La Dovlecelu' Vesel (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Miha cu 4 la sfarsit....

Iti doresc o zi minunata si numai bucurii!

LA MULTI ANI !!!!

PS:sunt mandra ca pe printesa ta o cheama tot Laura

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Luto am citit cate lucruri face frumosul tau...e o placere cum ne povestesti!
Mely am vazut poza cu capacul...e totala!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Luto ce mi-a placut cum ai povestit de gradi.

Si noi am fost ieri la sedinta si asa de mult ce mi-a placut pe langa faptul ca am vazut evolutia Bruculinului in imagini , ne-au prezentat programul de viitor, ne-au prezentat la ce vor 'lucra' cu copiii in viitorul apropiat.

Sunt unii mai maricei carela ora de masa isi iau singuri farfuriile din dulåpior si merg la locul lor.Acum lucreaza cu ei så se imbrace singuri.E incredibil cum unii chiar reusesc.Si sunt micuti, cel mai mare din grupa are un an si 8 luni.

Imi place ca ei la ora de fructe isi aleg singuri ce vor så pape, bananå, mår sau parå.Nu le mai da asa ce vor ele ci isi aleg ei.

Apoi au in proiect så faca un coltisor cu poze unde sunt ilustrate diferite activitati preferate ale copilului.Si vor så faca in asa fel in cat copilul så isi aleaga activitatile preferate mergand si aratand la panoul acela pana cand vor invata så vorbeasca.

Mi s-a pårut extraordinar cum au explicat ca trebuie så le dea copiilor posibilitatea så aleaga nu så le impuna anumite activitati care nu le vor.Si acum vorbim de grupa mica la gradi.

A joia si vinerea au iesire in parc.Ies in 2 grupe, una ´joi si una vineri, pt ca sunt copilasi mai marisori care merg bine si au alte preferinte.Cat timp un grup sunt plecati in parc celalalt grup se distreaza in camera de apå( o camera in care au multe jocuri din astea in apå, au un labirint mare de apå, in care e apå curgatoare, si au diverse ratuste, jucarii, mingiute si fug dupå ele si le arunca si le izbesc in apå..ce mai e 'activitatea' preferata a copiilor) sau deseneaza,ori se joaca cu plastilina.

Si ar mai fi multe de spus..Dar Brucu s-a trezit si eu trebie så ma pregatesc de munci.

Va pup tare!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

...recunosc..

she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo

wow Uka..nu te-am vazut pana acvum in short! eshti frumoasa tare, soro!!! ....

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

ola madamo
multumim de vizita ...si de compliment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

..pana una alta e topicul deschis de mine!
de acord?
Si nu-mi amintesc sa fi anulat regula de baza, care chiar ne reprezinta!
In consecinta, nu este la piata aici sa intre oricine si sa refuleze ! Monikus, tu ai o mare problema, iti place enorm sa fii sau sa faci pe victima, parerea mea! Iti imaginezi chestii, creezi scenarii si conspiratii! Iti repet, daca vrei sa pricepi, bine: nu am facut decat o gluma: porc - crocodil, o analogie, da? Stii ce e aia gluma? Razi si tu cateodata, de sarbatori? In ce fel te-am calcat eu pe cap cu asta? Numai asta repeti in continuu !?
Eu inteleg ca va ofticati ca s-a ajuns in situatia asta si ca ati ramas o mana de fete, dar de ce nu va distrati intre voi? Cine va opreste? Ziceati ca sunteti haioase, desfasurati-va! E clar ca multe din noi va incomodam, in loc sa fiti fericite ca ati ramas singure acolo, voi ce faceti? Am intrat eu la voi sa va tulbur apele? De ce citesti ce scriu eu? Ai ceva de invatat, iti foloseste la ceva? Din moment ce nu avem absolut nimic in comun, la ce bun? Tu crezi ca eu citeam postarile tale? stii bine ca nu, chiar m-ai facut 'nesmtita' in trecut pentru chestia asta, poate mi-o meritam..trebuia sa suspin si eu ca nu dormi noaptea, sunt un porc..un crocobaur!
Te rog mult sa postezi numai acolo, aici nu au ce cauta mesaje veninoase si instigatoare! Noi nu ne certam, si-mi pare rau ca Cristina a simtit nevoia sa se manifeste! Va rog eu, noi nu suntem asa!
Daca se continua cu inca un mesaj de genul astora, jur ca sterg toate capitolele si altele nu mai deshchid !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna seara,ce faceti?
Noi am iesit in mall dar nu am stat mult ca am luat o persoana cu noi irecuperabila din fitze si figuri (mama mea) si mai mult mi-a stricat ziua.
Multumim de aprecieri,sunteti niste dragute
MANGA in martie ii luam motul,odata cu ziua noastra si pana atunci ne chinuim cu moate,el le scoate eu le pun
CRISTINA te ,mi-am luat zilele trecute iar fiole de ginseng si ma gandeam la tine,de fapt la noi ce ne mai plangeam ca ne cade paru.Am zis sa mai fac o cura poate imi creste parul mai repede
ELLE daca citesti aici te daca nu te si in partea ailalta
Va sunt prin preajma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am facut baieeeeeeeeeeeee!!!

Si am vazut filmul minunat cu techilosiiiiiiiii

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Radu, La Multi Ani! Sa fii sanatos si sa-i bucuri pe parinti. Lili, sa va traiasca mami!

Luci, Iulika, super ce ati scris de baietei la gradi.

Maria, te pup si iti tinem pumnii! Deci Aidan tot in clubul lui Ruby a ramas..noi acum mancam rosii, castraveti, ardei si grisine

Uka, Carina e o domnisorica frumoasa

Eu am avut sedinta la Lilly la scoala....am intrebat-o de dimi (cum facea tata pe vremuri inainte de chat-ul cu invatatoarea):"Ai ceva de zis inainte sa ma duc la sedinta"?, la care ea "I Love you very very much"

Hai ca va pup.

Mergi la inceput

Iulika e minunat in ce lume civilizata si minunata va creste Bruce! Eu am tot citit de gradinite care folosesc metoda Montessori, in care copiilor li se ofera numeroase oportunitati de alegere, si e cea care are cele mai bune rezultate pe termen lung, pe viata! Deci se aplica inclusiv la nivel mic, de genul ca nu le arati copiilor ce sa faca cu discurile de lemn, sa le puna pe suport, nu, daca unii vor sa le aranjeze dupa culori, daca unii vor sa le aranjeze unul langa altul in loc de unul peste altul, tuturor li se da libertate si e apreciata orice idee. Ce ma bucur de Bruce! Nu-i de mirare ca ii place la gradi. La noi, daca am intrat pe subiectele de pe forum legate de gradi, iti vine sa plangi, ii bat pe copii si ii traumatizeaza cu amentintari ce ii afecteaza toata viata. Vai si amar...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crystina

Radu, La Multi Ani! Sa fii sanatos si sa-i bucuri pe parinti. Lili, sa va traiasca mami!

Luci, Iulika, super ce ati scris de baietei la gradi.

Maria, te pup si iti tinem pumnii! Deci Aidan tot in clubul lui Ruby a ramas..noi acum mancam rosii, castraveti, ardei si grisine

Uka, Carina e o domnisorica frumoasa

Eu am avut sedinta la Lilly la scoala....am intrebat-o de dimi (cum facea tata pe vremuri inainte de chat-ul cu invatatoarea):"Ai ceva de zis inainte sa ma duc la sedinta"?, la care ea "I Love you very very much"

Hai ca va pup.

Cristina cu Lilly Elisa (27.10.2003) si Ruby Elena (14.09.2009)

Bestiala!!! Tactica asta n-am stiut-o cand eram mica!

Mergi la inceput