Aradence DC (152) - alaturi de CristinaR
Raspunsuri - Pagina 13
flavia ramona spune:
Buna dimineata,
Haideti la o .
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
alinamoro spune:
Flavia, mersi de cafea, acum o servesc si eu.
Diana11, La multi ani! (ieri n-am fost pe faza )
Sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Nu dai si tu o prajitura de ziua ta?
Ducky, cand incepi serviciul (mai exact)?
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Moni la logoped a fost fiasco total. Cu cat si-a dat seama ca vorbim mai mult despre el, cu atat s-a inchistat mai tare. L-a deranjat foarte tare ca am vorbit depre el, mi-a si spus asta. Poate ca era necesara o prima sedinta fara copil, sa nu fie de fata la intrebarile care s-au pus despre el. Asa tare s-a suparat pe mine ca nici la tenis nu a mai vrut dupa. Pana la urma am discutat mult, ne-am impacat dar a ramas cu pedeapsa de o sapatmana fara calculator. Asta a a fost cea mai drastica pentru el, pentru ca fiind la bunici in vacanta, asta era indeleltnicirea lui de baza acolo
La balet nu o duc pe Ioana saptmana asta, daca tot e vacanta imi iau si eu vacanta de la activitatile copiilor.A fost super saptmana asta, sa ma trezesc cu aproape o ora mai tarziu decat de obicei, sa nu mai am stresul acela cotidian, toata ziua cu ochii pe ceas.
Acum seara am zis ca ii duc la film la Aventurile lui Sammy. e 3D si dublat.
monica70 spune:
DIANA11 la multi ani!
GABI imi pare rau.Nu trebuia sa il mai si pedepsesti asa,destul s-a simtit naspa.Uf ca asa o mai apuca si pe Diana,uneori la dentista.Nici macar sa deschida gura sa vada aia ce-are pe-acolo ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
gabitzica spune:
Cand am vazut ca face urat( eram in masina , in fata casei bunicilor ca nu a vrut sa coboare) i-am zis ca nu ma mai intreseaza sa faca ce vrea , sa se joace cat vrea el la calculator, dar mie sa nu imi mai ceara nimic. Vad ca s-a autopedepsit, nici nu se cere la calculator, isi gaseste alte activitati.
Moni tu cum esti cu interferonul? Ceva efecte nasoale sunt?
monica70 spune:
Pai nu grave,dar destul de deranjante inca adica la cateva ore dupa ce il iau am o stare generala proasta: o senzatie de febra desi n-am nici macar 37 si slabe dureri musculare.Daca iau un paracetamol, sunt atenuate.In plus o sa incerc sa il iau seara macar sa nu imi stric ziua.Ma enerveaza doar ca trebuie sa iau paracetamol,ca eu sunt cam anti-pilule de orice gen.Sper sa nu o tina tot asa: am inteles ca mai mult la inceput apar simptome din astea pseudo-gripale.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Somleac spune:
Salut,
in primul rand Gabi si Calin multumesc din suflet pentru poze. Sunt superbe.
Diana 11 la multi ani, cu sanatate si cat mai multe bucurii.
Azi dimineata Matia s-a trezit razand in hohote pentru ca a visat cu Adelina care zicea ceva de genul " iti tuna fasolea in cap"
Problema cu lego-ul cadou de la voi am rezolvat-o super. Imi vine chiar sa-mi dau palme ca n-am facut asa pana acum. Deci, am ascuns carticielele cu instructiuni asa ca se construieste dupa imaginatie. Asa ca a devenit juria preferata mai ales dupa ce i-am confirmat cu toata seriozitatea lui Matia ca exista excavatoare zburatoare, barci-avioane, casa - camion, si alte creatii care mai de care mai nastrusnice.
Moni n-am fost ieri la bazin ca nu l-am putut trezi pe Matia.
Gabi vizionare placuta
PS: a, mi-am amintit cea mai tare constructie " gardul -lift"
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
monica70 spune:
MIHA sa stii ca nici noi nu mai aveam mult si tot asa pateam: cand e acasa Diana doarme cate 2-3 ore si cum se culca dupa ora 13-14 ... iti dai seama.Am avut noroc ca s-a trezit Tudor si a trezit-o si pe ea,ca eu cel mai probabil nu aveam succes.
cristiana70 spune:
Fetelor, n-am murit inca...
Sinuzita mea e cu suisuri si coborasuri, dupa ce duminica dimineata am avut senzatia ca mi-e mai bine luni iar m-au luat durerile. Ieri am fost la doctorita de familie, mi-a dat o plasa de medicamente iar acum sunt zombie si cu gura uscata din cauza Amoxiclav-ului. Sunt pastile orodispersabile adica de topit in gura, si cu toata aroma de fructe tropicale ramai toata ziua cu un gust rauuuuu si cu gura uscata. Pe langa asta am mai primit Aerius, Nurofen si Sinupret. Bine macar ca nu ma mai doare, dar sunt ca drogata prin casa.
David a revenit la muci mai abundenti, ca sa nu uitam de unde am plecat cu raceala, dar e vioi si zbarnaie in jurul meu. ALINA, promit sa pun niste poze cu feciorul, sa vad daca se inghesuie cineva sa-l ia de ginere .
alina33 spune:
La multi ani Diana!
E fain cu lego, si Dragos de pe la 4 ani facea niste nave Star wars de ne pica fata. Toate le-am pozat sa ii aratam ce construia...:)
Pe urma ii cumparam lego micute, cu putine piese sa invete singur sa construiasca dupa schema.Oricum nu stateau mult asa, deveneau altceva.
Acum are mania desenatului. Face dragonii din filmul:Sughit si stirbul.
E fain ca i-am gasit carticica si i-am cititul apoi am dat si peste film.
Eu tot cu naturiste, Moni nu ai incercat si cu homeopate in loc de paracetamol?
Alina si Dragos-6 anisori
http://www.dragos.inarad.ro