Aspirante optimiste > 20 ani(592)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_mitzi spune:

buna fetelor
sper sa ma primiti si pe mine pe langa voi ca tare am nevoie de incurajari....
sunt si eu aspiranta la un bebe de 5 luni, dar pana acum nu ne-a iesit pasenta...
luna asta tare am sperat chiar parca aveam si niste simptome, dar de unde sunt in Z3 si ma imbat cu ceaiuri si naturiste din astea, am inceput de la jum lunei trecute;
in speranta ca vb si cu mine va pup si va doresc bebei cat mai curand ca tare e urata asteptarea asta......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Neata fetele, vin si eu la o cafeluta cu voi
Cam tacute in dimineata asta, nu? Ca lunea, asa...
Cami , luna asta te duci la dr?
ici pt toate fara exceptie!

in devenire

didi l-am inebunit pe sot "card" a ramas sa mai intrebe din nou la personal, fetele ale cred ca sunt batute rau in cap
daca nu rezolv anu asta cu acel card am zis sa intreb la o firma de asigurari daca pot face o sigurare privata de sanatate la medlife
tu cand mai mergi la dr.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Cami, merg pe 27, sapt viitoare, atunci o sa aflu exact cum stau lucrurile.
Pisi_mitzi, bine-ai venit si sedere cat mai scurta la aspirante! Scrie 10-12 mesaje ca sa te vedem in timp real, altfel trecem peste mesajele tale. Scrie-ne cate ceva despre tine, ai facut analize? Ai un medic bun la care mergi?

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisi_mitzi

buna fetelor
sunt si eu aspiranta la un bebe de 5 luni, dar pana acum nu ne-a iesit pasenta...
luna asta tare am sperat chiar parca aveam si niste simptome, dar de unde sunt in Z3 si ma imbat cu ceaiuri si naturiste din astea, am inceput de la jum lunei trecute;
in speranta ca vb si cu mine va pup si va doresc bebei cat mai curand ca tare e urata asteptarea asta......

bine ai venit la noi sedere cat mai scurta, ce poti sa ne zici despre tine, ceva analize, monitorizari?
eu stiu ce inseamna asteptarea asta, la mine cred ca au trecut deja 2 ani si ceva asa ca te inteleg perfect asta este mergem mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Andra, nu iau nici un tratament, adica am luat Branca Ursului 14 zile, pana la ovulatie.Eu sunt un pic speriata, deobicei dupa ovulatie nu mai aveam nici un fel de scurgere dar luna asta am ramas cu o scurgere albicioasa(scuzati detaliile), imi este frica sa nu fi racit sau sa am vre-o infectie

Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

multumesc mult dragutzelor

Mergi la inceput

da am un medic bun la care merg
la eco mi-ar fi iesit un hidrosalpinx dar ea nu e sigura
mi-a mai facut niste analize ureea plasma, micoplasma papan. nu mai stiu exaxt care mi-au iesit bune
acum mi-a dat sa fac o hsg ptr care urmez sa ma prog zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

Neatza si de la mine fetele
pana acum am stat si am stat si am citit din urma
ce imi place cand sunteti asa vorbarete
va - acesc pe toate si va doresc o saptamana super cu ceva liniute.....

Mergi la inceput

dr zice ca daca analizele mi-au iesit bune si ca nici macar candida nu am nu vede de ce ar iesi hidrosalpinxul ala...
sau poate am asa trompele din nastere....
acum astept sa vad si hsg sa ma lamuresc
aaa si sotul meu a facut spermograma el e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisi_mitzi

buna fetelor

pisi_mitzi bine ai venit printre noi si iti doresc sa mergi cat mai repede la odisee

Mergi la inceput