Prietene la bine si la greu - 66

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Surioara este allexxia_m, colega de odisee cu alexa noastra

Mie imi plac foarte mult porcul "oink-oink" si pisica "minou-minou". Nu mai zic ca la noi porcul face si "guitz-guitz"!!

Poze Rares

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Noi nu am folosit landou, dar caruciorul era de la 0 luni si se lasa jos ca si un landou.

Poze Rares

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

girls intrebare: voi toate ati folosit landou??? ..nu ma ignorati plzzz sa-mi raspundeti 10x

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu

eu una nu am avut landou, carutul era perfect intins, cu masina nu prea am mers, am avut insa o scoica recomandata de la 0 luni

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Nu mai inteleg nimic....maimutelu' asta figurant...acu' vrea....acu' nu mai vrea.....(combintie din aia gen compot)....in fine, mergem mai departe....o avea si el toane, ca doar e si el om, nu? ...Alexa, habar n-am, o fi de la gutuie, nu zic nu...numai ca, dintre toate cele 3, cea mai dulce mi s-a parut apra, si de asta am zis

Asa, si noi am avut landou....de fapt era port-bebe, arata cam www.bebeworld.ro/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/4/0/400p1-produits-1108.jpg" target="_blank">asa...numai ca in alte culori. Pare putin ciudat in poza, dar eu am fost multumita de el, in drumurile cu masina (pana sa folosim scoica), plus plimbarile in parc...mi se parea ca sta mult mai ok, mai drept, in portbebe, decat direct in carutul care se dadea si el la 180gr...si era si ferit de vant & stuff.

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelor!

Suntem si noi in casa renovata de aseara.
Dar cum a durat o luna de cand am plecat de acasa Mihai nu a mai cunoscut casa si nu a vrut sa doarma sub nici o forma. Cuma pe la ora 12 si jumatate noaptea la invins somnul si a dormit, dar cu o trezilre la ora 3 si una la 7, dupa care numai sus in brate jos sa umblam, toata dimineata asta a facut cu mine m-a terminat. Si faptul ca m-a terminat bineinteles ca a venit si necazul adica a picat din pat degeaba am stopat eu cu mana cazatura ca s-a dat dupa mana direct in cap si pe spate. M-am speriat ingrozitor am tremurat toata de spaima el a inceput sa planga automat si daca m-a vazut pe mine ca sunt calma s-a oprit din plans si a inceput sa rada si sa umble pe jos ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. M-am uitat la el in cap nu are nici roseata nici umflatura (a picat pe covor) dar intrebarea mea e daca e bine daca nu are cucui (e un pitic bagat de mama) si inca ceva zicea mama ca poate ramane cu sechele adica balbait sau sa aiba probleme cu ochii?
Si alte lucruri se mai tin lant , restaurantul la care trebuia sa mergem sa-l sarbatorim pe Mihai si-au bucataria, cofetaria unde trebuia sa fac tortul li s-a stricat aparatul si nu il mai repara. Sper sa nu mai fie si altele ca mi-au ajuns.

Vorbim mai incolo ma duc sa ii fac de mancare ca de dormit nu poate saracul ca se lucreaza in bloc a apucat si el o ora in 2 reprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

girls intrebare: voi toate ati folosit landou??? ..nu ma ignorati plzzz sa-mi raspundeti 10x

si 37+ cu

eu citesc din doi in cinci, ca nu apuc sa stau pe fundul meu nici 5 min, dar zic:
noi am folosit landoul f mult, ca a fost iarna (exact cum o sa prinzi si tu) si era f protejat in el. Cam pe la 5 luni am renuntat. A fost bun ca-l mai puneam si in masina cu totul, in primele 1-2 luni.

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna fetelor,

Nu reusesc sa ma tin de cuvant si sa fiu mai prezenta pe aici...Mateo cum ma vede la calculator hopa sus in brate si bate in tastatura pana nu mai poate! asa ca nu apuc decat sa citesc fara sa fac zgomot pana cand el ma zareste si fuga in brate!
Am sarbatorit un anisor pe 22 oct si am fost foarte veseli - a invitat 3 bebelusi mai mari si 3 copii de varsta lui Anais care s-au izolat in cealalta camera ...
Eu am fost cam stresata caci nu m-a ajutat nimeni la pregatire insa in final cred ca toata lumea, mai ales bebeii s-au simtit bine!
Mateo mananca inca tzitzi-care e buna la toate-mai ales atunci cand este suparat sau cand a facut buba!
Astazi a scapat de vaccin caci a uitat dr sa-l aduca insa maine la 19 nu mai scapa!
De trezit noaptea - cam de 7-10 ori- in concluzie eu sunt chiauna de cap si obosita moarta!
si apropo de cum latra caini in alta limba sa stiti ca in franceza
latra :uff! uff!
Pentru raceala si mucei cel mai bun dupa mine este aparatul de aerosol - folosit de 2 ori pe zi cu ser fiziologic si daca este mai grava dexametazona si mai e ceva care acum imi scapa- oricum la noi afacut minuni- eu ii dau preventiv oscillo-un tub pe saptamana; insa eu o am si pe fetita mai mare care imi aduce de la gradi tot felul de microbi! apropo , Mateo a facut pojarel sau rubeola luata de prin parc sau cine stie de unde...
la capitolul mancare nu o ducem ff bine dar nici rau- fructe mananca numai banane- cam 1 /zi ; mai rontaie mar sau para , dar putin ; cate un strugure din cand in cand!-nu mananca peste, dar mananca paste cu carne de vita tocata -si in rest legume pasate cu carne - ou cu branza facuta in casa ...
ficat nu vrea , insa stiu ca lui Anais ii dadeam fiert in lapte-adica in loc de apa pentru fiert utilizam lapte si manca ff bine!
va pup si sper sa revin cat mai repede! daca va mai intalniti pe undeva dati-mi si mie un semn caci vin cu mare placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna idee pentru ca eu nu prea mai stiu ce sa-i dau!

