Prietene la bine si la greu - 66
Raspunsuri - Pagina 16
laviniablaga spune:
Buna dimineata!
Draga Ramona,
Tin minte si acum, noaptea aia de 26.10.2009, cand pe la 4 dimineata m=ai sunat, obosita si fericita ca sa imi dai vestea cea mare, ii facusei un MITICA, sotului tau.
O Doamne, cate au trecut de atunci, cate incercari, cate zile frumoase, pe ici pe colo presarate cu mici probleme, dar pe care in decursul anului astuia ai stiut mereu sa le depasesti. Iti doresc ca azi sa fii fericita, sa zambesti, sa uiti de tot ce nu iti place in viata ta acum, si sa il strangi in brate pe micutul broscoi si pentru mine!
LA MULTI ANI DRAGUL NOSTRU DOMINIC!
Sa fii sanatos, cuminte, si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta, iar la fiecare clipa sa ii fii sprijin si motiv de mandrie mamei tale!
laviniablaga spune:
La multi ani si celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui...ma refer la soti, tati, frati...etc...etc!
Hai ca eu am inceput sa scriu de la 6 mesajele si abia acum reusii sa le termin!
Va las ca prichindelul meu da semne de nerabdare!
laurairina13 spune:
La multi ani pentru Dominic!!!
Xoricel sa cresti mare, sanatos si sa o asculti pe mami!!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
lylyana.ion spune:
LA MULTI ANI DOMINIC!!!
Fulgusorul nostru drag metamorfozat din broscoi in xoricel, vedem ce mai urmeaza
Mami de xoricel, sa aveti parte de o aniversare minunata (chiar daca tati lipseste acum), uite draga de mama ca a venit la tine
luniversatilor Iulia de mami Broscutza si Calin de mami Lumi_C
Ionela, tot raul spre bine , sper sa nu fie alte complicatii in afara de incetarea detasarii pt moment
mai aveam e zis dar nu ma lasa Alex, as usual
pup u all
p.s. eu nu vin in parc azi
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
Cory_B spune:
NeataLa multi ani,Dominic! Sa cresti mare si voios alaturi de mami si de tati.La multi ani si luniversatilor de aziAzi e si ziua de nume a baietilor mei(tati de Andrei daaar si: Andrei , a mai vrut husband-ul sa-i punem si Dumitru - o sa ne-o luam de la el cand va creste, are 3 nume de sfinti Asa ca va servesc cu o negresa home made si ceva licori de inviorareIeri am fost la vaccin Am facut doar Infanrix Penta. Andreiu a plans nitel asa, de intimidare Nu a avut reactii post vaccin, observ. I-am facut si hemograma+grupa sanguina&RH, am luat rezultatul in 15 min. Totul ok, un pic lipsa de fier dar nu ingrijorator si ne-a recomandat picaturi Fe Haussman(ma mai gandesc...prefer fier din alimente) plus ca nu inteleg modul de administrare: 3 pic/3 ori/zi/3 zile apoi 5 pic/3 ori/zi....ma rog...vom vedea. Are 11 kg si 76 cm. Cam asta de la doc.Ma duc sa degust negresa si sa pregatesc fructele sarbatorituluiCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)
dankutza spune:
La multi ani pentru un anisor, Andrei by Cory! (cu mare intarziere)
si
La multi ani de Sf. Dumitru si tie si lui tati!
Imi cer scuze, ca am uitat pur si simplu, dar nu sunt in apele mele zilele astea.
Dana, mama lu' Pinky
RamonaCopot spune:
Buna dimineata,
DA...sunt fericita, oricat de obosita si de cate masti cu voma am primit anul acesta, de cate nopti albe si zile si mai albe am avut. Ma uit la "Mitica" al meu si imi aduc aminte ce fericita eram cand am simtit ca s-au rupt membranele,imi venea sa gust apa aia sa vad in ce "casa" a stat el 9 luni, ce fericita ca s-a incheiat statul pe stanga, desi a doua zi aveam sa aflu ca tot pe stanga sau pe dreapta aveam sa stau din cauza de harcea parcea .
Am plans de emotie la primul MA-MAM,am fost pe punctul de a renunta la viata cand am aflat ca copilul meu sufera de nu stiu ce sindrom letal, am tremurat de teama la primele lingurite de papa, am sarit in sus de bucurie la primii pasi, am terorizat tot neamul de la 4 luni incoace cand credeam ca ne iasa dintii, ca la 11 luni cand le-am zis ca are "deja" primul dinte sa nu ne mai creada nimeni fara poza . Chiar daca neuronii mei nu mai stiu sa se gandeasca la nimic altceva in afara de mirosuri si consistente de kk, tipuri de ghete ortopedice si metode de a schimba un pampers cu viteza luminii si chiar daca ranjesc dupa o zi de "libertate" cred ca nici nu as stii sa ma bucur de ea de mi s-ar ivi. Incerc sa il tin tot timpul ocupat, sa ii povestesc diverse, sa ma joc cu el cu masinutele ca si cum s-ar juca tatal sau cu el, sa ii zic in fiecare zi ca mami si tati il iubesc si sa ii si demonstrez asta si de multe ori ma surprind pe mine de cate mai sunt in stare. Am invatat multe anul asta, mi s-au sters multe "inutile" din memorie si ma rog la DD sa imi tina intiparite pe retina toate zambetele pe care mi le-a adresat broscoi-soricelul-greuceanu' meu pana acum, caci fara aceste imagini tare saraca as mai fi.
Sa il tina DD sanatos si eu sa stiu sa ii fiu alaturi ori de cate ori are nevoie, sa stiu sa ma dau la o parte cand are nevoie de libertate, sa ii fiu mereu un sprijin neconditionat si sa fiu aceea careia i se va confesa in momentele de cumpana. Doamne, ajuta-ma sa il cresc cu demnitate si cel mai ales in sanatate!
Voua va multumesc ca de fiecare data ati avut o vorba buna pentru mine, ca mi-ati suportat istericalele si frustarile in privinta abesentei sotului si a prea multei prezente a soacrei si mai ales, pentru ca l-ati iubit pe soricelul meu si de fiecare data v-ati gandit la el cand nu se simtea bine, sau ca l-ati admirat in poze.
Astazi e o zi speciala, pe care o petrec cu voi si cu sotul meu in gand.
Va servim cu placinta cu mere adusa tocmai din indepartata Strehaia ,lapte cald cu miere, pui la rotisor cu mujdei sa usturoi, cateva sarmalute si mai pe seara o sa vina si tortul, care va fi o surpriza si pentru mine.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
padi spune:
Dominic
Sa ai o viata plina de noroc si fericire!!!
celor care isi sarbatoresc onomastica
Adriana de Laura (08.12.2009)