Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(596)
Raspunsuri - Pagina 21
kitty-27 spune:
asa si trebuie...lasa toate treburile...odihneste-te...ca daca nu..venim in ajutorul lui 

ASPIRANTA LA BEBEL
didi32 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Gata stau cuminte...k am bodyguardu langa mine..nu ma mai lasa sa fac nimic .. dar nici eu nu mai risc. k dc DOamne fereste se declanseaza ceva inainte de s35, am pus-o...k nu ma primesc la Elias, ![]() si nu prea imi surade ideea de a naste in alt spital, cu alt medic. Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria |
Te cam mananca pielea pe tine din cate vad... sa mai aud c-ai facut aia sau ailalta sa vezi scandal ...

in devenire
camcris spune:
fetelor eu plec la nani 
noapte buna tuturor si somnic usor
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
didi32 spune:
Fetelor fug in patut ca ma asteapta iubirea mea 

Va urez noapte buna si vise frumoase 

multi tuturor! Maine va intreb care-i treaba cu adresa ca nu m-am prins ![]()
in devenire
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Mikado activeaza-ti pm. intra la profil personal, mesaje private, activare. si dupa iti trimit fac acu capitol nou si te trec si in listuta ![]() Cami ai pm ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria |
Si eu si eu vreau
Trei foliculi mari, dar asta nu inseamna ca se sparg toti, macar unu daca ar fi sa se prinda. Trei....

29+ cu