Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Acum am vazut,ILEANA, foarte frumos cosmonautul, sa-l poarte sanatoasa Kira! Noi nu avem nici Kiabi, nici C&A, nimicNu prea ai de unde alege..si in magazinele pentru copii care sunt la noi e aceeasi marfa, nici n-are sens sa mergi in toate

Acum chiar plec,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Cum Miria, doamna doctor preferata, sunt cuminte si iti urmez sfatul. Nu le mai insir aici. Ce n-as da si eu sa am pofta de mancare, azi chiar am mancat, am si gatit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Irina,e o bombonica,, ami , sa mai faci poze
Joy, nu isi tradeaza numele
Matei e baiatul mamei, ce ochisori senini si buni are...
Gia mie imi da impresia de fata care stie ce vrea...un caracter puternic, asa ca mami
Briana e o scumpete, uita asa imi amintesc eu ce mult mi-as dori o fetita...
Iar mami arata excelent !!! oare chaiar nu doarme noaptea?
Mara si Ianis!!!! prima pereche oficiala a iepurimii...(in poze, ca in teorie mai sunt, stiu, nu ma bag...)
da-s chiar super scumpi asa impreuna, buni de reclama, zau !!!
Adelina...sufletelul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

andra_s - cum faci ficatei si salaul cu sos de rosii ?

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

uite cum nu ma lasi tu sa plec de la calculator (glumesc, evident)

dau rosia prin razatoare, apoi o trec prin sita sa separ semintele, o pun la fiert cu putina apa si un strop de ulei de masline
separat fierb carnea (ficatei, peste, pui, curcan, vita) si cand e gata o toc marunt si o pun peste rosie, pun un catel de usturoi, un bob micut de cimbru sau bucuioc si mai las cam 15 minute sa fiarba impreuna (este gata cand scade apa adaugata si putin si sosul de rosii)
si in toata chestia asta pun 2 linguri (nu mari) de mamaliguta - eu o fac mai moale, iese ca o crema la consistenta

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

abia acum l-am vazut pe Ianis!!!!!
ce fain e !!! intre flori...si cu bundita...de freza ce sa mai zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Erina, am vazut pozele tale, ai niste copii superbi! Daria e o domnisoara tare eleganta, cu o tunsoare chic si o strungareata dulce rau, iar David e ca un ingeras scump. Poza 32, daca retin, cea in care sunt amandoi pe burta si zambesc e minunata! , sunteti o familie foarte frumoasa!
Andra , da, cred ca Ianis a vrut sa se dea barbat in fata Marei, iti dai seama, poate radea de el ca mananca in parc de la mami din lingurita, ca un copilas, pe cand ea se tine batoasa si face mofturi! Asa, a rabdat el, dar a aratat ca are personalitate!
Mor de dragul lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Andra faci mamaliga zilnic??? Daca da, cum reusesti sa faci asa o cantitate mica

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

BRIZA vezi ca exista si iaurt simplu, fara indulcitor, de la muller, doar cu lactobacilus nu-stiu-cum.
Cred ca mult mai sanatos decat cel indulcit cu suc de strugure, iaurt care, intr-adevar, e foarte dulce.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

[quote]citat din mesajul lui briza_marii

Deci e mult cat ii dau lui Joy. A mea mananca branza de la jumatate de kil de lapte cu un fruct si dupa deschide gura si urla ca mai vrea!

Mai fac o incercare cu iaurtul si cu MULLER. Oricum, as prefera sa cumpar ceva romanesc nu sa iau iaurt tocmai din Germania...

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

Gaby , Joy sa se ia de mana cu Codrin ca si el papa branza din juma de kil de lapte..si cu un fruct..biensur! Eu zic..relax, si lasa fata sa pape branza ca nu ii face nika rau...mai ales ca tu nu o faci cu pastile, nu? Puici la ratusca Joy!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Andra faci mamaliga zilnic??? Daca da, cum reusesti sa faci asa o cantitate mica

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

fac intr-un vas mai mic, ca un ibric, imi iese cam o cana de mamaliga, pun la ianisu' putina, restul o pap eu cu branza si smantana

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput