ovulatie
Va rog sa ma ajutati intr-o problema!!!
Prima zi a ultimului ciclu menstrual a fost 29 septembrie, cu un ciclu regulat de 28 zile ovulatia trebuia sa fie pe 13 octombrie.
Am inceput sa fac teste de ovulatie din a 10-a zi . In ziua a 11-a au aparut ambele liniute dar linia test era aproape la fel de intensa ca si cea de control ( era pronuntata dar mi s-a parut ca nu era la fel ), deasemenea tot in ziua a 11-a am constatat si mucusul cervical , mentionez ca am facut testele Baby si Barza.Dupa acest test pana in ziua a 17-a au iesit toate negative ( am facut zilnic testele intre 17.30-18.00) .In ziua a 18-a am facut alt test Minut si linia testului a iesit mai pronuntata decat cea de control dar nu mai aveam mucus cervical .
As vrea sa stiu cand a fost de fapt ovulatia si daca testele de urina se intampla sa dea si erori.
Multumesc pentru ajutor.
Raspunsuri
desprecopii spune:
Te sfatuiesc sa citesti:
www.desprecopii.com/info.asp?id=1816" target="_blank">Calculul ovulatiei - calculator
www.desprecopii.com/info.asp?id=2174" target="_blank">Ce este ovulatia?
www.desprecopii.com/info.asp?id=2180" target="_blank">Cand este momentul potrivit al ciclului pentru a concepe?
succes,
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
emilia.m spune:
Testele de ovulatie, la fel ca si cele de sarcina, pot da erori.
Mai clara e monitorizarea ecografica.
Iti monitorizezi ovulatia deoarece doresti un bebe?
Exista si teste de ovulatie sub forma de ruj, de folosinta indelungata. Se numeste Fertile Focus.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
gsi spune:
Imi monitorizez ovulatia pentru in doresc un bebe, si am inceput de 3 luni sa imi verific serios perioada fertila, pana acum nu am facut aceste teste dar nici nu m-am ferit sa raman insarcinata.Deja se implineste 1 an de cand incercam (pana acum 3 luni nu foarte sarguinciosi,adica nu tineam cont daca e perioada fertila sau nu si o faceam uneori zilnic alteori si la 4 zile) si cand am vazut ca nu iese nimic am inceput sa imi fac testele si sa o facem zilnic sau la 2 zile.
Am fost la ginecolog ,mi-a spus ca nu am nimic care sa imi influenteze ovulatia si m-a trimis acasa sa mai incerc. Sa fie de la stres... ? Nu stiu .
ANI.G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gsi Imi monitorizez ovulatia pentru in doresc un bebe, si am inceput de 3 luni sa imi verific serios perioada fertila, pana acum nu am facut aceste teste dar nici nu m-am ferit sa raman insarcinata.Deja se implineste 1 an de cand incercam (pana acum 3 luni nu foarte sarguinciosi,adica nu tineam cont daca e perioada fertila sau nu si o faceam uneori zilnic alteori si la 4 zile) si cand am vazut ca nu iese nimic am inceput sa imi fac testele si sa o facem zilnic sau la 2 zile. Am fost la ginecolog ,mi-a spus ca nu am nimic care sa imi influenteze ovulatia si m-a trimis acasa sa mai incerc. Sa fie de la stres... ? Nu stiu . |
Sfatul meu e sa nu te stresezi.
La doar un an de incercari nu poti spune ca ai deja o problema, iar calculele astea sunt si ele bune, atat timp cat nu devin obsesie
Iti doresc sa "scapi" de ele cat mai repede din motive de

Acum la subiect : daca liniutele au fos asa intense in Z11,ovulatia ar trebui sa se fi produs in 24, 48 de ore, deci undeva prin Z13
Depinde fff mult si de concentratia urinei in momentul testului
Cine stie?
Poate deja minunea s-a intamplat...
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://poftiti-la-masa.blogspot.com/
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png