Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(595)
Raspunsuri - Pagina 18
Katy82 spune:
Kitty progeseronul l-am facut la o luna dif in Z21, o data a fost dublu, o data normal. Oric a gresit vreun lab
ca dif e prea mare. Nu l-am mai repetat.
Laurici la listuta de acatist spui, pai spune-ne numele de botez.
Doamne te rugam da-ne si noua un
sanatos!
mikado spune:
Dragutza
, deci eu am luat pastilutze 3/zi...eu nu cred ca vine
luna asta...poate de la tratment am asa temperatura ...si simptome nu prea am doar vagi dureri de burtica si ma doae spatele
eu am primit tratamentul asta:
a. 3 cani de ceai/zi. dupa fiecare masa 1 cana, ceai obtinut din amestecul in partiegale de: naprasnic, sulfina, maces, roinita, frunze de nuc, coada calului, coada soricelului, urzica vie, cicoare, potbal, turita mare, rostopasca, sunatoare, pelin, anghinare, galbenele, cimbru si in cantitate dubla: cretisoara si salvie. Din acest amestec se pune 4 linguri/1 litru apa clocotita, infuzie 20 minute.
b. Odata cu fiecare cana de ceai se va lua, conform prospectelor:
BRANCA URSULUI cps.
NAPRASNIC cps.
EXTRACT/GEMO MLADITE DE ZMEUR
EXTRACT/GEMO MUGURI DE COACAZ NEGRU
TINCTUTA DE ANIN ALB
EXTRACT MLADITE DE MUR
ELIXIR DE FRUCTE DE SOC
EVENING PRIMROSE CU VIT E
NONI TAHITIAN 60 ml/zi luat in doua prize, 30ml (2 linguri de supa) dimineata si 30 ml seara, inainte de masa. Produsul se poate obtine prin intermediul meu, pentru a fi sigura ca luati originalul. 2 sticle de cate 1 litru = 290Ron, cu plata ramburs, la curier. Am nevoie de cateva date pentru comanda. Te rog contacteaza-ma telefonic, la 0744487659.
MINERALE TRASOARE COLOIDALE CU ACID FULVIC 10 picaturi/zi
c. CARPICON ,,S"crema solida, producator Romdan srl, administrate intrarectal, 1 dimineata si 1 seara, din a 5 a in a 19 a zi a ciclului.
d. Cataplasme cu ARGILA GALBENA, producator Romdan srl: 1-3 linguri de Argila se pune intrun vas de sticla, se adauga 1-3 lingurite de BITTER (producator Hipocrate 2000) si putina apa calda si se amesteca pana se obtine o pasta groasa, omogena, onctuoasa, care se intinde pe abdomenul inferior, pe zona corespunzatoare ovarelor, uterului si anexelor. Se acopera cu un prosop si se asteapta sa se usuce; apoi se clateste cu apa calda.
iar site-ul este www.carpicon.ro
http://www.fertilityfriend.com/home/mikado
http://picasaweb.google.ro/valinusescu/PapaBun#
Katy82 spune:
Mikado aveam noi o fata Andreea pe aici, pe care o durea spatele inainte de ziua testarii si a fost
, apropo, ce mai face Andreea?
sanatos!
bebelu86 spune:
mikado...sa nu imi zici k toate bunatatie alea de la poze le-ai facut tu 

m-a mancat undeva sa trag si eu cu ochiu..na...ce vrei..femeie gravida.curioasa in toate ![]()
si acu stau si balosesc..mai ales la prajituri
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
29+ cu
Natalia Maria
Katy82 spune:
Mikado din ce zile ale CM-ului ti-a dat tratamentul asta? Pt ca pelinul si salvia nu se pot lua in sarcina si nici branca ursului. Acestea se iau pana la ovulatie.
sanatos!
draguta spune:
mikado multumesc
, tu ai folosit toate aceste produse enumerate mai inainte luna asta?
eu cred totusi ca se lasa cu ochisori la tine