Prietene la bine si la greu - 65
Raspunsuri - Pagina 15
Andrecluj spune:
La minunati, veseli ani, soacra de Raluci !!! (si la multi nepoti frumosi ca Bubu!)Moooaaaama, Ralu ! Ce-ai bagat! (si mie mi-e dor de buni, asa cum e ea. Cand o aud la telefon ... parca se asteapta sa ii spun ca ne e dor de ea, ca nu ne descurcam, ca ceva, si nu pot sa-i spun asta ca in sufletul meu e tare mult calm, dar parca totusi as vrea s-o am in fatza ochilor sa stiu cand ii e bine si cand ii e rau. Si cel mai dor imi e cand lucrez si sta copila agatata de hainele mele si "se roaga" de mine s-o bag in seama". Dar asta e)Bucura-te cat poti, te rog eu mult, ai sa vezi cat ai vrea sa prinzi toate momentele astea haioase si cat de frustrant e sa nu te simti prezenta. (Chiara nu ne lasa sa ne pupam, in secunda doi urla si ne desparte, deh, tati e doar al ei). Laura-a Tin pumnii stransi stransi sa nu fie otita. Ancutz Asa ma stiu bucura pentru voi! Profitati de casa noua, iubiti-va, moama, nu am niciun dubiu ca va fi altfel. Sa va dea DD multe multe zile senine in casa noua! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
lumi_calin spune:
Buna ziua!
E a doua oara cand incerc sa scriu. Sper sa si reusesc tura asta.
La multe lunite Andra Maria (22.12.2009)
Krelia super bilant si- da - e mare lucru ca nu a fost bolnav pana acum. Sa o tina tot asa
Monis cum e Santi. Sanatate si sa nu fie nimic mai serios
Many-bani felicitari ptr. cra-cra. Cat despre somn, sfaturi nu am. Al meu se foieste noaptea de numa numa si nu ptr. mancare ca nu se trezeste, doar se foieste. San ii dau doar daca e trecut de ora 3 am. Am observat ca in zilele in care se trezeste mai tarziu de 8 nu mai reusesc sa il adorm de 2 ori pe zi ci doar 1 dupa-amiaza si e ciufut de mama mama.Asa ca ne trezim pe la 7.30-8. aaaaaaaa si suzi al meu are si tot se frichi, deci....(e bine ca ati scapat de ea).
Laviniablaga lasa stresu' ca oricum ai sa fii frumoasa si totul va fi bine. Sanatate lui Rares
Gabitzapoate noaptea asta va fi si mai bine
Andreclujpupam Chiara mergacioasa si isteata
Laurairinaeu am observat ca al meu copil se irita la fundulet cand facea caca de 5-6 ori pe zi.( acum face de 2 a revenit la normalul sau)Si se mai irita cand face k si nu il schimb la timp din motive de nevazut sau nemirosit. Eu dau cu Bephanten si petrini. Am auzit ca petrini de la Farmec e mai buna.Va
Cory eu zic ca Andreiu' mai voia niste Partyyyyy. Distractie placuta la mot la nasi(imi place emisiunea nasului)
Mariaandreaisa ai un weekend cum vrei tu
Dana.nuraaaa ca e David fara febra. sanatate in continuare...
Ramonaoffff offff greu te mai incearca si pe tine. Sa ai putere sa o treci si pe asta. Sanatate lui Domi
Ralucisa iti traiasca soacra super. Bravo la viteji
Laura-andreeala otita, cica daca apesi undeva in spatele urechii,jos tipa tare copilul. Am auzit ca sunt ffff dureroase si copii plang isteric de la ele. Poate nu e nici o otita sanatate
Ancutzauraaa cu mutarea.Sa curga bautura
Lansez ca m-am labartat
pup toate fetele.
Cory_B spune:
Lyly,lumi_calina-ms, sigur se va distra Andrei la party...si da..aseara clar mai vroia sa petreaca. lumi_calin- ii transmit ca ii place emisiunea lui si uneia dintre fetele dragute de pe forum, dar nu mergem la mot...fetele lui sunt mari, implinesc 2 anisoriCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)
lumi_calin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cory_B Lyly,lumi_calina-ms, sigur se va distra Andrei la party...si da..aseara clar mai vroia sa petreaca. lumi_calin- ii transmit ca ii place emisiunea lui si uneia dintre fetele dragute de pe forum, dar nu mergem la mot...fetele lui sunt mari, implinesc 2 anisori Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009) |
ups! la multi ani ! eu eram cu motul in cap...
lylyana.ion spune:
pe repede inainte, pana nu se trezeste:
Raluci, sa traiasca soacra! felicitari pt Buu curajos si mamica fara lacrimi
Ancutzic, sa curga lichideleeeee
sa va fie de bine mutarea, sa fie intr-un ceas bun! pozee (bine hai dupa ce faci curat )
Andre, acus-acus vine buni [pufulete] (ai facut provizii?)
Felicitez Chiara mergareata si desteapta (nu stiu daca am mai facut-o ori ba )
Cory, sa traiasca fetitele nasului! (zise tot un fan )
Ralu, eu sani beton n-am avut decat la inceputuri, adicatelea prima luna, dar va ca nu duce lipsa de lapte
Laura_A, sanatate si voua, sper sa nu faca otita
RamoX, imi pare rau sa aud ca Domi tot nu se simte bine. xoricelul si ii dau o mamicii lui
Dana, sa veniti numai cu vesti d-astea bune!
ce de dixtractiune si pe la voi luna ce vine, ca si la Many
Ali, spor la terminat casutza! cum iti este spatele? ce mai face Mihai?
si acum catalogul (sa-mi fie cu iertare daca uit pe cineva care absenteaza de ceva vreme ):
Coque?
Lili?
Dia?
Tina?
Lalu?
Mihamora?
Broscuta?
Simina?
Miany?
Lumi_R?
Natalia?
Dymo?
Tinonino?
Mami.ilinca?
Mitzi?
Alinutza?
LauraG?
Dienutze?
Alinus?
Evy?
FDaniela?
Biara?
LauraDi?
Cristinica?
Rgagapie?
Padi?
Crlp?
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
Cory_B spune:
lumi_calin - nu-i bai,ms pt urare. ai fost tare:"eu sunt numai cu motul in cap"Ralu_seby - parca il vad pe Mateiut cum maraie el de placere ca papa pastrav merci pt incurajare,cred ca a fost doar o noapte...agitataRamo - sanatate multa Soricelului iar tie,multa rabdare mamicolaurairina - poze noi cu Rechinasa,ceva? Monis - where are you?Many - ai hotarat ce tort ii faci lui Vladut cel frumos?Lyly-Merg sa ma pregatesc,Andreiu doarme ca sa fie fresh la partyVaCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)
Ramonika spune:
citat din mesajul lui laura - andreea Am vazut ca petrini aia ar fi printre cele mai bune insa practic este acelasi antibiotic ca si in asta de o folosesc eu (in petrini este stamicina si in Multilind nistatina). Am citit ca de fapt este acelasi antibiotic. Daca stie cineva altceva, va rog! poze Europe is the best! |
noua ne-a mers bine cu Dermalibour de la A-derma. insa trebuie dat o saptamana intreaga (de 2 ori pe zi). dupa primele zile pare ca e mai rau, se inroseste, insa dupa o sapt. trece.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Ramonika spune:
Ancutza - sa va fie de bine mutatul in casa noua.
RamoC - sper sa fie bine soricelul
Cory - distractie placuta.
Lavi - petrecere frumoasa maine. sper sa fie bine Rares.
gata, ma saboteaza cretulina.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui lylyana.ionAndre, acus-acus vine buni [pufulete] (ai facut provizii?)Felicitez Chiara mergareata si desteapta (nu stiu daca am mai facut-o ori ba ) |
gabitza35 spune:
Cory...petrecere frumoasa si LMA pt Mara si Cezara (sper ca nu am gresit)
RamoX, sanatate pt soricel ( ii zici soricel de la cantecelul de pe cutiuta "soricelul Domonic"?
Monis...sper ca sunteti mai bine (eu stiam pt afte de glicerina boraxata)
Ancutza,sa va fie de bine mutarea si sa fiti fericiti in casa voastra
Ava,ti-am vazut baietii la plimbare;demult nu-i mai vazusem live, decat in poze...Emi e un zambaretz...am socializat putin
Noi astazi am avut in meniu peste(crap,aburit) cu legume aburite (brocoli,ardei rosu,dovlecel,morcov,cartof)+cus-cus.Cam de o saptamana mancam legumele pasate cu furculita, nu blenduite.azi nu le-am mai amestecat cu pestele,primeau alternativ legume cu lingurita si bucatele de peste din mana. Cu aceasta ocazie a mancat si Dragos peste,nu foarte mult,dar fara strambaturi.Deci,nu are o problema cu pestele,nu ii plac amestecat(sau il prefera aburit fata de inabusit la cuptor...cercetam).
Ieri au avut in meniu mazare cu ficatei...au papat tot.Contrar asteptarilor nu a fost mitraliera la fundul lor,dar a facut azi Dragos un kk cat pe ce sa iasa din pampers
stiu ca am uitat ceva...poate imi amintesc
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii