Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Of ce rau imi pare s-au iscat discutii...si de la subiectul meu cu gradinita

Fetelor eu va iubesc pe toate

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Simply in frunte a avut un buboi pe care si l-a facut pe scarile de la Sovata.

Referitor la somnul de pranz: eu eram tare frustrata cand David nu vroia sa doarma de pranz. Simteam ca-mi fura timpul meu liber, putin care il aveam (2 ore cat dormea imi ajungea sa-mi incarc bateriile si sa o iau de la capat) Asa ca te inteleg
Spor la accidentari

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Georgiana, si io am intrat o data cand aveam nervi de nu mai puteam (credeam ca nu pot merge la Sovata) si am dat pe goarna o rautate (o rautate dreapta, corecta daca pot zice asa) pe care ma tineam demult sa n-o zic...dar toata lumea a trecut cu diplomatie peste asta, au ignorat ce am zis:))). Cu exceptia a doua tufete dragi care m-au aplaudat
Si tu si Floric sunteti doi oameni nu buni, ci foarte foarte buni; la toti ni se mai intampla sa ne sara tzandara. Io va pup pe amandoua!!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisigri - ma bucur ca-i mai bine pisilinca. Poate a fost doar o indispozitie si se opreste aici.
sper din tot sufletul sa nu fie debutul la vre-o viroza sau alta pacoste

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io ma pregatesc sa ma duc la un spectacol de teatru in franceza, la scoala, la trupa fostului meu dirig
Plasez enfantul la soacra

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

PIKKA, parca tu intrebai de Pocoyo. E plin aici de el. Mai mult el, dar daca sunt in gasca, se gasesc si "pretenii". Sunt plusuri, jucarii electronice, mingi cantatoare, carticele cu decupaje, jocuri diverse...chiar si parasolare de masina! Doar ca mie mi s-au parut cam scumpe. N-am retinut vreun pret, dar daca vrei, ma interesez.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

m-am luat cu subiectul gardi si am uitat ca vroiam sa o si incurajez pe kea pentru accidentul de ieri. Sunt absolut convinsa ca nu a patit nimic keutul, poate doar ceva sperietura. ca eu nu cred sa existe vre-un bebelake care sa nu planga (mai mult sau mai putin zgomotos) la cel mai mic disconfort , ca sa nu zic lovitura.

Mergi la inceput

vin repede cu meniul de astazi (ca deabia asteptam sa-l prezint -ia ghiciti de ce)

9-Ceai de fructe cu lamaie;Tartine cu unt si branza telemea; Omleta cu cascaval
11- Fructe asortate
12.30- Ciorba de vacuta; Budinca de dovlecei cu carne si orez; Tort de mere cu nuci si crema de branza
16-Prajitura cu fructe si stafide

asa-i ca-s incurabila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pikka spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

PIKKA, parca tu intrebai de Pocoyo. E plin aici de el. Mai mult el, dar daca sunt in gasca, se gasesc si "pretenii". Sunt plusuri, jucarii electronice, mingi cantatoare, carticele cu decupaje, jocuri diverse...chiar si parasolare de masina! Doar ca mie mi s-au parut cam scumpe. N-am retinut vreun pret, dar daca vrei, ma interesez.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Ms Ana, trebuie musai sa-i procur,m-am gandit ca un cadou pt Craciun;am o ruda ratacita prin Spania si poate gasesc o modalitate sa mi-o trimita;te mai intreb o chestie mai discreta, daca vrei rasp , daca nu, nu,este ok, stiu ca sotul tau are un job in domeniul IT,este multumit de salar, comparativ cu Romania, va descurcati bine toti 3?Al meu sot tot cam aceeasi meserie are,si vb tot mai des de aplicatii in alte tari, nu ne mai multumeste sal.din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

vin repede cu meniul de astazi (ca deabia asteptam sa-l prezint -ia ghiciti de ce)

9-Ceai de fructe cu lamaie;Tartine cu unt si branza telemea; Omleta cu cascaval
11- Fructe asortate
12.30- Ciorba de vacuta; Budinca de dovlecei cu carne si orez; Tort de mere cu nuci si crema de branza
16-Prajitura cu fructe si stafide

asa-i ca-s incurabila?

si tort..si prajitura...vin si eu azi:))))

Comorile noastre

Mergi la inceput