Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(596)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

nu-i nimic kitty, voi faceti-va lectiile, nici nu stii cum cade porumbelu'

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

stiti ce-i ciudat, ca ma dor sanii; oare nu-i prea devreme? sper sa nu ma trezesc cu vreun cm de 25 de zile luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

kitty
andra multumesc de intrebare sunt bine... dar foarte obosita... azi-noapte am fost la un botez si la o nunta si am ajuns tarziu acasa, m-am culcat pe la ora 5:30 si la 9:30 m-am trezit sa ii fac mancare finei mele sa ii duc la maternitate... ca sotul ei sta la noi acum ca sunt din Resita si ea a nascut aici in Timisoara... imi pica ochii in gura de somn

MERGEM INAINTE PANA LA CAPAT
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

andra asa am avut si eu...si am avut infectie urinara...
miha nici eu nu sunt prea tinerica la cei 28 de ani ai mei...si eu sunt z13...suntem foarte aproape cu cm...sunt la ovulatie dupa semne,dar luna asta o pierd am sotul plecat intr-o delegatie de servici...si vine tocmai miercuri...

ASPIRANTA LA BEBEL

Kitty nu fi supi, ia niste de indulcire!
Daca sotul vine miercuri, atunci tu vei fi in ziua a 16a, deci poate mai e o sansa!! Poate ovulezi mai tarziu, ti o monitorizezi sau te bazezi doar pe ce simti?

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

andra am inteles ca te duci la dr...eu cred ca ai probleme cu progesteronul...mie endo asa mi-a spus...in caz de dureri de sani imediat dupa ovulatie sau cateva zile dupa ovulatie in organism este un dezechilibru hormonal.daca iti faci analizele si rezolvi problema cu progesteronul sa vezi ce repede ai sa ramai...

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

miha imi iau temperatura...dar sigur o pierd...i-am zis sotului de dimi ca pierdem luna...si drept pedeapsa cand o venii acasa nu mai vede nimic o saptamana..

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

andra am inteles ca te duci la dr...eu cred ca ai probleme cu progesteronul...mie endo asa mi-a spus...in caz de dureri de sani imediat dupa ovulatie sau cateva zile dupa ovulatie in organism este un dezechilibru hormonal.daca iti faci analizele si rezolvi problema cu progesteronul sa vezi ce repede ai sa ramai...

ASPIRANTA LA BEBEL

kitty si pe mine ma dor sanii dupa ovulatie si cu toate astea analizele mele sunt bune, progesteronul din z7DPO e chiar ''foarte frumos'' (cum a zis dr)... nu stiu sigur care e legatura dintre durerea de sani si hormoni... stiu multe cazuri de fete care au ramas gravide si aveau durere de sani imediat dupa ovulatie iar dupa implantare durerea de sani inca era dar era altfel...

MERGEM INAINTE PANA LA CAPAT
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

stiu kitty, asta a fost motivul pierderii primei sarcini doar ca pana la dr asta nici unuia nu ia pasat, si ca atare m-au lasat asa imi pun mari sperante in dr asta

Mergi la inceput

Citat:
stiu multe cazuri de fete care au ramas gravide si aveau durere de sani imediat dupa ovulatie iar dupa implantare durerea de sani inca era dar era altfel...

as vrea eu sa fie asta

Mergi la inceput

nerama poate ai dreptate nu stiu ce sa zic...dar eu am vz pe pielea mea...de cand iau mastodynon si vitex...ma simt super...inainte chiar imediat dpo ma luau niste dureri de nu puteam nici pe burta sa dorm...era chiar groaznic...luna trecuta m-au durut doar cu 2 zile inainte de cm...si mi s-a reglat si faza luteala...deci la mine era un dezechilibru...

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput