Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(596)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

DIDI stai linistita. k am iesit si eu un pic, dar m-am intors la fel de repede cum am plecat. m-au luat contractiile.
de ce???habar nu am. dc stau jos sau in pat, nu am nimic. cum ma ridic, cum ma iau durerile de burta si de spate de abia calc

de cand am ajuns aksa, stau numai in pat.
al meu mi-a facut ditai morala. si de acu sta cu ochii p mine sa n mai fac nimic.

joi merg la medic si sper sa nu fie nmic grav.

MIha de anu trecut din mai ne-am pus pe treaba, iar in aprilie anu asta am rams gravida. deci un an fara o luna ne-a luat pana a venit bb.
daaa..din pacat am pierdut si o sarcina in octombrie.

o sa ma apuc sa fac adresa de mail, si va anunt cand e gata.
sa trimiteti acolo toate informatiile si cine vrea parola, imi zice si dau pm

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lorena daca Dumnezeu vrea sa vina bebe luna asta, gandeste-te ca este un miracol asa cum era mel lui Celine Dion. Fii increzatoare pana la capat si ai nadejde in Dumnezeu ca daca El vrea, toate sunt cu putinta. dulce. Daca e pozitiv nu intra in panica, poate e voia ;lui Dumnezeu sa fie bine pana la sf. Apoi sa ne povestesti, dupa ce nasti, ca bebe vine cand te astepti mai putin.

Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Bine-ti face ca vad ca daca scapi nesupravegheata faci prostioare . Glumesc, o sa fie bine la dr, sunt sigura. O vezi ieri pe buburuza? si ne pui si noua poze? . Si mai stai locului ca ai zile in care faci mai multe decat fac eu intr-o saptamana

in devenire

Mergi la inceput

ziceti-mi si mie ce cod postal e la RO. k imi trebuie la mail si nu merge nimic

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Katy ce faci?

in devenire

Mergi la inceput

adresa de mail este :

aspiranteoptimiste@yahoo.com

parola o primiti p pm..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

ziceti-mi si mie ce cod postal e la RO. k imi trebuie la mail si nu merge nimic

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Pai codul asta e pe tara? Nu e pe judet sau strazi?

in devenire

Mergi la inceput

am trimis primu mail.

trimite-ti de pe adresele voastre de mail toate info si dupa cine are nevoie, intra si le salveaza de acolo

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

didi
bebelu eu vreau parola

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

ms bebelu...

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput