APTAMIL si copilul meu
Raspunsuri - Pagina 11
desprecopii spune:
Georgeta si alinutzaa, nu stiu la ce va referiti - eu vad ca nu faceti parte din lista de castigatori ai acestui concurs.
Ii reiau, aduca dau un copy/paste din mesajul unde erau anuntati castigatorii de la acest concurs:
Premiul 1: Un scaun de masina pentru bebelus (scoica) + 1 pachet Aptamil - Nicoleta_M
Premiul 2: 10 premii care constau in cate 2 cutii Aptamil (in functie de varsta bebelusului)
- mihaela1982
- monica_dicut
- Beatrice1982
- ircuta
- Miillyy
- myrrabela
- david_andrei
- brandu_06
- anthea
- veyrona
PS: dar Anda08 ne poate lamuri, s=ar putea sa fiti cele 2 fete alese din nou pentru ca 2 din castigatorii originali nu au trimis datele la timp - caz in care imi cer scuze.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Anda08 spune:
Citat: |
PS: dar Anda08 ne poate lamuri, s=ar putea sa fiti cele 2 fete alese din nou pentru ca 2 din castigatorii originali nu au trimis datele la timp - caz in care imi cer scuze. |
Da - georgeta10 si Alinutzaa sunt castigatoarele alese in locul celor care nu au trimis datele la timp
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
desprecopii spune:
OK fetelor, datele voastre au fost trimise mai tarziu si de asta e aceasta intarziere - dar tocmai am trimis si eu un reminder mai departe.
Multumesc Anda08!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Alinutzaa spune:
Am primit astazi cutiile de Aptamil. Multumim frumos!
Tudor: "Wow, doua cutii de napte doar petu mine??? Sunt asa de feicit!!!"