Probleme cu somnul

Probleme cu somnul | Autor: MickeyMinnie

Link direct la acest mesaj

Buna seara!

Sunt o mamica proaspat venita pe forum si vroiam sa va cer sfatul intr-o problema destul de importanta. Acum 2 ani am inceput sa mergem la gradi, dar de anul acesta cea mica (5 anisori) refuza sa mai doarma. Si din septembrie, de cand am revenit la gradi, nu mai doarme nici acsa. Vad ca este obosita, insa cand se aseaza in pat parca ii revine toata energia. Si la gradi e la fel si le dispera pe doamne.
Ati mai patit asa cu prichindeii vostri? Care ar putea fi cauza?

Mamica de printesica de 5 ani.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MickeyMinnie spune:

Nicio parere? As dori sa aflu sfaturi de la mamicile mai experimentate. Ma alarmez eu prea tare pentru nimic? O vad pe pitica mea incercanata,dar cand vine vorba de somn e dezastru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

buna, am si eu o fetita de aproape 5 ani si nu mai doarme de pranz de pe la 3 ani. unde stam noi nu se doarme la gradinite, deci s-a adaptat obiceiului "casei". noi nu am mai culcat-o de pranz caci nu mai reuseam sa o culcam seara.

sunt copii care nu mai dorm la amiaza insa atunci ora de culcare ar trebui mutata mai devreme. daca vrei sa iti faci o idee: fata mea doarme de pe la 8 seara pana pe la 7-7.30 dimineata.
e adevarat ca uneori in weekend e obosita dupa amiaza, insa nu o putem culca decat daca plecam intamplator la drum lung cu masina :)

mult succes ;)

Mergi la inceput