Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Sorina, Radu, Luca si Alexa

Bun venit pe lume Blanca

Lala nu mi-am "batut" capul, si pana la urma a papat

noi suntem binisor...sor'mea se duce luni la evaluare la pneumologie, da' e pe trecute, insa o ia crina acum, de azi dimineata tuseste si are tuse productiva...temperatura nu, doar tuse...luni merg cu ea la dr...

cu ce ii pot face aerosoli? am in casa adrenalina si acc, dr a zis ca mai asteapta pana luni, dar la cum tuseste....

Ramoncza chiar nu stiu ce sa zic si multa sanatate

Vdrag eu ii dau cu crema atunci cand e iritata, dar nu merge cu galbenele la ea ci cu cutaden, intind de sus pana jos

parca mai era ceva da' nu mai stiu ce..

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nikol, Roxi, Angi multumesc mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Alexa!!

Babytza,Nocom,multumesc ...sunt cu ochii pe ea.

Ange multa sanatate Crinului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Alice imi explica ceva pe la 5 dimineata. Si eu ma prefaceam ca dorm ca sa mas lase in pace. Si m-a intrebat ceva la un moment dat. Eu taceam. Ea enervata :"daca imi raspunzi dand din cap, te anunt ca e intuneric si nu te vad; mai bine vorbeste"

Sunt distrusa...M-au trezit la 5!!!Mooorrrr!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

haideti la proaspata

Laura multumim, voi cum mai sunteti?

Lala sunt fara cuvinte la ce vorbesc fetele tale

noi am avut o noapte buna, s-a trezit putin dar a adormit umbland in parul meu, eu am fost panichoasa care nu a dormit...astazi parca nu mai tuseste asa de rau

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata!!!

Dau si eu o fierbinte, ca nu strica

Noi ne-am trezit azi tot la 7 ca de obicei, copilul inca nu are notiunea de week-end, si de dimineata tot asta aud: ac-ac (adica oac-oac, sa ii pun melodia cu broscuta) si mama te, mama te... (i-oi fi zis prea des mama te iubeste?).
In rest, avem muci si asteptam sa vina vara sa scapam de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

la o cafea cu voi vin si eu. am descoperit savoarea si aroma cafelei la ibric. cea la filtru nu mai e buna.
dar vin si cu o intrebare cand erati insarcinate cu boboceii ati avut probleme cu somnul? eu dupa ce ies la pisu, depinde de ora, nici ca mai pot adormi. azi sunt treaza de la 5.30
o zi buna si cu soare sa aveti sa puteti iesi la plimbareala

T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Delphinas eu adormeam ffff tarziu, chiar daca ma trezeam de dimineata, ca trebuia sa ajung la lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

hello, nu mai trece nimeni pe aici?! profitati de vremea asta frumoasa? e super cald afara, dar cica nu tine mult, de marti iar
Laura .
Delphinas, insomniile sau somnolenta sunt specifice sarcinii, bucura-te de ele:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani celor care s-au sarbatorit zilele acestea! Sa fie sanatosi si bucurie parintilor lor!
Vlad! si Feli, Elena si Iepurila.
Sorina cea frumusica , geamana lui Raducu

M-am intors si eu din Turcia, suparata ca n-am gasit aurul ala ieftin si negociabil pe unde o fi fost...
Ai mei cupii bolnavi, vai de fundul lor, nu le mai trece tuse, muci, febra... si mama lor... la fel.

Dya, subscriu, tare buna saorma din complex... ca si restaurantul mexican (cucaracha parca ii zicea...)... ce vremuri de care sa-mi aduc aminte.

Multumesc pentru urarile de ziua lui Radu, pe care le-am ratat... asa cum am ratat si ziua...

Abe, felicitari, sa fie sanatoasa si voioasa Blanca cea frumoasa! Sa-ti fie usor si sa va acomodati repede in noua formatie!

Alexa (si pupici lu' mami)

Mergi la inceput