Palatoschizis si formele sale (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

RALUCA NU DISPERA FIINCA ASA SUNT EI MAI ENERGICI DAR SUNT NISTE COPII FOARTE INTELIGENTI SI POT SA SPUN DIN TOT SUFLETUL .....SE VA MAI POTOLII DAR NU ACUM MAI AI RABDARE ..........TE INTELEG CU TOTE CA A MEA E FETITA SI CRED CA NU A EXISTAT LOC DIN CASA NE EXPLORAT DE EA IAR AFARA CIND IESE ADUNA TOTI COPII PE LINGA EA SI SE JOACA .....CHIAR MI-A ZIS DOAMNA INVATATOARE CA E CA UN LIDER INTRE EI .....SI SINCER EU NU AM CREZUTO DAR DIN CEEA CE VAD CA SE INTIMPLA AFARA CIND IESE SAR PUTEA SA-I DAU DREPTATE FIINCA EU POATE O VAD CU ALTI OCHII SI O CUNOSC ALTFEL DECIT CUM ESTE EA LA SCOALA SI CITEODATA MA SPERIE GINDUL ASTA ....eu ii cunosc chiar si cea mai mica reactie de bine sau de rau chiar si cind ii vine sa mearga la toaleta (sa nu rideti dar eu si acum o mai intreb daca face pisu )fiinca se ia cu joaca si nu se indura sa se desprina di joc si spune in ultima clipa si trebuie sa fugim repede sa gasim un loc ferit ca de toaleta nu mai e vorba ca nu ajungem............asa ca trebuie multa rabdare .........aaaaaaaa inca ceva zilele trecute sa apucat sa desurubeze clantele de la use cu surubelnita si dupa ce lea montat la loc a gasit la buni un aparat radio pe baterii si binenteles ca la demontat .....nu mai zic de cite hirtiute ....face mereu fiinca confectoineaza cite ceva....... zilele trecute a facut avioane din hirtie prietenilor ei si lea si pictat iar cind a iesit afara erau foarte incintati copii iar ea nu mai zic cit mi-a povestit cum sa jucat (mai iese si cu surioara ei afara cind am treaba )va pupicesc si fug si eu ca micuta vad ca doarme si eu am ceva somn de recuperat (sper)

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu e un film in reluare .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

buna,mamici dragi!
am tot intrat,dar nu am stiut ce sa mai scriu
sincer,m-a tulburat mesajul celliei,felul cum a descris derularea evenimentului;sunt cu ochii mereu in lacrimi pt ca am in minte "imaginea"luarii puiului din bratele tale pt operatie...
plus ca eu nu ma gandisem la pb cu mancatul dupa,cu suzeta care-l linisteste mult si pe puiul meu si la care am renuntat de 2 zile dar isi baga manuta in gura...
acum am mai citit si de atele...pfff!eu chiar nu stiu ce-o sa fac...va tb sa va mai stresez cu ce-mi tb pt spital...

am un mare mancacios care,daca i se face fomica si nu sunt gata cu lpticul,urla de zici ca lesina...ce m-oi face la spital,nu stiu...

cellia,ma bucur mult ca ati scapat!m-am gandit la voi!
iti multumesc pt tot ce ai scris aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna dimineata!

Intru ca sa urez LA MULTI ANI MIHAELELOR, GABRIELELOR!
De asemenea , LA MULTI ANI GABRIEL SI MIHAI!

....de aici si nu numai, fie ca ne scriem, fie ca doar ne cititi!

Sa aveti zi frumoasa si senina cum e azi afara!

www.ajutopedenisa.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Liliana, te rog sa ma ierti! Repet, nu am vrut sa supar pe nimeni! Doar ca, citeam povestile celorlalti parinti si ma intrebam detalii, dar nu indrazneam sa le cer; in ideea asta am povestit. Am crezut ca mai sunt parinti curiosi de detalii, asa ca mine.

Nu mi-a luat dna dr puiul din brate; ne-a asteptat pana am fost noi pregatite; dc e sa fiu sincera, nu eram pregatita si n-as fi fost pregatita nici dc ne astepta 1000 de ani! Dar stiam ca trebuie, spre binele copilului; e un "rau" necesar; daca analizezi alternativa (neoperat, cu toate urmarile ce decurg de aici) vei gandi, si cu sufletul nu doar cu mintea, ca trebuie!
Nu am plans in fata ei, mi-au scapat cateva lacrimi in momentul in care am pus-o in bratele dnei doctor, pt ca Adelina s-a gandit ea taman atunci sa-mi dea pupici. Aia m-a terminat, gestul ala al ei.
Pana si dna doctor anestezist a ramas mirata si "a scuipat-o de deochi" ca asa ceva nu a vazut. Ce a mirat pe dna doctor anestezist la mine a fost ca i-am zis Adelinei ca mami o lasa putin cu dna doctor, iar ele vor merge "acolo unde mami ti-a povestit, sa te faca dna doctor bine", iar "mami si tati te asteapta la usa"; a mirat placut pe dna doctor faptul ca eu povestisem Adelinei tot, nu am gandit ca e mica si nu are habar; stie sau nu, eu comunic mereu cu ea, despre orice; de la inceput, ca toti radeau de mine si ma faceau nebuna, ca eu spuneam puiului de 3 luni ca mergem la vaccin si ce urma. Asa simt eu. Sa construim relatie bazata pe comunicare si adevar de la inceputuri. Nu am mintit-o niciodata si nu am de gand; nici cu pacalitul nu-s de acord; gen "dc nu papi, vine catelul si papa"; nu-s de acord cu astea!!!!!!! Dc astept adevar si deschidere de la copilul meu, acelasi lucru trebuie sa ofer intai eu!
In fine!