Ieri 7- tzi tzi
9:30- amestec:branza de casa-galbenus de ou-1ligurita smantana
11:00 tzitzi caci am vrut sa doarma mai mult
12:30 -o banana in parc sa-i tina de foame pana acasa
14:00 couscous cu sos de legume in care am fier si carne de pui + carne de vita-urmat de tzitzi ca sa doarma;
19:00 pilaf
21:00- tzitzi
Intre timp a mai ros 2 fursecuri si niste bucati de mar pe care le-a scuipat;

Astazi:
7:00- tzitzi-de fapt toata dimineata a mancat tzitzi caci nu avrut altceva
13:20- legume fierte cu carne de vita;

14:20-Tzitzi ca sa doarma
17:00- branzica de casa cu banana sau banana simpla-
19:00- nu stiu!

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Fetelor, eu zic ca initiativa Laurei-andreea de a scrie meniurile era tare buna. Ce ziceti, incercam sa scriem? Eventual mai vine cineva sa ne traga de maneca?
Poate e inutil sa o facem, dar cred ca multe din noi ne-am putea inspira.

Intre timp am terminat o vesta, sambata o cususem pe invers, azi i-am cusut si manecile, deci nu are pe unde sa isi scoata manutele, asa ca la revedere, am abandonat proiectul asta si incep altul.

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Huh, m-am autodepasit, am rezistat sa las copila sa urle juma de ora pe ceas in tarc. Cand ii dadeam tarcoale deschideam Spock la pagina cu rasfatul si reciteam cum prima ora e cea mai grea. Dupa o juma de ora a renuntat la urlat si s-a apucat de jucarii. Asa ca zic repede ca-l pup pe Bubu (apropos, Chiara de vreo 3 zile zice Bubu, nu stie ce e sau cine e, ea are o jucarie de la Bubu despre care ii spun mereu ca "asta e de la Bubu", dar o fi avand legatura?). Alexa landoul mi s-a parut foarte util, desi il primisem, nu era landoul caruciorului. Caruciorul e din ala care se lasa perfect in pozitia de culcat, dar totusi pe instructiuni scria ca se foloseste asa de la 6 luni, m-am speriat ca cine stie ce pateste, am primit un landou, in care a dormit in casa, pe masa, pe drum, in masina, mi s-a parut util mai ales la transport. Magda Agitam la surioara, da? Ali Nu stiu sa-ti spun daca trebuie sau nu cucui, si mama mi-a zis ceva de genul asta cand s-a lovit Chiara la marginea patului si doar se inrosise, dar mi s-a parut babism. Ce, noi facem cucui la fiecare lovitura? Poate iti raspunde cineva care se pricepe. Monisule Pe fundul cui stai daca pe al tau nu apuci? Vad ca dati toate carne, incerc sa cred ca-s deplasata, insa pediatra mi-a interzis clar carnea din comert pana la un an, pe motiv de carne pompata aiurea. Ii dau carne de 3 ori pe saptamana, dar din borcanel. Uff.Gata, se trezeste fata si mergem la cumparat pampersi si ceva, orice pentru prize, ca e tare atrasa de ele. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hmm..eu nu am mai comandat si landou..la noi iarna inseamna ploaie si minimum 6 grade..la carutul meu scaunul de masina se fixeaza direct pe scheletul ala si se poate folosi de la nastere..ma gandeam sa cumpar si un cos din ala in care sa las bb sa doarma daca mergem pe undeva mai departe dar nu prea cred ca stau asa mult afara in primele luni..eu www.bimbomarket.it/ro/en/trio-symbio-moon-P17596.htm" target="_blank">pe asta l-am luat dar fara landou, ..sper sa fie ok

si 37+ cu

Mergi la inceput