Aradence DC (152) - alaturi de CristinaR
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzica spune:
Citat: |
Gabi, ai avut si costumatie la unghiile maro? |
A fost super petrecerea. Copiii s-au simtit extraordinar, s-au dat cu ATV-uri, au avut fiecare cadouri surpriza si a trebuit sa le caute prin gradina ( a avut fiecare indiciul lui). A fost tort in forma de dovleac. Am facut dovelci iar cand s-a intunecat am mers prin sat cu "ne dati sau nu ne dati" cu dovlecii aprinsi. Si-au umplut copiii plasele de dulciuri.La intoarcere , pe masina au cazut lati, au sforait de numa
Aradencele alaturi de maria_rubi
alinamoro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabitzica
A fost super petrecerea. Copiii s-au simtit extraordinar, s-au dat cu ATV-uri, au avut fiecare cadouri surpriza si a trebuit sa le caute prin gradina ( a avut fiecare indiciul lui). A fost tort in forma de dovleac. Am facut dovelci iar cand s-a intunecat am mers prin sat cu "ne dati sau nu ne dati" cu dovlecii aprinsi. Si-au umplut copiii plasele de dulciuri.La intoarcere , pe masina au cazut lati, au sforait de numa Aradencele alaturi de maria_rubi |
Cand am citit acum mi-am dat seama ce aiurea m-am exprimat. Ma refeream la ceva costumatie de Halloween.
Faina v-ati petrecut. Ceva poze nu ai?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Cristiana70, ceva poze recente cu David nu ai? Nu l-am vazut demult.
Multa sanatate si tie!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
La multi ani Matia. Miha, sa va traiasca voinicelul.
Alina am inteles ca la costumatia de Haloween te-ai referit. poze nu am ca am uitat sa luam aparatul, dar s-au facut o gramada de poze.
Haideti la
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=11" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
alinamoro spune:
La multi ani Matia!
Sa cresti mare si cuminte alturi de fratiorii tai scumpi!
Miha, sa va traiasca frumuselul!
monica70 spune:
LA MULTI ANI MATIA ! Distractie placuta la chef!
Noi suntem ok.Tudor n-a mai facut febra.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
maria_rubi spune:
La multi ani, Matia!
Miha, Susu, fratiori si bebe din burtica, sa va bucurati de flacaul pe care il sarbatoriti astazi si el sa va bucure sufletele toata viata!
Eu sunt cam obosita si fara chef, pe timp ce trece observ ca pot face tot mai multe si de-aia cam fortez nota, ma cam dor una alta, dar nu ma plang, sunt bine!
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor si insanatosire grabnica!
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
Cristale spune:
La multi ani Matia!
Miha sa va traiasca si sa va bucurati de el si de ceilalti frati ai lui.
www.floar3d3colt.blogspot.com
niko_26 spune:
La multi ani Matia!Sa ai parte de tot ce-i mai frumos!
Am vazut ca v-au cam doborat virozele!Si pe ai mei; au avut sapt trecuta gaturile rosii amandoi, iar Bogdisorului i-a copt si degetzelul mare de la picior unde a avut o basica cu lichid de la ceva alergie, care s-a infectat.Acum sunt bine amandoi.