Cu mancatul, iti spun ce am facut eu; poate parea aiurea, dar, de aproximativ 5-6 luni i-am mutat masa de dimineata cat mai mult, treptat; adica, in timp, s-a obisnuit ca masa de 8.30 se ia si la 10; cate putin, cu cate 10 minute de la o zi la alta; asa nu s-a resimtit; am facut asta numai in ideea operatiei!
In ziua operatiei, ultima masa a fost la ora 5.30 dimineata; pana pe la ora 2 , la fiecare ora primea cate 3-4 lingurite de apa. Atat. Si nu, nu a vomitat cand s-a trezit din anestezie; ca se tot spune ca si apa dc bea inainte, vomita dupa; ei bine, e si aici o tactica; eu ii dadeam cate putin, 3-4 lingurite; fiind deshidratata, corpul lua apa si o si folosea, nu ramanea apa in stomacel, ca sa fie data afara dupa anestezie.

Astea-s numai ce am facut eu. Nu e nimic regula!

De atele, nu te mai speria!! E foarte posibil sa nu fie nevoie! La Adelina nu e nevoie; si drept sa-ti spun, perioada asta a recuperarii o vedeam ca pe un Bau-Bau, cu copil operat si marait, plangacios, suparat mereu, urlacios, mofturos, cu grija la manute, la atele, blablabla! Nu se aplica! E ca si inainte, doar ca nu are suzeta si a acceptat asta.
E doar mai atasata de mami, mai precauta cu ceilalti si muuuuuult mai pupacioasa!

Te las, s-a trezit!

www.ajutopedenisa.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

In niciun caz nu m-ai suparat cellia...chiar ti-am multumit pt mesaje...

la noi e putin mai greu cu mancatul,ca bea doar laptic si apa cu lingurita uneori si rarr ceai..de pe la 4 luni probabil vom incepe cu cereale si/sau supita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

LA MULTI ANI SI DE LA NOI CELOR CE-SI SERBEABA NUMELE !Si tot odata multumesc de urari, pe Vlad il cheama si Mihai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

La multi ani de Mihail si Gavril!vrem si noi o bucatica de tort....un pic de suc de fructe...ceve:)))))))

Ceci e foarte bine k ai scis cu lux de amanunte...k sa invete si mamicile care urmeaza sa opereze bebeii...e bine sa ne asteptam la ce e mai rau,plansete alea aalea si sa nu fie asa...decat sa fim calme...vai copilu meu nu o sa planga sau kestii d-astea si sa fie taman invers.Yo una ma aasteptam la ce e mai rau.....sa lesine de foame,k stiam k e tare rea de foame....sa ii pun atele....cate bazaconii mi-au trecut prin cap....in fine....totul a fost foarte bine.Atata k plangea,k orice copil,trebuia sa o tinem mereu in brate dar nu mi-a facut scene urate.Noi am fost pregatiti psihic datorrita voua.....am pus mereu in fata ....dak o sa fie asa..stim ce sa facem....dk isi baga mainile in gurita....au spus fetele asa si asa...atele,cartoane.,...am avut la noi absolut orice.Ii multumim lui D-zeu k nu am avut nevoie de ABSOLUT NIMIC.Ma bucur k datorita voua am fost pregatiti ...dar a fost bine

Lili nu iti mai fa probleme cu foamea..yo eram obsedata numai de kestia asta.Dak citesti in urma o sa vezi.numai la asta ma gandeam.am plimbat-o,ne-am jucat cu ea si uita de foame.Nu te mai stresa.Stiu k e usor acum sa spun asta dar crede-ma O SA FIE BINE!Fetele mereu imi repetau asta si uite am ajuns si yo sa repet la randul meu.

Nu stiu dak am fost destul de coerenta dar am scris in 7 mii de reprize k sunt la mag,adik la ierburi cum zice Ceci:)))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns henrietta spune:

LA MULTI ANI!pentu mamicipentru pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

LA MULTI ANI VLAD !!!!!!!!!.....SI NU IN ULTIMUL RIND .........LA MULTI ANI SI CELOR CARE AZI ISI SERBEAZA ZIUA NUMELUI!!!!!!!!!!!!1

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu e un film in reluare .....

Mergi la inceput