Aradence DC (152) - alaturi de CristinaR
Raspunsuri - Pagina 7
flavia ramona spune:
Am uitat sa va spun ... mi-a zis educatoarea tanara de dimineata ca ieri l-a certat putin pe Bogdi si Bogdi i-a spus "ai spus ca ma iubesti, de ce ma certi?" si i-a spus ca il iubeste, dar cand face prostii il mai si cearta. Si Bogdi i-a spus "si eu te iubesc" .
Daca tot e vacanta saptamana viitoare hai sa stabilim de acum intalnire cu prunci la Grand Center, ce ziceti, mergem luni???
Ildi, sa-ti traiasca finuta.
Moni, cum e Diana?
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
gabitzica spune:
Ildi pompa de servodirectie costa asa mult si pretul cica e cu 20% reducere.
Eu ma simt bine, picioru nu ma mai doare aproape deloc, mai e doar umflaf.
Aradencele alaturi de maria_rubi
alinamoro spune:
Citat: |
Daca tot e vacanta saptamana viitoare hai sa stabilim de acum intalnire cu prunci la Grand Center, ce ziceti, mergem luni??? |
Nu vreti la Gemi Center ca-i mai spatios si mai fain?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Alina, daca ma lasa cu abonamentul si acolo eu nu am nimic impotriva.
Na, io am fost la dr la un eco si am dureri de la colon, e putin inflamat. Mai am si niste chestii stralucitoare pe rinichi, ceva nisipel. Am primit tratament si am lasat ceva lei la farmacie .
Cristina, mi s-a gatat bateria la tel cand vorbeam cu tine.
Gabi cum esti cu piciorul? Ce s-a stricat la masina??
Dupa ce am scris am vazut ca a scris Gabi.
ancapolgar spune:
Ildi, la un dealer Orange am lucrat dar nu mai lucrez de mult, au inchis punctul ala de lucru, ca nu era rentabil pt ei. Felicitari pt finuta!
Alex s-ar putea sa fie suspect de varicela, ca au cateva cazuri in gradinita, cel putin unul chiar la ei in grupa, are si Alex deja niste bubite.... sper sa o gasesc maine pe asistenta sa imi confirme daca e varicela si la el sau nu. Eu nu am avut pana acum deci nu stiu exact cum arata, si sper sa nu ma "suspectez" si eu...
Asa ca Alina , daca e varicela, iar ne plimbam pe la Bulboaca.... Copiii din grupa mare cica au bube si pe limba saracii de ei.
gabitzica spune:
Anca daca sunt vezicule cu lichid sigur e varicela . Nu trebuie sa mergi la doctor cu el, unu: ca nu ai voie sa il scoti din casa si doi: nu are voie sa ia medicamente. Trebuie sa il faci cu mixtura mentolata care ii usuca mai repede bubitele si ii mai calmeaza mancarimile. Poti sa ii dai si Aerius, eu personal nu le-am dt la copii cand au avut varicela. Antibioticul e interzis total, la fel si aspirina. Partea proasta e ca daca nu ai avut, o sa faci si tu dar peste 2-3 saptamani.
Ildi, Tudor a inceput sa se balbaie cand a fost la gradi, dar acum s-a agravat.
flavia ramona spune:
Anca, e cum zice Gabi. Noi cand am facut am avut o gramada de bube, insa nu s-a scarpinat deloc, a facut o forma usoara cu tot cu bube multe. Daca il mananca poti sa-i dai Aerius. Nasol e ca daca e asa vei face si tu. Sper sa faci forma usoara, in general adultii fac forma mai urata.
alinamoro spune:
Flavia, imi imaginez ce dragut a fost Bogdi cu "te iubesc".
Si eu am punctulete stralucitoare la rinichi (nisip), mai elimin, se mai fac iar...
Ce medicamente ti-a prescris pentru colon?
Ildi, ce frumos nume are finuta ta, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Anca, las ca poate face Alex o forma usoara si scapati acum de varicela.
Gabi, bine ca nu te mai doare piciorul. Daca ai sta cu piciorul intins s-ar dezumfla mai repede.
CristinaR, sper ca fetele tale sunt mai bine!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Io inchid, io deschid...
Haideti la o cafea!
Eu la lucru, muncesc la inchiderea de luna ca pacientii au fugit de frig azi si nu s-au aratat pe-aici.
A, si sunt fara d-na dr. ca ii bolnava.
Am baut deja cafeluta si merg sa mananc ceva. Am pus bani fiecare si mancam la comun azi, mai facem asa cand avem zile mai lejere.
monica70 spune:
Buna dimineata.
ALINA hai ca vin io sa iti tin de urat chiar si fara cafea inca (nu era ramasa facuta de husband, asa ca am inhatat numai o cana cu ceai deocamdata)
Fain ca ai zi mai lejera azi.
MIHA imi pare rau de Mattia,sper sa fie ok pe ziua lui.La noi iar a facut un pic de febra Tudor aseara si azi-dimineata pe la 5.Nici nu i-am mai luat-o,asa ca nu stiu cat avea, dar era cald.I-am dat direct nurofen,sa vedem azi cum evolueaza.Sper sa nu o apuce iar si pe Diana ca ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI