Sezatoarea canadiana (196)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

anka

Pai voi din ce credeti ca s-au nascut copiii astia destepti de pe sezatoare?

casandra, fii tare si nu te lasa doborita.Suntem alaturi de tine.

In seara asta pe TVA la ora 21 este un reportaj facut de Julie Snyder acasa la Celine Dion chiar cu 2 saptamini inainte sa nasca.

Dragaica, m-am gindit la tine cind am citit ca au incercat de 6 oriinainte sa ramina gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

ANKA eu nu te felicit, zic doar ca era normal sa fie asa, cum altfel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Sa va mai spun si eu cate ceva!
Examenul care a fost a fost si a trecut.
mai am 3 examene si termin partea de DESS, daca le iau pe toate desigur.
Ma intreb cum e mai usor intr-o scoala, sa ai enorm de citit si de memorat, sau sa nu ai nimic bibliografie obligatorie, dar sa-ti produci singur tot recherchul pana la propuneri noi si profunde, unice si personale?

Copilul a fost in acea expeditie -tabara de toamna la munte, s-a si intors, a fost f interesant pentru ea, acaparant, a fost singurica, adica fara familie mai multe zile si nopti. La intoarcere era relativ ok, a pierdut manusi, avea un feu-sauvage, era rupta de somn, nu putea adormi de oboseala si a doua zi nu o puteam trezi, tot de oboseala, s-a recuperat cam intr-o saptamana.

Mai multe griji ne-am facut noi decat ea pentru iesirea asta, si de ce? Pentru ca stiam ca o sa doarma intr-un loc fara caldura si asta spre sfarsitul lui octombrie. Nu sunt super protectrice, dar tare mi-e groaza de zile fara plata in caz de maladie.

Cu ghete de escalada, cu caldura generata de polarele purtate sau de sacul de dormit, mancat la un gen de popota pentru copii, plimbari in sir indian noaptea in padure. Super! Zicea ca i-a fost frica tare noaptea in padure ca miscau toate animalutele

Nelia, desi nu te vad, iti multumesc pentru referinte, am gasit tot ce ne trebuie in magazinul recomandat, mai putin sacul de dormit, nu mai erau pentru copii, deci am luat Atmosphere, ca si polarele, Chlorophile si Atmosphere.

Ce fac copiii? Pisicuta?
Nelia, voi ati avut de-a lungul timpului pe cineva sa va ajute cu copiii? Bravo pentru toata munca, se vad rezultatele in copiii vostri!

Delia, aveai dreptate, gasesti tot ce ai nevoie in www.mec.ca. Un site de retinut.
Cum ii merge printesei la garderie? Si mama?
Abia astept sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Casandra iti tinem pumnii, sa fie bine!

Cris tot te citesc si bag si eu la cutiuta despre viata cu doi baieti.

Iselin iti raspund eu, ca Delia saraca intra din an in paste, e ocupata tare cu serviciul si printesa. Mama ei a plecat de vreo 3 saptamani. N-a vrut cu nici un chip sa mai ramana, le e greu, insa asta este, se obisnuiesc. Mai greu a fost ca i-au iesit caninii si aveau nopti cand se trezeau din jumate in jumate de ora, a doua zi la munci...

Anka felicitari! Eu am avut mereu groaza de prezentari si mereu mi se parea ca sunt jalnica. Si-aveam cam una la fiecare curs, bine in echipa, asta ne mai salva. Eu eram buna la Powerpoint, mereu preluam partea asta de la A la Z si imi rezervam cat mai putin vorbit in public.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 24+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

iselin, tu ce studiezi? scuze daca ai mai zis si mi-a scapat mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ana, Carmen, . Acu sa vad ce ingrediente am, daca nu improvizez .

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Buna tuturor.
Azi am reusit sa trimitem si noi dosarul..asteptam sa ne ceara completare acte, ca la ce amestecatura e in actele sotului, m-as mira sa fie ok totul din prima.

Felicitari scolareilor pentru reusita si parintilor care s-au implicat.

Anka nu fii modesta

mikion eu iti voi urmari postarile legate de scoala( si nu numai) pentru ca Riana mea e de-o seama cu Marc.

alina tinem pumnii stransi pentru interviu, eu am fluturasi de acum.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Multam fetele!
Mai am putin si termin si prezentarea (draft-ul) de maine. Imi place pana acum, mai am de inserat exercitiile, dar asta pot si saptamana viitoare, ca abia pe 9 as avea ora. La Dawson.
Deocamdata barbatu-miu e cobai... ii tot arat prezentarea, sa imi spuna daca pricepe, daca i se pare clar... Zice ca da
Bai ce-mi place meseria asta, pacat ca nu mi-e clar inca daca o sa o pot practica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Anka Bravo!! Si nu fi asa pesimista. Cred ca o poti practica ......

Ralu80 am fost cumva colege la piersicute? Ca nu am mai dat pe acolo de 2 ani.....

Casandra tinem pumnii sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Merci Mikiion, Delphin si Ankalaura pentru incurajari. Deja am inceput sa citesc despre dislexie pe site-uri. Inca nu am primit confirmarea de la scoala ca este dislexica dar cum zicea Delphin simptomele sunt exacte.
Imi continui viata mea de zi cu zi...devoire 2-3 ore pe zi cu Moni...scris, citit...ii da fff mult la scoala. In WE o mai las sa respire un pic ca tare mi-e mila de ea cat munceste.
In fiecare seara sunt epuizata... eu cu scoala mea de care numai am timp... o fac printre picaturi ca Moni e mai importanta decat mine. Noroc de WE ca mai pot face si eu travaillurile mele...si in plus curatenie, mancare.
Copii vostri sarbatoresc Halloween?
Fata mea are maine la scoala mare bal de Halloween si e super incantata!
Si anul acesta va fi soricière ca si anul trecut ca nu am gasit altceva mai de soi. Costumatiile mai frumoase sunt pentru fete mai mari si printesa numai vrea sa fie sub nici o forma.

Gabi & Moni 6 ani

Mergi la inceput