Caut Decanofort fiole

Caut Decanofort fiole | Autor: babytza

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor.
Am mare nevoie de acest medicament pentru tata. A trecut prin 7 operatii din iunie 2010 pana acum si este foarte slabit. Medicul i-a recomandat acest medicament , insa nu reusesc sa il gasesc nicaieri in Romania in farmacii.
Ma puteti ajuta ? Stiti pe cineva care are sau care stie de unde pot procura aceste fiole ?
Multumesc

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Tot ce pot sa iti recomand este un site cu farmacii din toata tara,si sa suni sa intrebi... http://www.util21.ro/sanatate/farmacie-farmacii-Romania.htm . Sau du-te la doctorul care le-a recomandat si zi ca nu ai gasit nicaieri,si de unde poti sa il iei...Insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia1112 spune:

Vad ca Decanofort fiole este produs de Terapia S.A., dar pe site-ul companiei nu figureaza produsul (http://www.terapia.ro/index2.php?action=srcmed&letter=D), deci presupun ca au sistat productia. Cum ti-a recomandat si Stefan, intoarce-te la medic sa ceri un substitut.

Multa sanatate tatalui tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am intrat si eu pe situl lor si am vazut ca nu il au. L-am cautat peste tot, in Ro , in Germania, in Suedia...apoi am inteles ca e facut de Ro si nu o sa il gasesc nicaieri... Mai am maine o incercare in Italia, dar nu cred sa fie mari sanse sa il gasesc, cel putin nu la vazare in farmacii
Iar doctorul care l-a operat nu il poate ajuta, cel putin asa i-a spus. Ca se gaseste foarte greu dar sa incerce totusi sa il procure ca i-ar face foarte bine.
Va multumesc mult pentru raspunsuri

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Incearca sa gasesti Deca-Durabolin, produs de Organon-Schering, daca s-o mai face. Decanofort n-am vazut in farmacie de 4-5 ani.
Sau poate au si suedezii un similar, alt anabolizant...?

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia1112 spune:

Babytza, am intrebat astazi la farmacie si mi s-a zis ca intr-adevar Decanofort nu se mai fabrica si nici nu exista in Romania un produs echivalent, care sa aiba aceeasi substanta activa. Nu vreau sa te demoralizez, mai intreb in stanga si in dreapta.

Mergi la inceput