Aspirante optimiste > 20 ani(592)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

camcris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

eu ii aratam aseara sotului si el zicea ca nu ar vrea sa faca asa... ca i se pare ca e prea public, dar a zis ca o sa se logheze ca sa anunte si eventual o poza cu

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

didi iti tinem pumnii

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Ralu Cris eu sunt convinsa ca toate fetele isi doresc, sa ne ajute Dumnezeu la toate, a fost un fel de strigare, vroiam sa le vad pe fete

gaby nici sotul meu nu cred ca ar putea face asta, ar fi coplesit de emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Voi ce termometre folositi pentru Tb? Ale voastre au acel semnal sonor? Eu dupa semnalul sonor il scot de fiecare data si am citit acum ca este mai bine sa-l mai tii 30 sec. dupa acel semnal. Voi cum faceti?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Sunt 3 semnale sonore.Eu dupa cel de-al treilea il scot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

cami eu level 45
au crescut preturile la piata la plante si furaje din cauza eventului"Ziua Recoltei" si au scazut preturile la animale

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele.

am citit si eu de nasterea live...foarte tare. al meu nu cred ca o sa fie in stare sa stea macar in sala de nasteri da sa mai scrie pe forum . in schimb pun pariu ca o sa sune toata agenda sa anunte marea minune .

ah abia astept sa trec si eu prin emotiile alea. nu cred ca e ceva mai frumos pe lume decat sa fii mamica.
eu am inceptu sa urmez sfatul dr. fara stres si cat sa ma gandesc cat mai putin la bebe. ca atunci o sa vina.
luna care vine ma bag la hsg, deja am facut analiza de prolactina astept rezultatul.
abia astept weekendul care vine...sotul meu mi-a facut o surpriza mai mult decat placuta. cu ocazia aniversarii primului an de casatorie plecam la Praga(asta cam ramasese nevizitata ) asa ca 4 zile nici prin gand nu or sa imi mai treaca simptome inchipuite, teste de sarcina si alte bazaconii. mai nasol e ca weekendul asta ar trb sa imi vina si uratii asa ca o sa ne rezumam la vizitat

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

praga? f frumos, asa da aniversare; distractie placuta bella

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

praga? pacat ca e iarna, am auzit ca cel mai frumos e "primavara la praga"

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput