Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(596)
Raspunsuri - Pagina 16
camcris spune:
katy tu ai facut Histerosalpinog. sau laparoscopie, stii cum stai cu trompele? poate ai spus dar nu mai retin
tu de fapt ce probleme ai daca nu sunt indiscreta![]()

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Katy82 spune:
Fetele si eu zic ca daca reusim cu prima sarcina, a doua si a treia se instaleaza mai repede.
Miha de multe ori Dumnezeu leaga 2 pers. printr-un copil, asa se pare ca a fost si cazul prietenei tale. O prietena de-a mea a uitat sa-si ea pilulele si dupa .... a luat pastila de a doua zi dar tot a ramas insarcinata, asa a vrut Dumneeu. El a vrut sa-i lege, acum s-au casatorit.
Andra probabil ai racit la ovare sau infectie urinara, cum a zis si Kitty. Apropo, la unele fetele sarcina a debutat cu simtome de raceala ![]()
Kitty il pedepsesti rau pe sot.
Si eu am inceput sa am dureri de sani dupa ovulatie, de vreo 4-5 luni, inainte nu aveam.In ce zi iti faci prolactina?
Doamne te rugam da-ne si noua un
sanatos!
Katy82 spune:
Camcris nu am facut, nu stiu cum stau, asta cred ca ar tb sa fie urmatorul pas.
Ma duc sa gatesc ceva pt maine.
fetele!
sanatos!
kitty-27 spune:
katy si eu zic ca e tot de la ovulatie...daca era raceala nu era doar un spotting...prolactina se face in orice zi...

ASPIRANTA LA BEBEL
Katy82 spune:
Camcris pana acum nici un doc nu mi-a spus de unde ar fi problema pt ca toate analizele la sange, ecografiiile, probele de secretie au iesit perfect. Deci poate nu e inca momentul, intr-adevar nu stiu cum stau cu trompele. Poaibil in unele luni problema sa fi fost chiar stresul, am fost, cred, nr 1 la simptome de sarcina inchipuite.
sanatos!
camcris spune:
KATY EU ZIC CA CEL MAI BINE URMATORUL PAS SA FIE VERIFICAREA TROMPELOR, eu cam asa am inceput la capitolul analize stau mai rau
dar abia astept sa merg la dr. Albu sper ca luna urmatoare sa ajung la el

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
andr@ spune:
fetele eu fac gogosele, cine vrea?
ralu tu sa nu citesti pagina asta ![]()
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
mikado spune:
vreau si eu gogosele 

http://www.fertilityfriend.com/home/mikado
http://picasaweb.google.ro/valinusescu/PapaBun#
andr@ spune:
am ptr toate, avem pe saturate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
lorena_86 spune:
buna fetelor
ati auzit ca azi a nascut Celine Dion gemeni
saracuta, cat s-a chinuit si ea sa aiba bebel
BRAVO EI!

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen