dexterocardie,tetralogia fallot

dexterocardie,tetralogia fallot | Autor: ailioaie

Link direct la acest mesaj

Din pacate sunt o mamica disperata si sper ca cineva imi poate intinde o mana de ajutor.
am un baetel in varsta de 2ani si 8 luni care a fost diagnosticat anul trecut cu dexterocardie,tetralogia fallot,scriu mamicilor de pe acest forum care au trecut si trec prin drama de a avea un copil cu malformatie sperand ca este cineva care ma poate indruma chiar ajuta in aceasta suferinta.
i-am facut nenumarate teste la iasi,tg.mures,iar cei de la tg.mures au dat acelasi diagnostic ca si la iasi,dar precizez desi a fost sedat nu au reusit sa-i citeasca electrocardiograma corect si au dat acelasi diagnostic.
in momentul cand sotul meu a intrebat ce are copilul au dat din umerii,dupa care zicand:nu e o urgenta chirurgicala si mergem sa il internam pentru mai multe investigatii.
a trecut aproape un an de atunci,darius a inceput sa se simta tot mai rau,nu doarme noaptea,nu mananca,el care era ager tot timpul acum oboseste din ce in ce mai tare,la 2 ani si 8luni cantareste doar 11kg,am fost si in italia dar din pacate situatia financiara nu ne-a permis sa facem mai multe investigatii.
este un copil foarte inteligent,din prima clipa cand il vezi nu ai cum sa nu-l indragesti.in fiecare zi asteptam sa rasara o raza de lumina si in casa noastra.
curaj mamicilor care trec prin aceiasi drama care trec si eu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ailioaie, imi pare tare rau sa vad iar cazuri de copii cu malformatii la inima. Din fericire exista solutie, dar nu in Romania.
Anul acesta am nascut si eu un baiatel cu o grava malformatie la inima si cu ajutorul formularului E112 am reusit sa ajung in Germania sa il operez pe David. Iti recomand cu caldura clinica din Bad Oyenhausen, clinica care este condusa de un dr chirurg cardiolog Eugen Sandica, un om de mare exceptie.
Fii optimista, ca solutii exista. Trebuie doar sa-i scrii un email acestui doctor, sa ii atasezi toate investigatiile facute si Dansul iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil. Vei vedea ca puiutul tau va putea duce o viata normala, in urma operatiei.
Exista o comunitate de inimosi, cum imi place mie sa spun, pe urmatorul site: www. malformatiicardiace . ro (scoate tu spatiile pentru a putea accesa linkul). Acolo vei gasi mai multi parinti cu copii nascuti cu malformatii care au fost rezolvate si tot acolo vei gasi datele de contact ale acestui doctor.
Daca pot sa te ajut cu orice informatie te rog nu ezita sa imi scrii.
Multa sanatate!

Mergi la inceput