Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(595)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurici0101 spune:

kity, draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Kitty progeseronul l-am facut la o luna dif in Z21, o data a fost dublu, o data normal. Oric a gresit vreun lab ca dif e prea mare. Nu l-am mai repetat.
Laurici la listuta de acatist spui, pai spune-ne numele de botez.

Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Dragutza , deci eu am luat pastilutze 3/zi...eu nu cred ca vine luna asta...poate de la tratment am asa temperatura ...si simptome nu prea am doar vagi dureri de burtica si ma doae spatele

eu am primit tratamentul asta:
a. 3 cani de ceai/zi. dupa fiecare masa 1 cana, ceai obtinut din amestecul in partiegale de: naprasnic, sulfina, maces, roinita, frunze de nuc, coada calului, coada soricelului, urzica vie, cicoare, potbal, turita mare, rostopasca, sunatoare, pelin, anghinare, galbenele, cimbru si in cantitate dubla: cretisoara si salvie. Din acest amestec se pune 4 linguri/1 litru apa clocotita, infuzie 20 minute.
b. Odata cu fiecare cana de ceai se va lua, conform prospectelor:
BRANCA URSULUI cps.
NAPRASNIC cps.
EXTRACT/GEMO MLADITE DE ZMEUR
EXTRACT/GEMO MUGURI DE COACAZ NEGRU
TINCTUTA DE ANIN ALB
EXTRACT MLADITE DE MUR
ELIXIR DE FRUCTE DE SOC
EVENING PRIMROSE CU VIT E
NONI TAHITIAN 60 ml/zi luat in doua prize, 30ml (2 linguri de supa) dimineata si 30 ml seara, inainte de masa. Produsul se poate obtine prin intermediul meu, pentru a fi sigura ca luati originalul. 2 sticle de cate 1 litru = 290Ron, cu plata ramburs, la curier. Am nevoie de cateva date pentru comanda. Te rog contacteaza-ma telefonic, la 0744487659.
MINERALE TRASOARE COLOIDALE CU ACID FULVIC 10 picaturi/zi
c. CARPICON ,,S"crema solida, producator Romdan srl, administrate intrarectal, 1 dimineata si 1 seara, din a 5 a in a 19 a zi a ciclului.
d. Cataplasme cu ARGILA GALBENA, producator Romdan srl: 1-3 linguri de Argila se pune intrun vas de sticla, se adauga 1-3 lingurite de BITTER (producator Hipocrate 2000) si putina apa calda si se amesteca pana se obtine o pasta groasa, omogena, onctuoasa, care se intinde pe abdomenul inferior, pe zona corespunzatoare ovarelor, uterului si anexelor. Se acopera cu un prosop si se asteapta sa se usuce; apoi se clateste cu apa calda.

iar site-ul este www.carpicon.ro

http://www.fertilityfriend.com/home/mikado
http://picasaweb.google.ro/valinusescu/PapaBun#

Mergi la inceput

Mikado aveam noi o fata Andreea pe aici, pe care o durea spatele inainte de ziua testarii si a fost, apropo, ce mai face Andreea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mikado...sa nu imi zici k toate bunatatie alea de la poze le-ai facut tu
m-a mancat undeva sa trag si eu cu ochiu..na...ce vrei..femeie gravida.curioasa in toate
si acu stau si balosesc..mai ales la prajituri

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Mikado din ce zile ale CM-ului ti-a dat tratamentul asta? Pt ca pelinul si salvia nu se pot lua in sarcina si nici branca ursului. Acestea se iau pana la ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurici0101 spune:

Katy am scris mai inainte: Laura si Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

mikado multumesc, tu ai folosit toate aceste produse enumerate mai inainte luna asta?

eu cred totusi ca se lasa cu ochisori la tine

Mergi la inceput

Mama ce tratament, eu una n-as putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Katy de-aia am intrebat si eu

Mergi la inceput