Cirese Maraschino?
Imi poate spune cineva daca exista mai multe tipuri? Mie nu imi plac, am mancat o singura data, dar fetita isi doreste pe tort pt. ziua ei si imi spune sa nu-i cumpar "hot" (presupun ca sunt mai "condimentate" sau mai amare???...) ci dulci.
Ma puteti sfatui dupa ce sa ma uit? Pe Internet n-am descoperit mare lucru si tind sa cred ca nu exista mai multe tipuri, poate doar sa fi avut ea noroc de unele mai dulci?!...
La tzara americana (poze)
Raspunsuri
philip spune:
eu stiu numai un tip, alea pe care le vand la orice grocery store, se folsesc si pt cocktailuri, nu stiu de ce zice ea de amare, poate se refera la altceva. la multi ani fetitei!
Oana_B spune:
Si eu tot pe alea de care zice Philip le stiu, gustul lor imi aminteste de gustul www.latrecut.ro/wp-content/uploads/2007/03/lipici_456457654.jpg" target="_blank">lipiciului ala de pe vremea lu' Ceausescu (in cutia aia rotunda cu lopatica).
Le gasesti la orice supermarket.
ML spune:
Nici eu nu stiu ce intelege ea prin "hot", Andreea. Multumesc de urari, mai e ceva pana la Halloween .
Ha, ha Oana, il tin minte pe lipici! Imi placea sa-l miros la gradi si ma mai mir de gusturile ciudate ale copilului .
Am sa ma uit maine dupa ele, multumesc dragutelor!
Macrina spune:
Vai Oana, mi-am adus aminte de lipici.. si ce-l mai mancam ascunsa dupa birou, yaaak..
ML, poate doreste din alea la borcan, prefabricate? (nu stiu cum sa le spn dar sunt speciale de pus pe tort..)
ML spune:
Eu numai la borcan am vazut, rosii, rosii si perfecte ca forma, parca ar fi din plastic.
Exista si altfel?
ML spune:
Ah, cred ca vorbesti despre cirese proaspete... Nu vrea proaspete, nah, cele la borcan sunt mai aratoase si mai cu zahar si mai stiu eu cu ce le pun in ele.
giani spune:
Sint cirese cu conservanti, adaos de zahar si coloranti. Eu le folosesc la ornat savarine, dar ma feresc sa le maninc- au gust aiurea, artificial
EllaX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ML Eu numai la borcan am vazut, rosii, rosii si perfecte ca forma, parca ar fi din plastic. Exista si altfel? |
Pai ML, daca le citesti eticheta, iti dai seama ca ccc cam din plastic sunt facute. Au o gramada de chestii nocive (nu un prapadit de acid citric, ci muulte altele). Ar trebui sa se cheme "iluzia cireselor".
Si fetei mele ii plac. Mai prinde cate una pe cate-o savarina (o data pe an) si - spre uimirea mea - e in culmea fericirii. Ca sa vezi cum vinde imaginea!...
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
ML spune:
Asa-i, sunt pline de chimicale, fetita stie dar vrea ca macar o data pe an sa-si orneze tortul cu ele. M-am uitat azi la mai multe borcane, arata toate la fel, mai mari, mai mici, mai storcosite sau nu, unele cu codite, pe unele scrie "salad", ba am vazut pana si unele verde extraterestru . Cum hotaraste ea...