Palatoschizis si formele sale (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Flori, tin pumnii sa iasa toate cum vrei matale!

O sa vin si io aci peste ceva timp, daca va iesi treaba cu plecarea (Doamne ajuta!) sa ma vaiet cat am de invatat! Ca am io planurile mele maaari, de care acum ma minunez pt indrazneala; dar stiu ce vreau!

De olita....; fara sa fortez cumva nota, am incercat si io de cateva ori cu Frosa, la treaba mare; o amuza si o mira in acelasi timp; domne, acuma-mi pica fisa ca poza la inaugurarea olitei nu detinem! Rezolv cumva si asta!
Asa; problema mea ar fi cu pipi; ca inca nu stie sa anunte; cred ca nici ea nu stie cand il face in pampers, de multe ori; ce am patit intr-o noapte si asta m-a determinat sa ne invatam la olita, am luat-o ca pe un semn: inainte de operatie, cu vreo saptamana, intr-o noapte, se trezeste Frosa nitel maraita, nitel speriata; se ridica in patut si se uita la noi in intuneric si scancea; dar nu striga la noi; eu deja ma trezisem, ea nu-si daduse seama; in fine; m-am ridicat la ea si ea si-a intins manutele ca sa o iau in brate; ei bine, am controlat eu speriata fata, ce sa vezi? Facuse caca; si era oarecum speriata ca ea nu face noaptea (era vreo doua noaptea), face ziua de doua ori (scuzati de detalii); am schimbat-o, si-a revenit; am pus-o la nani; au trecut 10 minute, aceeasi faza; o schimb iara; mai, avea asa o fata speriata si ma mangaia, scancea, avea aerul de om care a gresit cu ceva; a dat pupici pana a luat-o somnul; a sforait pana dimineata fara intreruperi apoi.
Eu asta am vazut semn; am gandit ca a constientizat si ca stia ca e ceva ....neobisnuit pt noaptea; oi gresi, nu zic ca nu, dar asa am priceput io, ca e ok pt "next level, olita"

De pampersi; parca am mai zis io p-acilea; noi de un an de zile am trecut pe pampersi de la DM; se cheama Babylove; si noi eram cu pampers de la Pampers; doar ca brusc au apucat-o iritatiile; si a urmat o perioada cand va jur ca am incercat TOATE marcile de pe piata; era ok o vreme, apoi iara apareau iritatiile; de vreun an folosim astea de la DM si nu a mai avut nimic; si sunt ok si ca pret; ce luam noi costa 60 lei, are 84 bucati; au diferite marimi, au si din aia tip chilotel; dc faci comparatie de pret sunt cei mai ok acum pe piata; de calitate nu ma plang deloc; chiar ii prefer inaintea celor de la Pampers.

Domne, iar m-am intins!

http://marinadenisa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Flori, tot cu matale!
Io nu tin post, ca....sa zicem ca nu pot; eu vad cumva postul si dc nu ma pot baga, nu ma bag; candva tineam, asa cum inteleg eu a tine post; ma rog, chestii la mansarda!
Meniu iti mai pot spune, ca tine mama; si mai vad ce are prin oale ; o sa terminam si noi ce avem acum si incerc o perioada sa scot carnea din meniu; asa ca iti mai spun io si de la mine dintre oale.
Ca idee: ciorba de praz, cu multi cartofi; tocanita de ciuperci cu multa ceapa verde.
Desert: salam de biscuiti, de post, evident!

http://marinadenisa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cecilia multam pt ideile de meniu ...cu postul.. nici eu nu prea am tinut ani de zile. Dar anul asta asa mi-a venit, asa am simtit. Nu o fac decat miercurea si vinerea.
O sa incerc si eu pampersii de la DM. Sunt f ok ca pret, comparativ cu cei de la pampers unde 58 de buc costa 60 lei.

O seara buna, fetelor!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui henrietta

Buna dimineata.iuliana imi pare ca nu a operat o pe Cristina.As vrea sa imi spui ,daca vrei,cum a avut fetita ta omuletul?Mihai are palatul moale despicat si omuletul desfacut pe mijloc.Sanatate multa va doresc.
.................................................buna henrieta .........micuta mea a avut despicatura din apropierea gingiei pina in spate la omulet(lueta),iar omuletul era despartit in doua pe o parte si cealalta ,crapatura era in forma ^,cu o distanta de cam 2,5 cm chiar 3 intre omulete era foarte mare si din acest motiv am tot fost aminate de la 3 luni pina cind intr-un final la 6 anisori sa reusit operatia care si atunci era cit pe ce sa nu fie facuta dar am avut norc ,si am insistat mult ca incepea micuta scoala ....sanatate va doresc si eu voua si mult curaj si rabdare

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu e un film in reluare .....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Oliv bine ai venit!

Iuliana . Cred ca iti este f greu cu printesa, mai ales ca este si mare acum...constientizeaza altfel tot. Dar sunt sigura ca veti trece cu bine si peste acest moment!

Fetelor care tineti post, bagati aici niste idei de meniu.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
...................FLORI ITI MULTUMESC MULT PENTRU GINDURILE BUNE SI INCURAJARI CHIAR MI-AU FOST NECESARE SI M-AM BUCURAT ENORM SA VAD CA TOTUSI SUNT SI SUFLETE NOBILE CA AICI PE ACEST FORUM ......ma bucur mult sa vad ca fiecaruia dati cite un sfat sau o mica incurajare .........eu sunt un om mai simplu cu studii mai putine si sper sa-mi fie iertate greselile gramaticale

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu e un film in reluare .....

Mergi la inceput

buna seara CECILIA multi pupici adelineite inteleg perfec fiinca si mie-mi este frica citeodata si nu indraznesc sa ma uit prefer sa nu .......dar acum eram fortata de impejurari sa-i fac ca vroiam sa vad diferenta dupa operatie si din acest motiv detin poze .......asa ca lasa micuta in pace ca nu are rost sa o chinui fiinca stiu ce inseamna fiinca nici a mea nu statea cind era micuta dar intr-o zii am reusit sa o filmez cind era mai micuta si se prostea si am sa scot de acolo o poza si dinaintea op .(multumesc pentru idee si ca mi-ai amintit ).............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu_r spune:

Buna seara :)

O sa incep prin a va multumi pentru informatiile pe care "le-am furat" din discutiile voastre. Mi-au fost de mare ajutor si m-am bucurat sa vad cu va pastrati optimismul si luptati pentru a le oferi minunilor mici o viata mai buna.
Apoi vin cu o intrebare. Ce se intampla dupa operatie? asta nu reusesc sa gasesc pe nicaieri. Cum sunt tinuti piticii sa nu planga? La doar 3, 4 luni, cum reusesti sa-i faci sa nu intinda buzita? Cum sunt hraniti? Mai pot suge la san cu firele prinse la gurita? Cat dureaza spitalizarea pentru labioschizis - doar operatia de la buza? In cat timp se scot firele? Care sunt metodele analgezice folosite? Cum raspund cadrele medicale la durerea celor mici?
iertati-ma, va rog, pentru panoplia de intrebari, dar sunt lucruri care ma framanta si la care nu reusesc sa gasesc raspuns... nu inca. Vom merge luna aceasta la o a doua intalnire cu dr. Bratu, la MS Curie si sunt pregatita cu lista de intrebari, dar mi-ar fi prins bine sa stiu care este perspectiva pacientului, nu cea a medicului.

Multumesc mult si va doresc multa sanatate si mult noroc, atat voua cat si puiutilor.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ewy spune:

Buna dimineata

Dupa lunga absenta imi fac iar aparitia, sa nu credeti ca v-am uitat sau nu v-am citit sau ca nu am fost sufleteste aproape de cei care au trecut prin operatii. Am lacrimat mai ales la cele scrise de Cecilia si Iuliana. Acum noi suntem la rand cu operatia, suntem programati pe 22 noiembrie la prof.Urtila, asa ca de ceva vreme au inceput insomniile, emotiile, etc Medicul ne-a asigurat ca este suficient

Mergi la inceput

Buna dimineata

Dupa o lunga absenta imi fac aparitia si eu, dar asta nu inseamna ca nu v-am citit sau nu am fost aproape sufleteste de cei care au trecut prin momemte grele sau ca nu am lacrimat la cele scrise de voi mai ales Cecilia si Iuliana.
Acum e randul nostru sa mergem la operatie, asa ca am marea rugaminte Cecilia sa actualizezi datele de pe prima pagina. Asadar pe 22 noiembrie suntem programati la operatie la prof.Urtila. Medicul ne-a asigurat ca e suficienta o singura operatie si ne rugam la Dzeu asa sa fie.
Am inceput numaratoarea inversa de ceva vreme si totodata au inceput insomniile, emotiile si gandurile de tot felul, a nu se intelege ca pana acum am fost pasivi dar stiti si voi cum e atunci cand te apropii de momentul adevarului.
Acum va doresc o zi buna si multa multa sanatate tuturor !

Mergi la inceput

Off uite ce a iesit.....cam asa am patit in ultima vreme, m-am pregatit sa va scriu de multe ori si mai tot timpul piticul meu a avut grija sa pierd ce am scris, de data asta s-a gandit sa apara mesajul de 2 ori

Mergi la inceput