La Dovlecelu' Vesel (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

http://www.youtube.com/watch?v=m-h4t_ce7vg&feature=mfu_in_order&playnext=1&videos=IRXe1v282uo

filmulete cu noi gasiti la aceaasta adresa, sunt mai multe filmulete, nu stiu daca tre sa dau link pt fiecare...ma rog

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Neata ladiez!!
Ce misto, ce misto ! Am filme de vizionat, ca mi-e dor de voi! Ce fain merge stefi !
Am vazut si un pic de Natix ! multumim!

Miha, La multi ani, multa fericire, sa ai o zi speciala !! Ai o familie super faina! Felicitari si un brat de flori de toamna!

Raducu, La multi anisori puiutule! Sa cresti mare si destept, sa fii mereu fericit si sa-ti apreciezi parintii si surioara! Va pupam pe toti! Felicitari mamico

she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

pentru gandul bun neidentificat

she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

la multi ani Miha! Sa te bucuri de familia ta frumoasa si sa ai multe realizari si succese in toate domeniile posibile!

Mely..am uitat sa iti spun...mi-ai facut ziua frumoasa...am ras de m-am prapadit (desi nu e frumos) dar e asa de dulce Alex si are asa o privire de disperata...dar una peste alta e tare dragut.

Biaz merci. De fapt de acum ar trebui sa ne adresam doar cu "doamna doctor Biaz", nu? Nu stiu daca am avut timp sa te felicit dar o fac acum: Felicitari Biaz...titlul pe care ti l-ai adaugat e super valoros din pct meu de vedere pentru ca ai avut puterea sa muncesti (si e munca nu joaca cu o teza de doctorat) avand 2 copilasi! Chapeau...

Techila...ce mari sunt puii...sau se micsoreaza Techila??? Ce zambet frumos are Andrei si ce smecher e Stefan! Sunt adorabili...

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ce credeati ca scapati de mine?!? vin cu temele nefacute dar vin
Deci in primul si primul rand :IMI ERA DOOOORRRR DE VOI,,sper ca sunteti toate bine si dovlecei din dotare la fel.Am citit astea 14 pagini,am vazut poze cu baiat de MELY cu capacul in jur,saracutul,am vazut pui de TECHILA unu care merge,alalalt in galeata ,oare cum s-a dat jos de acolo?!?Am citit o zi din viata lui Davidelul de LUTO,am mai aflat ca IULIKA are ceva probleme sper sa se rezolve si sa mearga sarcina bine,am vazut ca LILIAC primeste cadou o masina de spalat vase,ca CRISTINA e prietena buna cu alta masina,ca TECHILA isi ia mobila noua ,ca MANGA s-a intalnit cu fetele si s-a simtit bine,ca FRAM tot pe cola si Jack a ramas,ca e HEPI e noua Xena si ca azi e ziua lui MIHA careia ii urez LA MULTI ANI sa fi sanatoasa si sa te bucuri de familia ta si pe Carinuta care e o scumpa ca de obicei si pentru mami e ei trimit un
Noi suntem bine,din ce in ce mai ocupati,iesim mereu la locuri de joaca unde ne simtit minunat,ne certam cu lumea pentru mami,pasim si noi timid si suntem un rasfatat.Acum uploadez niste poze si filmulete sa-l mai vedeti pe piciu meu.Sper sa fiu mai activa,azi mi-am facut curatenie asa ca sunt libera si cred ca ies prin oras cu piciu
Revin cu pozele,va dulce si sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Iulika si-ti doresc multa sanatate. Tu esti o graviduta super optimista si sunt sigura ca totul o sa fie bine si Daniella o sa vina pe lume frumoasa si sanatoasa!

Monica sper sa iti treaca durerea, ca sa poti sa fii in forma sa te plimbi cu Dragosel.

Monikus imi pare rau de decizia pe care ai luat-o. Poate dupa o perioada de pauza te vei razgandi. Referitor la oftalmolog, sa stii ca noi am fost la Oftapro (la dr. Cioplean) tocmai pentru ca pediatra il suspecta de strabism. Prima data am fost in iunie, ne-a spus ca are un usor strabism determinat de hipermetropie, dar ca se poate rezolva destul de rapid la varsta lui. Initial ne-a dat un tratament cu picaturi urmand sa revenim dupa trei luni . In octombrie am fost la control si pentru ca nu se reglase ne-a spus sa-i punem ochelari (pentru o periaoda scurta, cam 5-6 luni, pentru ca la varsta asta se rezolva destul de repede). Clinica era super, cu dotari speciale pt copii.

Ma apucasem de mesajul asta ieri, dar abia acum l-am terminat. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

seara buna si de la noi!

eu intru scurt, direct si la subiect ( nu va suparati pe mine, nu?):

sotz vrea sa imi ia o masina de spalat vase (cado) si acum umbla brambura prin magazine.
a mai citit el si pe forumuri, a mai intrebat pe la unul pe la altul...dar m-am ganidt ca voi ma puteti lumina, si astfel va intreb si pe voi: pareri pro/contra.

LA MULTI ANI MIHA! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!

Si acum despre masina de spalat vase: Mie mi se pare cea mai minunata inventie ever. Sunt pur si simplu indragostita (daca pot sa spun asa) de masina mea de spalat vase. Eu am o masina de spalat Bosh (daca vrei o sa ma uit exact si ce tip). Asa ca sfatul meu este go for it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Citat:
citat din mesajul lui miha74

seara buna si de la noi!

eu intru scurt, direct si la subiect ( nu va suparati pe mine, nu?):

sotz vrea sa imi ia o masina de spalat vase (cado) si acum umbla brambura prin magazine.
a mai citit el si pe forumuri, a mai intrebat pe la unul pe la altul...dar m-am ganidt ca voi ma puteti lumina, si astfel va intreb si pe voi: pareri pro/contra.

LA MULTI ANI MIHA! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!

Si acum despre masina de spalat vase: Mie mi se pare cea mai minunata inventie ever. Sunt pur si simplu indragostita (daca pot sa spun asa) de masina mea de spalat vase. Eu am o masina de spalat Bosh (daca vrei o sa ma uit exact si ce tip). Asa ca sfatul meu este go for it!

de Andreiutz (24.08.2009)
BOTEZ
POZE MAI VECHI
POZE MAI NOI

Iote ca am incurcat borcanele,MIHA era cu masina de spalat cadou dar ea e obisnuita cu incurcaturile asa ca ii trimit un sa nu se supere pe mine si mai trimit unu si pentru LILIAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Na ca m-am prostit!oi fi si eu buricul pamantului..nu?va pupam pe toate!Alta data explicatia..
La multi ani,Raducu Parlamentarul!Sa fii sanatos,sa cresti mare si sa-ti asculti parintii!Sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume!pupam mamica si bebeii ei frumosi

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Miha!!!

si cu multe scuze pentru intarziere

Santorini!!!

of, nu stiu ce am mai ratat sa zic zilele astea... ce rau e sa fii corigent, niciodata parca nu apuci sa-i ajungi pe premianti

Uka

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Mai fetelor,eu n-am scris ieri din motive de jena-mi-e rusine mie de rusinea ei..o sa detaliez alta data.Cine se stie sa bage capul in pamant.In fine,noi suntem spre bine,speram noi,va pupam si va dorim sa fiti sanatosi cu totii.Apreciem sanatatea mai mult cand ducem lipsa ei.vazui filme cu Techilosii-niste superbi,am vazut ca a reaparut Madalina-cea fericita si indragostita-asteptam poze si cu piciul ei;am citit pataniile lui David-felicitari mamico pentru asa copil,si altele,dar din motive de batranete nu-mi amintesc
Aaa,colacul lui Alex,nemaipomenita faza!Pai si voi radeati mai?pupam baietul incercat
hai ca daca-mi mai amintesc mai zic...

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput