in dusuri scotiene de aer, am facut 250 de km in 5 ore. La intors ne-a luat numai 4:45; si-am platit la fel...shiiit :))
miha, spor la-mpachetari!!
Va pupez (fac si io ca narancea: de Katarina mai stiti ceva?)
PS tot io Cine vorbea de lupmiere??
Sabina spune:
vazui si io in sfarsit parcu de la VD, ce vremuri, ca sa fiu in ton :)
noi ne-am intors la capitala, gata distractia...pana pe 28 ianuarie cand e din nou vacanta la scoleri:)
Mihaela, mult succes la bagaje, eu acuma m-am rodat, de la atatea calarotii in toamna asta, nu mai iau decat minum minimorum, daca imi lispeste neaparat ceva, e prilej sa-mi cumpar!
va pupez apasat si un pic ametit:P
(mara a umblat azi un pic pe cartea meclei, v-o parasc!)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Rayuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilanda Bonsoir Mai, io am o intrebare; personajul de zz nu se autoeliminase de pe forum, asa in semn de protest?? noh miha, spor la-mpachetari!! Va pupez (fac si io ca narancea: de Katarina mai stiti ceva?) PS tot io Cine vorbea de lupmiere?? "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
She's back in town!!!Ura!!!!
Abia astept sa sara anumite personaje sa muste din momeala,hahaha!
De Katarina nimic:((Si chiar avea simtu umorului ton in ton cu narancea,pacat ca ne-au parasit.Uaaaaa
Mami de Amelie si cu
doruletz spune:
pai nu va zisei io maica sa va uitati la autoru noilor subiecte de la stiinte?
Sa spun drept, cand vazui mesaju lu doamna monica ma duse gandu la varu nn ca e cam in stilu lui:)
mihaela, drum bun, calatorie frumoasa si sa va intoarceti cu multe poze sa ne inverzim si noi de invidie p'aci (deja am inceput inverzeala numai cand am citit de pregatiri de vacanta)
Rayuela spune:
Gata,incepind de azi sint in concediu prenatal.La una bucata copil nu se pupa concediu prenatal la sarcina de 5 luni,abia pe la a saptea sint sanse...bebelusii mei mi-au oferit concediul prelungitAcu io zic sa nu ma invidiati prea tare,ca deja sint cit un elefant si ma dor toate alea,ma maninca chielea,arsuri pe gitlej si alte "bucurii".
Ideaa e ca o sa-mi petrec ceva timp cu computeru in poala,ca altfel o sa ma plictisesc groaznic,asa ca aici ma gasiti:)
Mami de Amelie si cu
Rayuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli Rayu, ce realizare frumoasa si ce rau imi pare ca n-am stiut reteta |
Simplu ca bunaziua,iata reteta mea:
-sa fii trecuta de 35 de ani
-sa fii nitel deprimata dupa o vacanta de vis la Paris(acu nu stiu doruletzu in sine,ori orasul,ori baghetele de la micul dejun intra in reteta,dar nu e exclus:)
P.S.-mihaela,drum bun!Sa nu cumva sa pui la suflet porcariile alea de la zeze,asta e nivelul,dupa cum va spuneam mai devreme...calitatea e in minoritate.Bleah!
Mami de Amelie si cu
mihaela_s spune:
Gata, intr-o juma' de ora plecam la vapor...Sabina, Rayu, doruletz, multzam fain! Dormim in Stockholm la noapte si maine la pranz decolam...11 ore in avion, zbor direct dar sper sa ajungem cu bine.
Rayu, neeee, sunt calita intr-ale forumului, nu prea ma bag eu in discutii ca nici nu am timp, acu fusei acasa in concediu si nah, m-au mancat dejtele . Vezi ce faci, sa nu cazi in pacate acum ca esti in prenatal. Vazui ce ai scris si pe FB(si Sabina) dar nu mai apuc sa raspund acolo...asa ca spun aici: la vara planuim un tur al Suediei si e clar ca ajungem si la Göteborg. Sa vedem si gemenii :)).
buli te si aici.
Am ...sa fiti cuminti!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie