Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb

Buna dimi! Si eu la cafea cu voi!
Intrebare intrebatoare: avocado este laxativ sau nu? Intreb pentru ca Nicholas e deranjat la burtica, nu l-am putut duce azi la cresa, si fiindca lui Denis ii fac azi avocado, ma gandesc daca pot oare sa-i dau cealalta jumatate lui Nicholas? ca si asa a pierdut saracul destule minerale, de 2 zile face kk moale incontinuu. Bine macar ca n-are febra.
Acum papa amandoi din acelasi castronel banana cu orez fiert. Sper sa nu mi se constipe Denis prea tare dar e atata de pofticios, se uita in castronul lui nick cu niste ochisori maaari de tot si plescaie din buzite sa-i dau si lui.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

sincer nu stiam ca ar fi laxativ, o fi...
eu ii dau cam o data pe saptamana, intr-o zi in care nu are carnita, nu mi s-a parut ca ar avea asa un efect.
acum cautam si eu sa vad ce se scrie despre asta!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

VLADI, felicitari pt reusita evenimentelor, in special pt botezul micutului !!! poate ati facut totusi niste pozici...
sper sa nu ai nimic de relatat despre socrii...desi ma indoiesc da tu stii sa faci haz...chiar si de necaz

s-a trezit...revin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

La multi ani Andira!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aoleo castelana ! eu ii dau in fiecare zi avocado , de cateva zile de cand am observat ca.i place, are ceva?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus, mamici!
Scuze ca apar mai rar,dar de citit tot incerc sa va citesc,desi- nu stiu daca mi se pare sau e adevarat- parca acum scrieti cu mai mult spor ca inainte...sau nu mai am eu ritmul anterior-precis asta e...

In alta ordine de idei, chiar si cu intarziere, "La multi ani, Gaby!" si pentru azi, "La multi ani, Andira!"!!!Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de minunile voastre!!!

Am asistat la "scandal", nu cred ca mai e ceva de spus(scris)...

Multa sanatate tuturor puisorilor bolnaviori si multa putere si rabdare mamicilor incercate astfel...

Scriu din unicul neuron disponibil ramas:Vladi, felicitari pentru reusita evenimentului si pentru botez!

Vazut cu parola veche printisori si printese de poveste, mamici exemplare,va rog indurat-va si de mine cu noua parola!!!

Castelana:spor la treaba si la impachetat!

Babyangel si cele "manechinuite" ale fostei odisei:ma faceti sa ma rusinez,eu is grasa in continuare,voi va plangeti pt cateva kile in plus?!?!

Dayanara si honeybaby:bravo,fetelor, apreciez meniurile voastre!

Vai de capul meu,nu mai stiu cui vroiam sa ii mai spun ceva...
Raportez dese pierderi de scurta durata a memoriei-si acum, pe bune-, am observat ca dupa nasterea asta gandesc un lucru si cand vreau sa rostesc acel lucru, imi iese pe gura altceva-oare deja m-am sclerozat?!?!
Nu mi-o luati in nume de rau ca nu intru, va citesc cu drag si va admir pe voi, cele care va puteti organiza in asa fel incat aveti timp de toate...mie nu mi-e curat nici in casa, nici la servici nu termin toata treaba-noroc ca nu ma verifica seful-,fug de colo colo,e cam haos ,incerc sa le fac pe toate ,uneori reusescc, alteori nu...asta e viata mea,no,scuze de off-topic,va pup cu drag si-mi sunteti toate dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

aoleo castelana ! eu ii dau in fiecare zi avocado , de cateva zile de cand am observat ca.i place, are ceva?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Ma pui pe ganduri, nu cred ca poate avea ceva rau.
Eu asa am crezut eu de cuviinta, cand nu e carnita, sa fie o zi avocado, asta pentru ca el are grasimii bune ( despre el am gasit numai de bine scris)
carnita ii dau o zi da una nu, pana acum numai de pui a fost, de vita am uitat sa cumpar, ou inca nu i-am dat.
Suntem la inceput si nu vreau sa fie prea bogata hrana, parerea mea e sa combin 3-4 chestii, alternativ, repet dupa cat am citit si rascitit diverse pareri asa am decis eu(sper sa fie bine).

a si am gasit ca odata deschis se poate pastra in frigider, iar partea taiata sa fie stropita cu lamaie.

pup Silava cea frumoasa, are un chip tare luminos si senin

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

La multi ani fericiti Andira!!!

Ami, incintata de cunostinta, am vazut fetele superbe. Irina iti seamana bucatica rupta. Frumos afisul acela vintage.

Castelana multumim, tati va face cu siguranta poze. Asteptam si noi poze cu Castelanul dulce costumat.

Avocado poate avea si efect laxativ tocmai pentru ca e un fruct care contine grasimi. Bineinteles ca poate sa difere reactia de la copil la copil (vezi cazul fierului).

O zi frumoasa sa aveti!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle.

Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

neataa!!!
beau si eu cafeluta cu voi in dimineata asta!!!
De 3 zile sunt cam zombie..cred ca este pe cale sa apara un dintisor si am un iedut extrem de agitat, nervos si plangacios . A facut febra usoara doua seri la rand, a plans aproape toata noaptea..offf de-ar iesi odata dintisorul buclucas!!

N-am apucat sa citesc nimic din urma, sper sa reusesc acum ca vad ca sta cumintel in pat si e preocupat de jucarele (sa vedem pt cat timp).
Poate reusesc sa pun si ceva pozici cu mofturila.

AAAaaa si pana citesc din urma va las un suculet si muuulte prajituri .
Azi noapte sora mea a adus pe lume la Constanta un baietel de 3.300 kg. Bine ai venit pe lume bebe Ayan!!!!!!

de Theodor Stefan (05.03.2010)

THEO la 7 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

LA MULTI ANI, Gabi si Andira!! Sa fiti happy si frumoase si iubite de cei dragi!
La multi ani si lunite celor pe care i-am ratat zilele astea! Sanatate si fericire multa! (iertare ca nu-s niciodata pe faza)

Acu` eu cu ce sa incep, ca ati avut de discutat aici, nu gluma..
Felicitari Vladi pentru botezul reusit Vrem poze neaparat! Sunt tare curioasa sa-l vad pe Floricica si poate scapi si o poza cu tine, ce zici?

Bluekidoo, la copii poti sa le spui din prima clipa de viata orice, despre orice, lor le place sa ne auda. Iar daca mai scoatem si niste sunete sau asociem si ceva imagini, fii sigura ca devin si mai interesati. La 11 luni Jo stia deja sa-mi raspunda cum face rata, gasca, vaca, puiul, catelul si inca ceva oratanii si asta am reusit prin joaca. Ii spuneam gasca face ga-ga-ga si tot eu intrebam dupa aia cum face gasca?? si tot eu raspundeam.. pana la urma a prins si minune, chiar stia sa raspunda. Insa a durat ceva timp, nu mai stiu cat de devreme incepusem. Cu Sara am inceput de muult deja si zambeste cu toate gingiile cand aude tonul vocii schimbat si intrebarea "Cum face... " E fun.
La concursul de poze de pe DC inca nu a inceput votarea, de aia nu pot fetele sa te voteze. Cum incepe, anunta, ca sar si eu la vot.
Eu v-am zis sa puneti si voi, dar vad ca nu s-a mai ingramadit nimeni. Era bun sa ramana ca amintire, acolo, in albumul DC. Hai ca inca se mai baga poze, nu mai pune nimeni? Nu va faceti griji, oricum nu castigam. Nebunie mare pe-aici cand e vorba de ceva de castigat
Erina si Dayanara ma intrebara, daca am pus. Pai eu am fost prima, ca aveam ceva timp atunci :D

Irene, am fost cu gandul si la tine si v-am urat si eu sanatate, chiar daca nu am intrat aici sa scriu. La fel si celorlalti.. asa pun la suflet, de zici ca va stiu dintotdeauna. Sanatate multa!!

Castelana, sarna ca te-ai gandit la mine, mutare usoara si fara peripetii.

Credeam ca am si eu ceva timp sa scriu mai mult, insa m-am inselat. Sunt strigata de fiimea Va pup, poate mai apar si eu, cand mai reusesc. Apropo, offtopic, slaba activitate la ferma, Jo si-a gasit momentan alte interese

Salutari noilor venite

Va pup, o zi super faina

www.dropshots.com/zoom.html?large=http://media7.dropshots.com/photos/766799/20101008/b_124540.jpg" target="_blank">J & www.dropshots.com/zoom.html?large=http://media8.dropshots.com/photos/766799/20100920/b_131204.jpg" target="_blank">S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !

Tocmai ca m-am ridicat si am dat cu capul in geamul deschis. Vad stele albastre.
Acum sa vad ce-mi mai aduc aminte ca si asa uit eu tot...

Roxana - deci ati scapat. 2 dinti iesiti 30 pe drum. Hai 26 ca maselele de minte nu cred ca vor mai fi problema ta.
Au iesit de tot sau doar un colt ?

Anca - la Maya nu are nici o treaba , poate sa doarma 5 ore la pranz si apoi peste o ora se culca iar. Daca o trezesc din somn e maraita si adoarme mai greu seara.
Aseara s-a culcat la 5 , a dormit pana la 11 si la 12,30 dormea iar.
Problema era ca aveam in plan cumparaturi si nu am mai fost.
Uite asa facem noi economie

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput