Aradence DC (152) - alaturi de CristinaR
Raspunsuri - Pagina 11
adablackcat spune:
Neata, haideti la cafea!
Cristina, foarte foarte frumos gestul tau!
A fost foarte fain la ziua lui Matia. Si eu astept pozeee!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Cristina.
Si io si io vreau poze, mai ales alea unde is rosie in cap.
X-ray, sanatate va doresc. Pupam pe Eli sa nu mai fie bolnavioara.
Ada, ai la tine o vesta de fas bleumarin ?
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
Somleac spune:
Multumim de urari. Sa va traiasca si voua copilasii si voi alaturi de ei, sa fiti fericiti.
Multumim din suflet de cadouri. Aseara am stat pana la 1 cu Matia sa-si desfaca ce a primit. Abia am reusit sa-l adorm ca pe bebelasi ca era extrem de agitat. A fost super incantat de cadourile primite. Azi dimineata insa m-a intrebat de ce azi i se par mai putine cadourile decat ieri? I-am explicat ca atunci cand e ziua cuiva acea persoana are parte de magie si toate par mai multe, mai mari si mai frumoase.
Doamne x ray dar voi nu mai scapati de boli? Ba tu ba Eli, ba sotul. Ceva nu e in regula.
Multa sanatate bolnaviorilor. Sunt enorm de recunoscatoare ca nu am avut probleme majore de sanatate cu ai mei.
O zi frumoasa va doresc
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
Flavia, e posibil sa am, ca am avut multe veste si geci in brate, dar aseara le-am luat din masina si le-am aruncat pe un pat si inca n-am avut timp de ele sa le pun la loc, vad dupamasa.
Ioi Miha, ce dulce-i Matia, i s-or parut multe ca-s ambalajele mari poate...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
gabitzica spune:
Acum descarc pozele din aparat. Sunt 398, nu ma mir ca s-a descarcat aparatul aseara. O sa i le dau la Miha sa le puna pe net, ca e n-am fost in stare sa le pun nici pe cele de la ziua lui Tudor
adablackcat spune:
Flavia, e la mine vesta lui B...ne-om vedea musai ca sa ti-o dau.
La mine in casa e atat de liniste, au plecat piticii mei la Alba in minivacanta asta si merg si eu de vineri pana sambata sau duminica.
Bazar umanitar DC
gabitzica spune:
Ada intra pe mesenger sa iti trimit poze.
Miha si tu daca citesti.
N-ati gasit niciuna prin buzunare capacul de la aparatul meu foto?
Eu am dormit o ora azinopate, si culmea nu mi-e somn. Am incercat sa dorm dupa-masa dar nu am reusit. Acum fac smotru in bucatarie.
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzica Acum descarc pozele din aparat. Sunt 398, nu ma mir ca s-a descarcat aparatul aseara. O sa i le dau la Miha sa le puna pe net, ca e n-am fost in stare sa le pun nici pe cele de la ziua lui Tudor Aradencele alaturi de maria_rubi |
Gabi, 398 sau 298? Io 298 am descarcat de la tine.
Se vede ca a fost Calin la aparat, el face poze cu sutele.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Alina 298 am vrut sa zic Trebuia sa ii dau aparatul in brate si la ziua lui Tudor ca am facut putine poze